Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / DARUJI fenu křížence BOM
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:04
- Nahlásit

Do Skřivan volala paní, že z rodinných důvodů musí darovat svou fenu, dneska jsem tam byla fotit a slíbila pomoc, že zainzeruju.. Chtělo se mi z některejch věcí trochu zvracet, nicméně fenka je v pohodě a chtělo by to pro ní novej domov.

Z rodinných důvodů známí darují do dobrých rukou roční fenku křížence Belgického ovčáka malinois Sylvu. Fena je milá, aktivní, mazlivá, základy poslušnosti, zvyklá na zahradu a kotec. Nemá problém s ostatními psy a ani se slepicemi. Vhodná na výcvik či na psí sporty, majitelka by jí radši udala na zahradu, já si myslím, že by si v klidu s aktivním páníčkem zvykla i na domácí prostředí. Sylva bydlí v Chudeřicích (okres Hradec Králové), telefonní spojení uvádím na sebe, pak případně předám kontakt na majitelku: 777 676 493

Více fotek zde: http://skrivany.rajce.idnes.cz/Sylva/

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:13
- Nahlásit

A takovyhle lidi miluju nejvic... pote, co tam jedu, fotim, rozhazuju inzeraty, resim pripadny zajemce, mi dneska majitelka oznamila, ze se nakonec rozhodli, ze si ji nechaj Hlavne se bojim toho, ze za pul roku to bude nanovo. Nemam tohle rada, fakt ne.

Nicmene krzeva inzos se mi ozvala velmi mila pani, ktera se s rodinou bude v srpnu stehovat na statek a ohlizi se po nejakym psu na "hlidani".. Vzhledem k tomu, ze maji maly dite, chce neco, co bude budit respekt, ale bude to dobrak. Je ji jedno, zda to bude pes ci fena. Zvire bude mit k dispozici velkej pozemek, ale bude venkovni, takze neco nachluplyho. Praha a jeji okoli, myslim, ze tak do 100km si dojedou urcite. V pripade, ze by je neco zaujalo uz ted, maji prostory, ten srpen neni smerodatnej. Jinak maji jeste 2 maly psy, jednoho z nich z utulku, takze nejaky zkusenosti tam jsou. Tak jen kdyby vas nekoho neco napadlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:35
- Nahlásit

Nicmene krzeva inzos se mi ozvala velmi mila pani, ktera se s rodinou bude v srpnu stehovat na statek a ohlizi se po nejakym psu na "hlidani".. Vzhledem k tomu, ze maji maly dite, chce neco, co bude budit respekt, ale bude to dobrak. Je ji jedno, zda to bude pes ci fena. Zvire bude mit k dispozici velkej pozemek, ale bude venkovni, takze neco nachluplyho. Praha a jeji okoli, myslim, ze tak do 100km si dojedou urcite. V pripade, ze by je neco zaujalo uz ted, maji prostory, ten srpen neni smerodatnej. Jinak maji jeste 2 maly psy, jednoho z nich z utulku, takze nejaky zkusenosti tam jsou. Tak jen kdyby vas nekoho neco napadlo
Halo, halo, dohazovacky psi, mrknete sem a neco Mathee navrhnete!!!!

Hanca
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:56 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

teď je na FB pes, kterého zas pro změnu nabízejí s tím, že když si ho někdo nevezme, že ho utratí viz:

NUTNÉÉÉ pejsek, čtyři roky starý hledá domov. JINAK BUDE UTRACEN. Prosím o sdílení. Kontatk katka0903@seznam.cz

a starší inzerát:
‎17.3.2011 09:30 Město: Rakovník
Z rodinných důvodu daruji psa ve věku 3-4 let. Nekouše, zdravý, očkovaný, odčervený.Skvělý hlídač, zvyklý na zahradě. S jeho dopravou ráda pomůžu.
katka0903@seznam.cz , Kateřina Svobodová

Hanca
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:58 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

ale není chlupatý...

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 21:01
- Nahlásit

Hanca
Miluju tyhle kreteny Akorat fakt nevim, pes ma byt celorocne venku, sice zateplena bouda a kotec jsou jasny veci, ale i tak.. uvidim, jestli nekdo jeste neco posle, pak preposlu hromadne. Diky

Hanca
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 21:08
- Nahlásit

Daruji 10.měsíčního pejska Sira

Před dvěma měsíci jsem od útulku ochránila toto štěně Landseera.Jeho historie je však zamlžená.Po dobu co ho mám, však vycházíme spolu dobře,na dospělé i děti hodný, s naší kočkou se skamarádil bez problémů, chodíme na cvičák, učí se s náhubkem, protože jeho větší vzrůst samo sebou vzbuzuje respekt. On m......á ale potřebu vše očuchávat a seznamovat se, je třeba, aby měl kázeň a poslouchal. Hledám pro něj páníčka kamaráda, ovšem autoritu, aby se jeho milá povaha nevyvinula do něčeho nevyzpytatelného. Je pro něj nutná zahrada, protože je pro něj důležité teritorium, které hlídá. Neničí, stačí mu polínko na kousání.Důvod darování:z pracovněčasových důvodů bych déle nezvládala plnou péči, kterou potřebuje.Předem děkuji za vážného zájemce.

Tel: 603 200 817 asi ale Turnov

ale nevím, co s tou autoritou

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 16:21
- Nahlásit

Mathea
útulek Bouchalka, fenka zřejmě křižovatka NO a kavkazáka, prý velice hodná a hlídací

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:15
- Nahlásit

Hanca,Baysha
Diky zensky, jdu to zatim preposlat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:25
- Nahlásit

Mathea
hele eště kopčim vod eldoguero ze Zajímavejch darovacích psů ovčouna,asi to tu nečetla..sice se optám kámošky až dorazí z víkendu,ale jistý to vůbec neni..

Zasláno: 24 Čen 2011 21:10
Citát

Neměl by jste někdo zájme o 1,5 - 2 roky starého psa NO, černý s pálením (bohužel nemám fotku). Je to veliký, spíš nohatý pes, není úplně vhodný k výcviku (pokud je mi známo poslušnost se s ním moc nedělala, stopy asi vůbec a o kousání prý moc nestojí), přesto je ale ovladatelný, trochu balonkový a nemá snahu kamkoliv utíkat. Je hrozně milý a hodný i na děti, byl by spokojený někde na zahradě, tu by si myslím i ohlídal. Nemá problém s ostatními psi ani jinými zvířaty a je moc kontaktní.
V případě zájmu pošlu kontakt na majitele emailem nebo do sms.

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:29
- Nahlásit

davidkova renata
Oukej, preposlu kdyztak v druhy varce zase, kdyby se pes udal, tak to sem jenom hod, at ho nenabizim dal. Diky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:35
- Nahlásit

Mathea
jj jasně,spíš myslim,že u mě to neklapne,nakonec se zas rozhodli ,že poříděj štěndo oproti původnímu záměru dospěláka,ale zkusim to,písnu pak

Hanca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 08:23 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

přidávám ještě jednu fotečku Wendy z Bouchalky:
Wendy,německý ovčák,fena,4 roky,klidné,vyrovnané povahy,na zahradu i ke strážení objektů,bude dobrý hlídač. www.psiutulekbouchalka.eu

Hanca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 08:26 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

teď je v útulku Turnov nový pes, ale ještě se čeká jestli se nenajde majitel

Pax

mladý pes velkého vzrůstu, max 2 roky, středoasiat, anatol ap. či jejich kříženec, našel se po 22.6. v Turnově. Je velmi plachý a vyhublý.
http://www.utulek-turnov.estranky.cz/clanky/psi-v- utuku.html

Hanca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:21
- Nahlásit

Tak ten pes, co měl být utracen, už nový domov našel...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání