Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / potřebuju pomoct, poraďte, prosím
Autor Zpráva
baghira
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 21:03
- Nahlásit

dobrý den, jsem svědkem, kdy člověk "kurví" psa.
chtěla bych vám popsat situaci a poradit, co s tím.
jsem z prahy, z vinohrad. docela pravidelně chodím venčit mého pesana k žižkovskému vysílači. chodí tam i jistý pán. podle jeho bílé hůlky bych řekla, že je to slepec. má i slepeckého psa a o toho jde. tento pám chodí pravidelně do hospody a svého pesa bere se sebou, poté ho chodí venčit zásadně opilý. ten pesan byl ze začátku velmi přátelský, ale poslední dobou začíná vyjíždět po lidech a psech. když se ho snaží ten pán odvolat, tak ho samozřejmě neposlechne ba naopak je ještě agresivnější. chtěla jsem se zeptat, zda se to může někde hlásit kromě policie, protože té už jsem volala a ti mi řekli, že pokud se nestalo nic závážného, tak není důvod k výjezdu. mám ale strach, že se brzy něco závážného stane. myslím si, že pokud by mu byl ten pes odebrán, tak by se sním dalo ještě něco dělat. nechci být svěděk toho, že někdo zkurví psa, ten pes někoho napadne a pak toho psa utratí, jen kvůli nějakému ožralovi.
děkuju za rady či pomoc

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 21:12
- Nahlásit

Co to zkusit přes nějaké "výcikové centrum" slepeckých psů v Praze? Někdo toho psa přece vychoval a cvičil...

Je zvláštní, že asi před 10ti lety jsem v okolí Riegraku v hospě mluvila se slečnou (co tam obsluhovala), která se ujala zlatého retrievra - zůstal tam po hostech a byl ve velmi špatném zdravotním stavu. Vzali ho k vetovi a přišlo se na to, že má příšernou kocovinu. Patřil slepci, který ten večer do něj lil jednoho panáka za druhým, psa to málem stálo život.

baghira
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 21:14
- Nahlásit

vůbec bych se nedivila, kdyby to byl ten samý případ.
jinak oni mají pravomoc toho pesa odebrat?

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání