| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:24
- Nahlásit
solanka
ostatně skoro všechny Jindříškovo příspěvky jsou zacílené na kohokoliv úspěšného v čemkoliv ...to musí být teda pekelnej život...ještě že objevil toho cz-psa.
Blbost.
Jsem úspěšný víc,
než MUDr. Rath - co víc si přát?
On sedí v base,
já mazlím se s pejskem-
mám ho rád.
Úspěšný je každý zloděj. Dokud ho někdo nechytne za pařátu...
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:26
- Nahlásit
jindra 22
Představ si, milý Jindro: koupila jsem si svého času štěně - fenku s PP / drahou, samozřejmě /. Znala jsem předky, chovatele osobně....a co se nestalo - fenka měla v druhých zubech špatný skus, vada vyřazující z chovu. Oznámila jsem to chovateli, ten mi řekl, že ostatní štěňata jsou o. k. a že už s tímto psem krýt nebude....A NORMÁLNĚ SE DÁL BAVÍME.
Před pár lety jsem si vzala od kamarádky štěně - křížence / oba rodiče znám, jsou zdravotně prověření / a co se nestalo - štěně muselo kvůli vrozené vadě na ortopedickou operaci / drahou, jak jinak / ...a...s kamarádkou se DÁL BAVÍME.
A proč??? No protože jsou to v životě s pejsky běžné věci, stávají se, je to smůla a život prostě není spravedlivý - ani ke psům, natož k lidem. Až se s tím smíříš - budeš mít všechno daleko lehčí.....není nic horšího než malicherný, ufňukaný chlap.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:28
- Nahlásit
solanka
ostatně skoro všechny Jindříškovo příspěvky jsou zacílené na kohokoliv úspěšného v čemkoliv ...to musí být teda pekelnej život...ještě že objevil toho cz-psa.
Jo jo litanie na cz-psu to je požehnáním pro hodně nicek škoda jen, že to tu příležitostně zahnojují lidem co si sem chodí jen pokecat, nedejbože těm, co zde hledají radu.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:39
- Nahlásit
solanka
Až se s tím smíříš - budeš mít všechno daleko lehčí.....není nic horšího než malicherný, ufňukaný chlap.
Já tě přitom klidně nechám, nestojí mi to za sáhodlouhé vysvětlování a ani se mi nechce zde uvádět podrobnosti, které jsem neuvedl a je to pod mou úroveň. Paní chovatelka, jestli má trochu svědomí a slouží jí paměť, tak ví...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 23:07
- Nahlásit
jindra 22
jindro ikdyž si taky myslim, že je lepší nechovat s vadami, že je lepší nechovat radši vůbec..tak ty to už píšeš ke všem tématům a zrovna téma množitelství a množíren je docela závažný a nemusel bys ho tímhle jakoby zlehčovat, protože to co popisuje ty neni správný,ale rozhodně se to nedá srovnat...zrovna jsem se bavila se známou co nemá psa a nezajímá se o to a teprve v poslední době o tom problému začíná vědět i širší veřejnost a to je dobře....založ si svoje téma a tam to řeš...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 23:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jsi podle mého docela inteligentní, přemýšlivá holka, Sízro. Akorát tvůj písemný projev mě občas uráží. Proč jsi tak nedbalá? To fakt neznáš pravopis? Je ti šumák interpunkce? Mě to tahá za vlasy, víš?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 23:32
- Nahlásit
jindra 22
Mě to tahá za vlasy, víš?
Pozytyvnjí je,že se máš eště za co tahat...s toho vicházejme
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 19:41
- Nahlásit
Jé, to je super Vždycky jsem si říkala, že ty hádky jsou zbytečné, ale je to fajn, protože téma je stále aktuální a nahoře Tenhle systém je vážně vymakaný
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 19:56
- Nahlásit
pfufí
Jaképak hádky? Jen kultivované výměny názorů.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:00
- Nahlásit
jindra 22
Jaképak hádky? Jen kultivované výměny názorů
hele, cenzor vymazal tvoje sexuální poznámky tady
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 21:43
- Nahlásit
Sízra Milanová
Já vím. Cenzor byl asi na stáži v Americe, tak jsem radši mlčel. Nemám ale pocit, že by takovéto narážky normální české ženy urážely.
|