| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:26
- Nahlásit
abby
jj, to je taky proflakly, znam vic podobnych pripadu... horsi to byva o to, kdyz je to papirak nebo kdyz vypada jako "plemeno"...
maixnerova
Hm. Ja ti nevim. Penize bych jim necpala - tohle je informace tak z pate ruky, ale pry Kocianku podporuje britska RSPCA, proto taky tak dlouho prezivaj bez financi od mesta...
Kocianka driv byla neprustrelna i na vydavani psu. Kolikrat mely problem adoptovat psa i osetrovatelky-dobrovolnice... Hororove je to asi porad, ale ted - snad i diky tem strankam - se opravdu tu a tam nejaky ten pes dostane z Kocianky ven. Proti tomu, jak driv se tam psi pouze stosovali, kupcilo se s nima a pod.
Od zname (ale taky jsem s ni dlouho nemluvila, tak pul roku nejmin) vim, ze diky tomu, ze jim tam nevozi psy mesto, tam pomalu psu ubyva, i proto se jejich situace o neco lepsi, stejne tak jakoze se tu a tam nejaky ten pes vyda... Taky je tam snad (pry - fakt jsem tam nebyla osobne!) castecne obmeneny personal, ktery uz si da tu praci a pri cisteni kotcu hadici ty psy predtim aspon z kotcu pusti ven... driv se strikaly kotce hadici i se psama uvnitr...
Nevim, ja netvrdim o Kociance v podstate porad nic pozitivniho, jen vzhledem k puvodni a proflaknute neprustrelnosti Kocianky a tamejsiho stosovani psu mi ted prijde nejaka mala zmena, v podstate minikrucek k lepsimu prave to, ze uz se odtamtud dostane taky nejaky pes ven...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:31
- Nahlásit
wami
Byl s PP.Myslím,že kdyby neměla toho člověka sebou,tak ho nedostane,protože i tak se prej strašně kroutili.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:34
- Nahlásit
abby
mela stesti... je to blby, ale je to tak, vim i o pripadu lidi, kteri to stesti nemeli a nad psem na Kociance se "zavrela voda"...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:41
- Nahlásit
wami
Taky si myslím Už jsem slyšela hodně příápadů,že tam člověk šel a najisto věděl,že tam ten jeho pes je.Myslím,že hlavně měla štěstí na člověka,co ho našel.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:52
- Nahlásit
wami
Co pises o te RSPCA... to by mohl byt duvod, toho "castecneho zlepseni".... i duvod proc moc nechteji vydavat psy...
Souhlasim s tim, ze nejakou nepromyslenou hura akci, by to odnesli ti pejsci, kteri na tom jsou nejhur... ale stejne si myslim, ze by se jim nemelo prestat dejchat za krk.... Akorat jeste presne nevim jak na to...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:55
- Nahlásit
maixnerova
RSPCA je ale podporuje snad uz roky, takze to zlepseni nejspis neni kvuli nim...
by se jim nemelo prestat dejchat za krk.... Akorat jeste presne nevim jak na to...
hodne stesti, roky uz to resi mesto, ochranci zvirat, pravnici, dobrovolnici... za ty leta s tim nikdo nehl, takze jestli na neco prijdes, je to na svatoreceni...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:57
- Nahlásit
davidkova renata
Tak jsem sjela ten tvůj odkaz a je mi teda na blití.Osobně jsem tam nikdy nebyla,ale podobný věci jsem slyšela už víckrát.
Nechápu prostě jedno - všichni to vědí a nedá se nic dělat??Přeci ta baba není nezničitelná!MUSÍ existovat nějaká cesta,každá situace má řešení...
Milá má RD, poraďte se s RD )))))), myslím, že má s madamme "Hraběnka Von Markýza" docela bohaté zkušenosti.
Třeba vymyslíte nějakou pořádnou eRDoidní akci a nakonec Vás třeba ani nesmáznou .
wami
SPCA
tato kombinace písmen mi nahání hrůzu skoro vždy
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:06
- Nahlásit
wami
ja o tom drive nevedela... Nejsem z Moravy a pejskarsky weby jsem nenavstevovala. Je to pro me cerstva zkusenost, projela jsem fora i clanky na toto tema a vim, ze spousta lidi do toho sila (smekam pred nima).... Vse bylo starsiho data, proto jsem zalozila tuhle otazku, abych se poptala, k cemu to vsechno bylo. Podle toho co ctu, tak je to porad hrozny, ale bylo to horsi... Proflaklo se to nejak v mediích (myslim celostatni noviny, televize)? Myslis, ze by to k necemu bylo?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:09
- Nahlásit
maixnerova
Ja o tom vim cca 8 let. A uz tehdy to byl prusvih. Chodila jsem kazdou chvili okolo (bydlela jsem pobliz), pokousela jsem se s nima domluvit na brigade - po jedne takove ukazce, co a jak se tam dela, jsem utekla, proste jsem na to nemela.
Tolik k me osobni zkusenosti. Co se o Kocianku zajimam, tak uz fakt vsichni zkouseli skoro vsechno. Kocianka zije dal. Co dodat.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:41
- Nahlásit
wami
zije dal, ale trochu lip. Pokud by lide jako ty (kazdy podle svych moznosti a sil) do toho nesli, nebyl by ani tento maly pokrok...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:49
- Nahlásit
maixnerova
Víš,ono do toho šlo hodně lidí.Pokud si dobře pamatuju,tak kolovaly různé petice.Ale nebylo to nic platné.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:53
- Nahlásit
Trotelchen
Milá Trotelcheno ,už jsme se s RD na tohle téma i bavili .Bohužel se jeho info moc nelišily od toho co je na tom odkazu.Myslím,že by zmohl přesně to co Vy - taky nic.
P.S.proč by mě někdo mazal? ,Skoro vždycky píšu k tématu...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:54
- Nahlásit
maixnerova
hele, osobne povazuju vubec vznik stranek, na kterych nabizeji psy, za maly zazrak. Doslova a do pismene. Nevim, kdo byl ten odvazlivec, kdo dokazal o necem presvedcit majitelku utulku nebo jestli to delaji "za jejimi zady" nebo co a jak - nevim. Jsem za to strasne rada, ale neverim tomu, ze by to byl zpusobene popichovanim a dychanim za krk. Proste se jen nekdo dokazal dostat nejen dovnitr, ale taky ven. Neznam dotycnou osobne, ale strasne ji drzim palce. Dokazala, co zadna instituce pred ni ne.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:49
- Nahlásit
diky moc vsem za odpovedi
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
proč by mě někdo mazal?
Páč by to dalo málo prác přeci )))
Vymazat mne by trvalo mnohem dýl.
PS.
Dá se to pochopit různě, takže to nechápejte tak, že to souvisí s "vymazaností" ...to zas neee
PS 2
Ještě chvíli mne nazývejte Trotelchenou a podám na Vás trestní oznámení - je to evidentní pomluva )))))) a snižuje mi zisk )))) ... jedno podbně inteligentní jdu zítra řešit .... doufám tedy, že je to ono a že jsem nic jiného neprovedlo ))) tedy, ne že bych něco provedlo, že ano )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:21
- Nahlásit
Trotelchen
Ještě chvíli mne nazývejte Trotelchenou a podám na Vás trestní oznámení - je to evidentní pomluva )))))) a snižuje mi zisk )))) ... jedno podbně inteligentní jdu zítra řešit .... doufám tedy, že je to ono a že jsem nic jiného neprovedlo ))) tedy, ne že bych něco provedlo, že ano )
No tak to snad i zvážim,to bych totiž měla naději,že Vás spatřím na vlastní oči .Tak to Vám tedy zítra budu držet palce ,budu věřit,že jste nic neprovedlo a budu doufat,že nám dáte vědět,jak jste dopadlo.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:39
- Nahlásit
eRDoidní
tohle jsem vymyslel já takže bych měl mít nárok na autorská práva. Je tu nějaký právník ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:40
- Nahlásit
benda2
Je tu nějaký právník ?
Popros Trotelchenu,určitě bude mít nějakýho v zásobě
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:44
- Nahlásit
davidkova renata
že Vás spatřím na vlastní oči
Nestačila by fotešta?
Je sice starší a jsem na ni bezoblečení, ale je vcelku vyvedená:
benda2
eRDoidní
tohle jsem vymyslel já takže bych měl mít nárok na autorská práva. Je tu nějaký právník ?
To Vás sice šlechtí, ale tuším, že jste zapomněl zaběhnout na patentový úřad...hmmmm...tak nevím...ale zkusit to můžete...pár mega možná vysoudíte
Jestlise totiž rozkřikne, že pomlouvám tím, že neguji pomluvy a navíc jsem ukradl eRDoidní, myslím, že elektronické křeslo mne nemine...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:55
- Nahlásit
Trotelchen
sice starší a jsem na ni bezoblečení, ale je vcelku vyvedená
Oblečení netřeba,pouze by Vás hyzdilo! Jinak jsem uchvácena,to zas dneska neusnu.. ,patrně budu muset použít tachyon abych mohla normálně fungovat.
Věřím,že s takovou bude ono zmiňované trestní oznámení smeteno ze stolu!
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 22:00
- Nahlásit
davidkova renata
Věřím,že s takovou bude ono zmiňované trestní oznámení smeteno ze stolu
i se stolem )))
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 22:01
- Nahlásit
davidkova renata
jakej tachyon žádnej nemáš, zato já jeden mám ale nepučím
Trotelchen
no jo ta moje skleróza takže zase nic, už sem se těšil jak budu jen sedět a dostávat prachy z cztníku i jiných. Taková šance když ta hudba ani psaní knih nebo scénářů nevyšlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 22:01
- Nahlásit
Trotelchen
Co takhle hodit se občas na drát, co? Vy Trotelchně jedno nezvedené. Já tu pro Vás suším koprofku, čekám, že mi za odměnu poradíte s množením dogomambáků abych byla konečně v balíku a vy furt nikde.
davidkova renata
Hele, ta fotka dost zkresluje. On poslední dobou hodně zhubnul . Jestli máš tachyon tak buď kámoška a poděl se. Funguje to i na haranty? U nás mají jarní prázdniny a už mi začínají přerůstat přes hlavu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 22:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
On poslední dobou hodně zhubnul
Ty vado,fakt toho nech,hubený sou sexy!
Tachyon na haranty funguje na 100%,když je s ním řádně mázneš po palici,máš klid.Můžu zaručit,u nás byly prázdniny před 14 dny..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 22:10
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, přesně tak jsem ho chtěla použít. Proč u nás nefungují internátní školy jako v Anglii?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vado,fakt toho nech,hubený sou sexy
Tyvaaado, tak vo tom žádná, jsem byl vždycky sexy jak sviňa )).
Tak si Vám nyní dovolím oznámit, že je naši komunikaci konec.....tak jsem tam byl a ten pán mi řekl, že to bohužel vidí na to elektronický křeslo ...že se s tím nedá nic nadělat ....maximálně prej, kdybych tu procedury bralk jako pochvalu....že by jako zmírnily ten impulz a že bych to brnění musel brát jako pochvalu .... prej to jde, prej to umí nějakej exekutor a ten se jmenuje Topic Caligula či tak nějak....tak Vám nevím poradíte?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
Tachyon na haranty funguje na 100%,když je s ním řádně mázneš po palici,
Vážené RD, abych byl upřímnej, dával bych bacha, aby na Vás za tyto hanebné řeči nepoužil Vámi zmiňovanou metodu RD jiný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:15
- Nahlásit
Trotelchen
jsem byl vždycky sexy jak sviňa )).
O tom vůbec nepochybuji,je to zřejmé už z té fotky! ,vyloženě z Vás tříská tedleten sexepííl!
poradíte?
Naprosto nesouhlasím s ukončením naší komunikace,právě mě začala bavit! .Já myslím,že byste při troše dobré vůle mohl ten impulz brát jako odměnu!Se mi zdá,že to nějak bojkotujete!! Ve vedlejší sekci jsem se totiž dočetla odpověd redakce,že Walda se mýlí,páč pomocí impulzů jakožto odměny vycvičilo své psy k vrcholovým výkonům mnoho špičkových kynologů!Takže vás naléhavě žádám,abyste okamžitě přestal dělat potíže a laskavě akceptoval nové trendy a nejnovější metodiky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:20
- Nahlásit
Trotelchen
Vážené RD, abych byl upřímnej, dával bych bacha, aby na Vás za tyto hanebné řeči nepoužil Vámi zmiňovanou metodu RD jiný
Ale kuš Můj kladný vztah k RD je z mých ostatních příspěvků natolik zřejmý,že toto mé vyjádření nelze bráti jinak než s rezervou .Navíc jsem si byla vědoma,že Bilušce udělám tímto radost a já ráda dělám lidem radost! Samosebou vím,že tachyony pracují na zcela jiném principu,ale dyš já sem někdy holt krapet prchlivá no..
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
Samosebou vím,že tachyony pracují na zcela jiném principu,
A dozajista víte i kterých jiných...jak však chápu, že je to TOP SECRET )))) takže Vás o odpověď nežádám.
Takže vás naléhavě žádám,abyste okamžitě přestal dělat potíže a laskavě akceptoval nové trendy a nejnovější metodiky
Dobrá, ael jestli to bude od toho Caliguly bolet, tak uvidíte!!!!
|