Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / 2letý pes v ohrožení!!!
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 08:52 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Herdek, tohle se objevilo na fóru lide.cz. Můžete mi pomoct holčinu nějak rozumě přesvědčit, ať uvažuje rozumně...?

Ahoj vsem. Mam problem. Moj 2r Maxik vcera v noci vystartoval na mojho pritele a pokusal ho. Dovod k tomu nemal. Neviem, ako co mam robit. Rozum mi hovori, utratit ho, ale srdicko proti tomu bojuje. Maxik doteraz neublizil nikomu. Prosim o vase nazory,k ludne aj na mail: misenka1@seznam.cz Dakujem

Jo a plemeno sice neuvádí, ale je to na fóru o stafordech...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:11
- Nahlásit

Proboha co to je?? To si snad dělá legraci, ne? A odpověděla ti na mejl?

palma1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:13
- Nahlásit

už jste jí někdo psal???

overgod
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:17
- Nahlásit

hmmm...myslíš, že pro toho psa není lepší utratit? já myslím, že jo, něž žít s takovouhle krávou......

nicméně hlavně koukám, že je fakt Děsná nuda, co? Nebo chceš napravovat všechny NICKY, co napíšou něco špatnýho na lide.cz?

--------------------
--------------------
(ty čáry tu jsou proto, aby si Kompaktoimpaktobull nemyslela, ze to nejak souvisí s ní...nesouvisí)

Hele lidi, nezdá se Vám, že tenhle server začíná čím dál tím víc ifaunovatět ...je to tu fakt docela mela......

palma1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:18
- Nahlásit

právě jsem jí napsala - chudák pejsek... bohužel dneska máme v práci trochu problémy s posíláním mejlíků - někdy odejdou, někdy ne... ale doufám, že ho dostane.

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:21
- Nahlásit

bullvnouzi
Teda rozhodně bych to neřešila tímto způsobem takhle brzy...
A nic není bezdůvodně,tomu nevěřím!!
Já taky občas zdánlivě bezdůvodně zaútočím na přítele,občas ho dokonce i pokoušu, a utratit mě nechat nechce

palma1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:21
- Nahlásit

overgod

utratit? nevím všechny podrobnosti, ale určitě bych nenapsala, ať ho utratí... např. vím, že kdysi táta mého přítele utratil psa, protože ho pokousal (taky jen jednou). Toho psa jsem neznala, protože jsem tenkrát ještě s přítelem nebyla, ale podle chování jeho táty k psům teď vím, že možná důvod měl - hrozně je provokuje a má z toho ještě srandu... takže nemůžu prostě jen tak napsat: utrať ho - nemá kousat...

overgod
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:22
- Nahlásit

palma1
už jste jí někdo psal???
jj napišme ji nejlépe petici...ona se hluboce zamyslí a změní svůj pokřivený karakter

palma1
jo mimochodem, na x-xhatu jsem četl, že jedna holka chce dát do útulku pět svejch psů, protože soustavně vrčí na její dvojčata....žádala tam tuším o pomoc a rady na mail...uváděla tenhle: bull.v.nouzi@seznam.cz...tak ji když tak napište

palma1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:23
- Nahlásit

Anlie

a taky tě utratit nechce, co? možná je někdy i docela rád

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:24
- Nahlásit

overgod
Ty jsi k*etén, viď??

overgod
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:25
- Nahlásit

Tak a já znám taky jednu:

Bylo nebylo, že byl jednou jeden a jednou jedna byla, aby bylo, co by jinak nebylo, že byl jeden a jedna byla a žili spolu šťastně až do konce svých dní. A bylo-li by možno, aby nebyli umřeli, žili by v tom velkém štěstí až dodnes...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:26
- Nahlásit

overgod
Buď tak hodnej a neifaunuj to tady a běž si offtopicovat někam jinam. Ráda bych, aby se tu řešil ten pes a ne tvoje stupidní kydy. Děkuji za pochopení!

palma1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:26
- Nahlásit

overgod

hahaha... koukám, že jsi srandista, co?

hlavně, že tu holku nenapadlo je utratit. Prostě nemaj rádi děti - třeba je tahaj za ocas - zkrátka maj s nima špatný zkušenosti... A dát je do útulku mi připadá mnohem lepší, vždycky je šance, že je dostane do ruky někdo, kdo jim dá to nej...

overgod
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:28
- Nahlásit

bullvnouzi
Ty jsi k*etén, viď??
no někdo je kretén, někdo jinej zas chytrá holka, to máš těžký no a nejhorší su na tom ty , co su úplně nejchytřejší a rády by konečně v tom svým ubohým životě něco dokázaly tak se angažujou v rádoby záchraně psů......a takejch je tu plno......přitom moralizují ostatní a zároveň okradaji sveho zamestnavatele neb to vše dělají v pracovní době a přemýšlej kačenkou ...to jsou ty správný karaktery

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:30
- Nahlásit

Já jsem jí napsala mejl. Už mě ti lidi fakt serou. Tohle je tenhle týden už třetí. Bůh ví, jak ho ten její přítelíček provokoval, co mu dělal a evidentně slečna neví nic o chování psů a nemá ho vůbec zvládnutýho..tak ho nechá utratit, no.ach jo.

overgod
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:30 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit

bullvnouzi
overgod
Buď tak hodnej a neifaunuj to tady a běž si offtopicovat někam jinam. Ráda bych, aby se tu řešil ten pes a ne tvoje stupidní kydy. Děkuji za pochopení!

tak si založ svopje forum madamme chytrá...tam si budeš moci rozhodovat o tom, co se kde řeší...mně osobně zas přijdou krajně stupidní výlevy tvého tupého mozku

palma1
hahaha... koukám, že jsi srandista, co?

hlavně, že tu holku nenapadlo je utratit. Prostě nemaj rádi děti - třeba je tahaj za ocas - zkrátka maj s nima špatný zkušenosti... A dát je do útulku mi připadá mnohem lepší, vždycky je šance, že je dostane do ruky někdo, kdo jim dá to nej...

to víš že jo, hlavně, že máte dámy, co řešit )))))

palma1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:31
- Nahlásit

overgod

to je naprosto bez komentáře! Hlavně že ty jsi lepší, že jo?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:33
- Nahlásit

overgod
a nejhorší su na tom ty , co su úplně nejchytřejší a rády by konečně v tom svým ubohým životě něco dokázaly tak se angažujou v rádoby záchraně psů......a takejch je tu plno......přitom moralizují ostatní a zároveň okradaji sveho zamestnavatele neb to vše dělají v pracovní době a přemýšlej kačenkou ...to jsou ty správný karaktery

a ještě že máme tebe, kterej nám to tak hezky popíšeš, konečně jsem se dozvěděla něco o sobě..hele jdi už se s těma tvýma kritikama fakt bodnout, už to není ani vtipný, spíš dost otravný..furt jen nadáváš a kritizuješ, tak sem prostě nechod a hotovo..

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 10:37
- Nahlásit

palma1
Tak tak..žádný větší protesty jsem nezaznamenala

bullvnouzi
Člen
- Nahlásit

Holky kdo chcete, napište jí a zkuste něco poradit.
Já už bych tu psala jen sprostě...

overgod
Člen
- Nahlásit

Bára a Sam
a ještě že máme tebe, kterej nám to tak hezky popíšeš, konečně jsem se dozvěděla něco o sobě..hele jdi už se s těma tvýma kritikama fakt bodnout, už to není ani vtipný, spíš dost otravný..furt jen nadáváš a kritizuješ, tak sem prostě nechod a hotovo..
no, když jsi se v tom zhlédla, brát Ti to nebudu
bodat se nebudu, vzdy mne bavilo delat si srandu z ubozaku

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání