Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ujme se někdo mladého amstafa?
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 10:26 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Dogs.erbak příspěvek Bílá Tvář 24.12.06 01:12:08:
Na začátku prosince jsem byl za přáteli kousek od polské Poznaně. Jednou z jejich aktivit je i provozování psího útulku, ve kterém je řada opravdu těžkých případů. Jedním z nich je i pěkný americký stafordšírský teriér. Kdosi ho nalezl polomrtvého v lese (přivázaného!) se spoustou ran, zřejmě po prohraném zápase... Rány na těle se podařilo pozašívat tak, že po nich zbyly jen jizvy, ale rány na duši zůstaly. Pes většinu času tráví v poloze, ve které jsem ho vyfotil, a vrčí na každého, kdo se přiblíží. Spíše tím ale dává najevo znovu získanou chuť žít, než zlobu. Za dobu, co je v útulku, nikoho nekousnul. V Polsku mají všichni psi jen maličké šance, že se z útulku dostanou. Tenhle pes tam ovšem nemá šanci vůbec žádnou. Pokud byste věděli o někom, kdo by se takového psa dokázal ujmout, dejte mi vědět.

http://dogs.erbak.com/index.php/topic,185.0.html

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:18
- Nahlásit

ten je fakt krásnej....já bych do toho nešla...bůhví co má za sebou a nejsem takovej kynoloog ale snad se někdo najde

aren
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:30
- Nahlásit

sarax
Zrovna na Tebe jsem myslela, je podobný Trinity, viď. Ale asi by to bylo už pro Tebe náročné, štěně a mimi je až dost.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 19:12
- Nahlásit

aren
A furt si říkám...DO HAJZLU!!!!!!!!!!!!! Ale už jich máme moc....

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 20:35
- Nahlásit

aren
jasně že by to bylo moc...ale zas bych do toho nešla asi...no nevím...ale je to fakt kusanec...
Mucholabka
hele máš barák ne? tam se jich vejde

redhead
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 21:41
- Nahlásit

sarax
Jakpak se máte s Trinčou? Určitě už je to kus psiska
Mě taky jeden magor doma stačí, ještě jednoho a jedu do blázince

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 21:52
- Nahlásit

redhead
ahojda...no mme se sqěle..je po kastraci..potřebovala tejden aby zas byla plná síly je to nezmar na jaře se chytáme na zkoušky,takže sem z ní nadšená
aren
sry za OT

redhead
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 21:57
- Nahlásit

sarax
Jaj, to jsem netušila, že je po kastraci. Měla problémy, nebo nechcete štěnda? To múj Brit asi na zkoušky nebude připravený nikdy, ten poslechne na slovo, jen když mám v ruce jeho oblíbený míček Ale hodně se zlepšil, už se hodně naučil a stále trénujem.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 22:33
- Nahlásit

redhead
mno měla dost komplikovaný první hárání a štěnda nechceme,takže to bylo jedno možný rozhodnutí a poslušná je..ale taky je to holčička...sou hodnější

redhead
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 22:41
- Nahlásit

sarax
Tak to jo, aspoň budete mít klídek. Náš chlapeček je hyperaktivní a navíc nesnese psy . Teď mi ho hlídá máma, tak doufám,že to přežijou oba bez úhony

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 23:07
- Nahlásit

redhead
Trinča miluje všechny psy..jen majitelé 2 kilovejch pejsů se někdy bojej a to je k nim tak moc opatrná si lehá na zem aby na ní viděli

redhead
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2006 23:27
- Nahlásit

sarax
U nás v baráku se bojí majitelka americký kokřice. Vždycky jí bere do náruče a mluví k ní jako k dítěti, šišlá na ní, aby se nebála a kokřice z tý náruče na nás cení zuby To už přecházím mlčením, to nemá cenu něco vysvětlovat

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 01:37
- Nahlásit

redhead
tak přesně tyhle typy miluju nejradši bych je kousla sama
ale je fakt že je to marný...a ty malý hafofé ječej a vřeštěj a vrčej a ty velký jen čuměj a sou potichu...minule nám za dveřma řvla čivava a když už na ní Trinča štěkla sem to hnedka schytala...jakože my jsme zlý a čivava se jen bojí

Lola1
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 07:57
- Nahlásit

sarax
Taky jsem si užila to samé nebo podobné, když jsem chodila s dvěma dobrmanama, kteří byli v pohodě a na každého hafouše se těšili. Bohužel 98 % mohli vidět jen v náručí majitelů. Teď mám nečekaně vystaráno, ani jsem to neplánovala, natož, aby mě to napadlo. Gerry má barvu dobrmana a většina lidí, co potkáme si myslí, že je štěňátko dobrmana, tak se ho nebojí - to ale není vždycky dobře, mohl by je překvapit, kdyby ho chtěli nadměrně šišmat, o co on v první vteřině taky nestojí. Zatím to snáší, doufám, že mu to vydrží.
Přeji hezké o svátcích.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 09:50
- Nahlásit

Lola1
no je fakt že prostě máš roztomilý štěndo
ale fakt je ře mi vadilo i když se někdo hnal k Tinče když byla malá...prostě na mimino každej taky nešahá..je dobrý se aspon zeptat
Tobě taky krásný svátky a mezisvátky

aren
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 10:22
- Nahlásit

Holky, nezlobte se, já vás mám fakt ráda a nic proti vám nemám, ale tady tohle bylo míněno jako pokus o pomoc tomu psovi

redhead
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 10:31
- Nahlásit

aren
A co dát ho na www.stafordi.com, nebo na stránky Bull v nouzi? Možná by měl větší šanci

aren
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 10:33
- Nahlásit

redhead
Díky za tip, zkusím to.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 10:36
- Nahlásit

aren
se obávám že to nemá moc šancí...hlavně pes kterej zápasil...tzn.vztahy k jinejm psům a tak...chtělo by to fakt zkušenýho člověka co momentálně nemá jinýho psa.....

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 19:39
- Nahlásit

aren
napsala jsem holce, co spravuje bull v nouzi

aren
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 19:49
- Nahlásit

Mel
Jsi zlatá, díky. Já jsem tam dnes psala taky.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:16
- Nahlásit

aren
Zkus oslovit Efas a paní Šíblovou, myslím, že už si stačila zase nabrat dost pesanů...takže jeden navíc ji přece nemůže dělat problém!!!!
Určitě si vezme i tohoto pejska!
Nebo snad ne?
Že by chtěla jen psy, na kterých se dá vyvařit nějaká korunka?
No a když ne korunka tak aspoň nějaký jiný profit, že ano?
Ale vždyť je to jedno, Efas dělá do psů znova stejně jako jedou znova Dětmnarovice.

Jen někteří nikdy nepochopí, že tím, že se snaží psům v tomto systému pomáhat jim v podstatě bohužel ubližují ..... neboť díky tomu, že někteří HAJZLI vidí, že je stále dost lidí ochotných uvolnit peníze při pohledu na zbídačelé psy a udělat vše proto, aby se jim pomohlo, tak díky tomu tito HAJZLI moc dobře vědí, že je stále ta správná doba psy využívat a zneužívat.
Přeberte si to sami.
Aneb dokud bude veřejně známo, že v podstatě jakýkoliv pes je věc a když se nehodí, najde se vždy dost lidí a organizací, kteří se o něj "postarají", budou psi vždy ve velkém trpět.......

ať žije demokracie !!

Krásné vánoce !!!!

aren
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:41
- Nahlásit

Jasně, přestaňme pomáhat psům, oni se ti hajzlové pak jistě hned vzpamatují a začnou se chovat odpovědně.
Trotelchen
Kdy ty si už konečně najdeš jinou zábavu.

Všem
Omlouvám se, ale kvůli trotlovi zamykám toto tema. Prosím všechny ty, kdo mají dobrou vůli pomoct, případně dát někam odkaz, ať to udělají.

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání