| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 21:27
- Nahlásit
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s panem Váňou z Kleteče, co zachraňuje a stará se o opuštěná zvířata? Osobní nebo i sprostředkovanou a případně s efektivitou a využitím sbírek pořádaných pro něj? Díky moc
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 21:45
- Nahlásit
Poté, co ho vykradli, jsem se o něj zajímala.. Internet je plný jeho inzerátů "kdo daruje/prodám".. Bere darovací a prodává, nebo bere darovací a množí na nich a produkty prodává. Ode mě by nedostal ani pětník.
Něco ti k tomu najdu..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 21:53 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Hmmmm, někdo po něm pěkně pozametal stopy. Těch inzerátu byly stovky. Jenže se to profláklo. A skupina na FB je dokonce smazaná.
Tohle je jeho práce - http://www.francouzsky-buldocek.cz/viewtopic.php?f =47&t=2325
Vyjadřoval se k němu i RD v tom smyslu, že se mu několikrát snažil pomoci, ale že to nemá smysl. Množí i psy, co někde sebere a pak štěnce normálně prodává..
Ostatně, stačí si vygůglit jeho telefonní číslo..
722174633
PS: Ale z bazoše zmizely všechny inzeráty, to je zajímavé, jak je zameteno.
Edit: A je to Ladislav Váňa, Kletečná.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 21:56
- Nahlásit
impact
dik, já právě taky něco o něm slyšela ne moc dobrýho, tak se snažim zjistit konkrétní info. Jinak to info, cos mi dávala minule o Toulavých tlapkách jsem s dovolenim předala dál
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 22:14
- Nahlásit
Adiddaska
Podle mě se snaží, hodně se snaží, ale poněkud se mu to vymklo kontrole. Prodával i sovy, mývaly a tak. Nějak se mi nezdá, že by je koupil ve zverimexu, i když uznávám, že myšlenka na odchyt a prodej zdravých, ev. množení na odchycených je jen moje spekulace. A i když do toho šel s cílem vydělat si prodejem na ostatek zvěře, tak je to prostě blbě. prodávat tam štěnce, ovčáku, rotvíků, pitbulů, buldočků a tak.. Na netu visel i inzerát "kdo daruje koně, poníka" a souběžně na bazoši byly jeho inzeráty na prodej snad pěti koní..
Pro mě osobně je to prostě divný..
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 22:36
- Nahlásit
impact
já osobně si myslim, že je blázen. Takovejch je víc bohužel, co to mysleli dobře a pak....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 07:29
- Nahlásit
impact
Prodával i sovy, mývaly a tak.
jj, 1000% vím o tom, že prodával malé liščata.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 08:42
- Nahlásit
neznám ho vůbec,ale vemu si jenom na co stačím a co uživím..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 09:24
- Nahlásit
Adiddaska
Vypadá to, že jsou u něho v nepořádku akorát psy. Ostatní zvířata jsou v poměrně dobrých podmínkách a v pořádku. Psy množí, případně množil. S RD měl tu spojitost, že ten mu nabídl dobrého veta se slevou na kastrace psů a koček, ale Váňa to nepřijal. Skupina na FB s pomocí Váňovi nezmizela, ale byla předělána na pomoc Otto Neschporovi poté, co se rozhodlo, že Váňovi se za těchto podmínek pomáhat nebude. KVS o Váňovi ví a v případě některých zvířat by je i odebrala, nemá je však kam umístit. Ale to se, tuším, jedná zase jenom o psy, možná o kočky.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 10:02
- Nahlásit
Vlčáčková
na základě té reportáže na nově, že ho okradli se právě pořádá materiální sbírka pro něj, někdo z organizátorů tam má v nejbližší době jet, tak jsem zvědavá s čím přijde..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 10:21
- Nahlásit
Adiddaska
A okradli ho opravdu? Ti lidi tvrdí, že ne, co vím. A navíc že jim prý dlužil. Právě, že ono to asi není tak černobílé, jak se ukázalo. Jsem taky zvědavá, s čím organizátor přijede.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 12:14
- Nahlásit
Vlčáčkovátak dej potom vedet,jsem docela na to zvedava ,dik
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 13:28
- Nahlásit
brezen2008
Já ne, to Adidaska zná toho organizátora. Ta musí dát vědět. Ale jinak, kdybych se dozvěděla něco nového, tak to sem hodím.
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 09:40
- Nahlásit
Koček se po okolí toulá hodně, kastrované určitě nebudou... Různých barev, velikostí, stáří...
Když jsme ohlášeně přijeli, odmítl nás pustit dovnitř, jen jsme mluvili mezi dveřmi.
Co je to za blbost, že je nemá kam dát? Pelhřimov a okolí má podle mě smlouvu s Polnou a ta, co vím, stop stav nemá :-O
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 09:48
- Nahlásit
Aktuální inzerce http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=&telefon=72 2174633&jmeno=Ladislav%20V%C3%A1%C5%88a
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 09:49
- Nahlásit
Zdůraznila bych třeba tento:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/17953626/Vymarsky- ohar.php
prodám dvouletého psa Výmarského ohaře - s původem, po svodu,čipovaný, supr povaha,velký mazel
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/17953712/Staford.p hp
prodám březí fenu staforda - 3 roky, strašně hodná, i k dětem, velký mazel - březí se stafordem, při rychlém jednání cena 4 tisíce - pouze hodným lidem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 19:55
- Nahlásit
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 17:55
- Nahlásit
http://www.facebook.com/events/196696387132658/#!/ events/196696387132658/ tady se dělá Vánoční sbírka na Váňu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 13:05
- Nahlásit
Nechápu, že zrovna tenhle člověk má takovou podporu televize Nova. Je tam furt. Když já tam napíšu, že máme přeplněný útulek, aby taky dali něco o psech v Kralupech, ani mi neodpověděli.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 14:16
- Nahlásit
dejavu
Nechápu, že zrovna tenhle člověk má takovou podporu televize Nova. Je tam furt.
No to bude něco jako s jedním známým psíkolokem. Ten je v bedně taky furt. :-D
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 19:57
- Nahlásit
N novém čísle PPČ je o tomto "dobrodinci" článek.. od jedné paní co od něj vykoupila za 2500 buldočku,kterou imzeroval k darování.Poměrně pobliozní záležitost
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 22:02
- Nahlásit
davidkova renata
O tom vím, v tom měli FRBULáci "prsty". Na ní namnožil vrh a pak ji kopl do zadele v otřesným stavu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 22:03
- Nahlásit
http://www.francouzsky-buldocek.cz/viewtopic.php?f =47&t=2325
Zrovna FRBULáci ve mě vzbuzují víc důvěry jak Váňa..
|