Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / http://www.azylrita.estranky.cz/
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 00:16
- Nahlásit

http://www.muj-pes.cz/prispevky-ctenaru/pomuzete-p ejskum-bez-domova--603.html

Číííííf
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 01:01
- Nahlásit

Některý rádoby "Psíčkové" sou na vodstřel uš dááávno...
Ty by ses taky namíchal praseti do žrádla - co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 06:39
- Nahlásit

Hanca
Jistě, pomůžu ráda, dodám zbraně podle toho typu střeliva co Psíček vybere. Prosím tě zjisti si občas adekvátní informace než začneš pomáhat, ano?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 08:40
- Nahlásit

Je to smutný, ale myslím si, že konkrétně tenhle útulek by se měl fofrem zavřít. Byla jsem tam nedávno. Lidi na mě žádný špatný dojem neudělali, ale podmínky pro pejsky jsou tam opravdu dost mizerné a co mě vytočilo - byla štěňata kříženců započatá tam a v jednom kotci spolu háravá fena a pes stejného plemene. Takže asi zase budou další štěňátka, že?! Podle mého útulek, kde se nebrání tomu, aby psí osazenstvo plodilo štěňata, byl měl být OKAMŽITĚ zrušen.
Jinak paní, která šla se mnou, mi hezky vykládala o pejscích, evidentně je dobře znala, věděla o jejich povahách a jak na kterého. Byla velmi milá a bylo vidět, že má pesany ráda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 08:57
- Nahlásit

Hanca

Rita fakt ne, fakt ne. To není útulek, to je skladování psů, bez téměř nulové možnosti odtama nějakého dostat. Mluvím z vlastní zkušenosti

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:18
- Nahlásit

Heleďte, Vy tři. Hanča ví, jaké to tam je.
Radši napište něco k tomu článku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:29
- Nahlásit

Psíček
Uš du Beztak musím dřít Neceš jít s náma f sobotu do žlogické zahrady? Děcko nutně musí vidět netopýra, maj úkol do školy

Vlčáčková
Gdyž to Hanča ví tak proč tu za ně lobuje?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:33
- Nahlásit

Biluška

Neceš jít s náma f sobotu do žlogické zahrady? Děcko nutně musí vidět netopýra, maj úkol do školy
Von je Psíček netopýr???
Nebylo by jednodušší ho teda pozvat domů? Že byste se s parchantíkem nemusely táhnout do ZOO.

proč tu za ně lobuje?
Taky se to taky dá pochopit. Ale co když chtěla jen upozornit. Nikde se jich nezastává, nebo jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:41
- Nahlásit

Vlčáčková
Von je Psíček netopýr???
Ne. Psíčka použijem jako návnadu aš budem toho netopýra lákat blízko k nám, aby ho děcko vidělo, to je snad jasný, ne?
Popř. je bude od nás galantně odhánět, gdyby příliš blízko přiletělo moc netopýrů

Taky se to taky dá pochopit. Ale co když chtěla jen upozornit. Nikde se jich nezastává, nebo jo?
No...posílám sem odkaz na pochvalný článek, nikde nevidím větičku ve stylu "lidi nevěřte jim, je to celý vylhaný, nic tam neposílejte...." takže to beru jako kladnou reklamu, nikoliv negativní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:46
- Nahlásit

Hanca
hanco tam fakt ne..též vlastní zkušenost

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:53
- Nahlásit

Biluška
bude od nás galantně odhánět, gdyby příliš blízko přiletělo moc netopýrů
To jo, to jo. Stačí když se vytasí se svými hláškami. Se zdekujou lidi i zvířata, o netopýrech nemluvě.

nikde nevidím větičku ve stylu "lidi nevěřte jim
Nevidíš. Já taky ne. Ale zato vidím ty reakce pod odkazem. Tak ať si každý udělá úsudek sám, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:07
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale zato vidím ty reakce pod odkazem
kde je vidíš? já vidim akorát jeden příspěvek v diskuzi od jakési Jany..kde to je plís?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
Jestli to správně chápu, tak by Hanča potřebovala, aby někdo s vaší zkušeností napsal negativní ohlas na článek do reakcí k tomu článku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:17 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

kachna_
Je to možná proti přírodě, ale kachničky jsou kolikrát mnohem důvtipnější než psíčci nebo lidi, ne ... ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:28
- Nahlásit

Vlčáčková
???
já psala něco úplně jinýho

ale na tohle reagovat musím
kachničky jsou kolikrát mnohem důvtipnější než psíčci
to ne, tak vysoko bych si netroufla ani pomyslet

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:35
- Nahlásit

kachna_
já psala něco úplně jinýho
Myslím, že nepsala.

Psíček
vona ta Hanča nemá mozek
A Ty?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:38
- Nahlásit

Vlčáčková
Jestli to správně chápu, tak by Hanča potřebovala, aby někdo s vaší zkušeností napsal negativní ohlas na článek do reakcí k tomu článku.
Ti to řeknu asi tak. Podle mě Hanča nemyslela vůbec nic, prostě viděla článek a hodila odkaz. V tomhle naprosto souhlasím s Psíčkem.
Bylo by fajn, kdyby si někteří jedinci uvědomili, že jiní jedinci toho mají na práci trošku víc než boj s větrnými mlýny. TAkže kdyby Hanča slepě nekopírovala nemusela by Biluška, Davídková, nebo někdo jiný s podobnými zkušenostmi trávit čas tím, že bude dalším zaslepencům vysvětlovat, že v Ritě je to fuj bek. Popř. by stačilo, kdyby se Hanča ozvala na mail. Fakt myslím, že není třeba takové vylhané články kopírovat a upozorňovat na ně další a další lidi ve snaze, aby se nějaký tupec chytil a ty prachy tam poslal

Dojímá mě tvoje snaha chránit kamarádku, která udělala botu, ale domnívám se, že mnohem kamarádštější by bylo říct jí "hele, tohle je fakt kravina, radši to smaž a příště přemýšlej".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:42
- Nahlásit

Biluška
jiní jedinci toho mají na práci trošku víc než boj s větrnými mlýny.
bilu ale naprosto všecky záchranný akce týkající se jakkoli psů nejsou bohužel nic jinýho než boj s větrnými mlýny..i ty tvoje i ty moje atd..

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:42
- Nahlásit

Psíček
otravovat životy třeba děckám, kterých si taky můžete naflákat kolik chcete.
Víš co ty nádhero, až porodíš aspoň jednoho jedinýho haranta tak vykládej o tom, že si jich můžem naflákat kolik chcem
Na rozdíl od porodu je koupě psa relativně bezbolestná

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:43
- Nahlásit

Biluška
to jsem napsala já. Pravda, na základě tohohle Heleďte, Vy tři. Hanča ví, jaké to tam je. Radši napište něco k tomu článku. od Vlčáčkové.

Vlčáčková
nejsou. Fakt nejsou. pochopila jsem to až teď

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:44
- Nahlásit

Biluška
Na rozdíl od porodu je koupě psa relativně bezbolestná

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:45
- Nahlásit

Biluška
Hanča ví o Azylu dost. Propíral se na Mije mockrát, dokonce bylo jednatelkou Azylu Mije vyhrožováno právníky. Takže Hanča zcela jistě iluze nemá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:50
- Nahlásit

kachna_
Fakt nejsou. pochopila jsem to až teď
Fakt jsou. Tys pochopila. Je tu však jedinec, který nepochopil i přes několikeré naprosto konkrétní vysvětlení.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:55
- Nahlásit

Psíček
Z čehož vyplývá, že je třeba vyhledat odbornou pomoc. Nebo snad ne?
tak jí vyhledej,zlato a neztrácej tu čas kydama
Vlčáčková najez se
dorej nápad,sice nejsu vlčáčková,ale du na to

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:56
- Nahlásit

Psíček
Ty jo, tady to bučí až za roh.
Tak opusť společnost sobě rovných a zkus se zařadit jinam. Třeba ti to tam pak bude líbecně cvrlikat, broučku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:00
- Nahlásit

VlčáčkováHanča ví o Azylu dost. Propíral se na Mije mockrát, dokonce bylo jednatelkou Azylu Mije vyhrožováno právníky. Takže Hanča zcela jistě iluze nemá.
V tom případě mi prostě nezbývá než souhlasit s Psíčkem

V tom případě je docela škoda, že ještě nepobrala základní funkční principy internetu a reklamy.
nebylo by tedy lepší, aby se místo ubližování psům na internetu starala třeba o rodinu?

Zcela a bezvýhrad se pod tenhle jeho výrok podepíšu.

Hanca
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:14
- Nahlásit

Musím tedy s pravdou ven, aby tady zas nevznikl souboj na nože. Jak správně pochopila Vlčáčková a Psíček, chtěla jsem po Vás, aby ti lidé s velkými zkušenostmi, co měli co do činění s azylem Rita, napsali své poznatky do komentářů pod článkem. Většina lidí tady z diskuze o azylu ví své, ale co ti, co si o azylu přečtou poprvé a ještě ke všemu v článku, který má o azylu velmi kladné mínění? Děkuji za spolupráci. Hanka

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání