| Autor |
Zpráva |
Hanca
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:51
- Nahlásit
evidenční číslo: 1105/2011
plemeno: argentinská doga
popis: pes, 7 let
srst: bílá, zanedbaná
velikost: standard
nalezen: 29.05.2011
Praha 6,Dejvice,Natanaelka
charakteristika: Na sobě měl hnědý kožený obojek modré pletené vodítko. Čipovaný, hledá se majitel.V léčení.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
www.upozpraha.cz
K pejskovi se více dočtete na: http://www.mija.estranky.cz/clanky/pripady-od-ledn a-2011-/tyrany-albert.html
Je tam ke zhlédnutí i video.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 06:57
- Nahlásit
jak jsem tak četla ty informace ...podle mě se těžko púodaří sehnat jednoho člověka splňujícího všechny požadavky: muž - odborník na plemeno - majetný - ochotný psa léčit. kdo je majetný, koupí si pořádného pesana a nebude se prezentpovat jedincem s kožní chorobou. odborník na plemeno a nebo někdo ochotný o psa pečovat zase stěží bude majetný...ale i tak držím dogovi palce- snad se na něj usměje štěstí...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 06:38
- Nahlásit
Psíček
asi znají jiné zdroje lidí než já
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 11:08
- Nahlásit
Nechci být hnusná a očekávám, že teď se na mě opět sesype vlna kritiky, ale vzhledem k celé cauze a také vzhledem k tomu, že AD jsou moje srdeční záležitost, měl být pes dle mého názoru utracen ihned po převozu na veterinu, byl-li opravdu v tom téměř kritickém stavu, jak se psalo všude možně.
Tento pes - rozumějte cca 7. letý pes, daného plemene s mnoha zdravotními problémy a naprosto neznámo minulostí (která zřejmě nebyla nic moc) - má pramalou šanci na umístění k někomu, kdo toto vše zvládne.
Ještě k tomu požadavky: muž - odborník na plemeno tohle mi fakt přijde přitažený za vlasy, kdyby si měl každé plemeno brát vždy jen znalec, bude na světě od každého kusu cca 5 jedinců Jinak má Albert šanci, že si ho vezme někdo, kdo se sám o sobě domnívá, že znalec skutečně je (věděla bych hned o několika ), pokud tedy vůbec ... Otázka je co je vlastně pro psa lepší, že ...
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:30
- Nahlásit
Eldoguero
Zavezem ho Ritakimákům jako předčasný dárek k Vánocům ví o něm Natálka? I když ona není muž, že
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:31
- Nahlásit
Eldoguero
pozitivní je, že to není fena a tudíž záchranáři nebudou udávat fenu plus 10 nádherných, zdravých štěňátek argentina x proběhljsemkolem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:37
- Nahlásit
gabifi
pozitivní je, že to není fena a tudíž záchranáři nebudou udávat fenu plus 10 nádherných, zdravých štěňátek argentina x proběhljsemkolem
100 bodů.
Tohle je přesně to, o čem jsem mluvila v tématu o šelmyjích. Tohle mě fakt vytáčí neskutečným způsobem... A ještě si klást nároky na opatrovníka??? No ty kráso.
Eldoguero
měl být pes dle mého názoru utracen ihned po převozu na veterinu, byl-li opravdu v tom téměř kritickém stavu
Podepisuju!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:54
- Nahlásit
Dáška
ví o něm Natálka? I když ona není muž, že
no právě, tudíž by ho určitě nezvládla
Zavezem ho Ritakimákům jako předčasný dárek k Vánocům
tý vole, by nás začali nenávidět si myslím
gabifi
ano, to je na tom jediné pozitvní
jbat
Tohle je přesně to, o čem jsem mluvila v tématu o šelmyjích.
no právě a teď si vem, že velký hnědák právě zabírá místo někde, kde se mohl vesele a ve zkušených rukou odborníka hřát Albert
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:55
- Nahlásit
Tu je napisane, ze majitel sa hlada, na strankach miji, ze pes bol odobrany, tak kde je pravda?
Pridavam sa k tym bezcitnym, ktori by psa okamzite utratili, v tomto pripade, kedy je pes skutocne odobrany z ruk tyrana (a teda nehlada sa majitel, ktory ho zufalo hlada), je zanedbany, nevyliecitelne chory, s psychickymi problemami, tak si nemyslim, ze by ho cakal este nejaky vesely osud.
Cloveku je z toho blivno, ale je to tak.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 12:58
- Nahlásit
Děkuji za diskuzi.. asi to opravdu nemá smysl sem dávat nějaké prosby a podobné...
|