Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Moc hezký, mladý NO k adopci, pes
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:35
- Nahlásit

reneeska

tohle je Filipek, prevezeny do Orlove a tam dnes udany

a tohle
je ten druhy, co tam zustal

reneeska
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:43
- Nahlásit

dejavu
Oni jsou dva a oba Filípek?

reneeska
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:44
- Nahlásit

Už to vidím, tak to se omlouvám, jen mě opravdu nenapadlo, že dva podobní hafani se budou jmenovat stejně

dejavu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:28 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

reneeska
no, kdyz jsem pridavala fotky na web Orlove, tak v prvni chvili pri tom jmene a zbarveni jsem taky myslela, proc mi posilaj psa, ktery byl prevezen do Tibetu a pak se to vyjasnilo.

Ja jsem za to Betce moc vdecna, dlouho jsem ji prosila, aby neco vzala z Orlove a prispela na to, navic ji pomaham s webem Tibetu, takze o tehle akci mam prehled. Dneska se udal paty pes, co se dovezl, dva se mi podarilo umistit jeste na Bouchalku, tam jeli o den pozdeji z Tibetu, ti uz jsou u novych paniku, slo to rychle, takze v Tibetu jeste ceka z Orlove Maxik.
Filipa, cstovatele, si vzal kamarad Betky, resp. jeho pribuzni dnes a prave kdyz ho odvazeli, tenhle pes vyl a dozadoval se, ze pojede s nimi, odtud ty fotky.
Mozna ho prave proto, ze mu byl podobny, pokrtili Orlovaci taky Filip, kdyz se jim to jmeno uvolnilo.

reneeska
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:36
- Nahlásit

dejavu
jj v kontextu toho, že malý Filípek odjel, a tento přišel už to chápu, ale zmatek mi to udělalo v hlavě.
Tak to jsi z části organizovala ty jo? Já se s Bětkou znám, jsme tam byli pomáhat a zas půjdeme.
Takže už i ten foxíček našel domov? ten byl kouzelnej
Je vidět že převoz splnil očekávání, to je moc fajn

dejavu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:53
- Nahlásit

reneeska
poprosila jsem Betku, jestli by nemohla pomoci s Orlovou, kde se velmi tezko psi udavaji s tim, ze ji dam 2000 na benzin, domluvila to s utulkem v Orlove i na meste Orlova, aby to bylo legalni a bez problemu a snazila jsem se, aby se nasli dalsi primi zajemci o dalsi psy, aby se tam nejelo jen pro dva psy, poprosila jsem tedy pani Sychrovskou z Bouchalky, ktere se staram o web, jestli by nevzala dva psy, ona mi vyhovela a pak jsem je inzerovala a shanela dalsi majitele, co by chteli dalsi psy, kdyz se tam jede, aby se toho vzalo co nejvice. Ozvala se pani na Zeryka, Frydrycha na na Ritu, Frydrych tam zustal, pac vrcel a nevypadal jako vhodny k detem, pak se nasla zajemkyne o Ritu a s tou pak pomohla Hanka Tylova ze Psi duse, ktera ji dnes vezla z Tibetu do Decina, protoze slecna nemela dovoz.
Betcin kamarad se nabidl zase psy dovezt do Prahy atd atd
Je to slozite a bylo to o nervy to sladit, nicmene se kolektivni akce Kulovy Blesk vydarila

želva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:55
- Nahlásit

dejavu

bomba

<< . 1 . 2 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání