| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:55 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
V Záchranných kotcích Hněvice jsou dvoje štěňata (asi 4 kusů), která potřebují dočasné opatrování přes zimu. Hněvice mají pouze venkovní kotce a nejsou na štěňata v zimě zařízená.
http://www.zachrannychov-hnevice.wbs.cz/Psi-k-adop ci.html
GEORGE, JOHN - 10 týdnů stará štěňátka. kříženci ovčáka. Matka kříženka NO a Bernského salašnického, otec zřejmě NO
MEGGIE a BART - 3 měsíce stará štěňátka, matka NO a otec neznámý /možná labrador?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:59
- Nahlásit
Vlčáčková
jee ty sou dobry ale to budou telatka to do jara vyroste by se neveslo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:01
- Nahlásit
ketty
Jestli se to jara dočká a nezmrzne.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:11
- Nahlásit
Vlčáčková
to snad neeeeeee a nestras nebo vymyslim jeste tu mistnost za ralfem ale musel by mi nekdo vozit zradlo ja bych to neuzivila jako.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:25
- Nahlásit
ketty
kdyz si je vezmes, a my se slozime tak nejaka stovka se uz na stenatka slozi
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:28
- Nahlásit
cernej caj
no a pak jeste aby mi to nezustalo to by me jeblo ....tak stacilo by zradlo aby tady bylo aby meli co papat za ralfem je mistnost jen poresit dvere ktere nejdou zavrit ikdyz on ma pejsky celkem rad .... maleee i vetsiho vzrustu kdyz na nej neutoci..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:48 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
ketty
Myslím to vážně: když si je vezmeš přes zimu, proplatím Ti žrádýlko. Musíš mít ale účet od nákupu. Hněvice mají opravdu jen venkovní kotce, dělali nějakou místnost, kde měli minulá štěňata v teple, ale teď tyhle ne. Nevím, proč. Můžu to zjistit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:50
- Nahlásit
Psíček
Jo, jo zachranme je prosím!!!
Ne, ne, nechme je zmrznout!!!!!
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:57
- Nahlásit
Kde sou hněvice?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 13:57
- Nahlásit
Vlčáčková
ok pouvazuji hodne vazne jeli to mozne realne zvladatelne je tu miti
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:01
- Nahlásit
staropramen
Za Prahou u Štětí, ale na druhé straně Labe. Zhruba na úrovni zeměpisné šířky Roudnice.
ketty
Tak pouvažuj a dej mi vědět.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:19
- Nahlásit
Vlčáčková
jasnee
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 18:19
- Nahlásit
Vlčáčková
vypada to nadejne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 19:26
- Nahlásit
Nechci rejpat,ale proč by takhle stará štěnda,která nejsou hladkosrstá,ani nemají zdravotní problém,měla umrznout? Když si někdo bere štěndo a nemá být doma,tak taky zůstane venku. Kdyby to byl ratlík,tak neřeknu,ale tohle už je trochu hysterie,ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:06
- Nahlásit
jana33
Vid, taky nejak nechapu, staci slusna bouda/y, dukladne podestlany slamou.. kozichy stenda maj, a v tomhle veku to neni zase az tak akutni, bych rekla.
Vlčáčková
Hněvice mají pouze venkovní kotce a nejsou na štěňata v zimě zařízená.
Je problem jim dat vicekrat denne nazrat, zajistit prisun tekutin a bydleni ad vyse? Pokud ano, nechapu, proc si stenata na zimu teda vubec brali. Kdo by asi v zime zimu cekal..
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
hele to pro ty psy bude taky dost na palici...že se jako na jaře vrátěj zas do kotců v útulku. I venkovní kotce se dají zateplit a pokud budou mít boudu a nastláno...a co tam dělaj s krátkosrstýma čoklama? Já chápu, že financí není dost, ale možná by mělo větší význam kdyby se právě na tyhle "věci"posílaly prachy z akcí "operace nádoru 15ti letýho jezevčíka"...to byl příklad. Já se omlouvám, ale vždycky mě hrozně nasere takový téma, protože si člověk uvědomí jak to stojí za prd...a každej den koukat do emailů na "daruju...hrozí utracení...".
|
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 22:40
- Nahlásit
Nechápu proč by se štěňata měla vracet na jaře do útulku...to jako myslíte, že tam budou ještě dva roky??? Ta štěnda hledala dočasný domov na dny, max. týdny než půjdou někm domů. Pokud má útulek propagaci a nejsou tam úplné lemry, tak štěňata tam nedospívají.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 22:44
- Nahlásit
NatalieNatynka Máš ode mě vzkaz v tajné NK. Tak se na to podívej, jestli by se Ti něco nehodilo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 22:51
- Nahlásit
NatalieNatynka
Nechápu proč by se štěňata měla vracet na jaře do útulku..
Tak mozna priste sjednotit ci upresnit formu nabidky??
která potřebují dočasné opatrování přes zimu
?? Ze bych to opet jen spatne chapala??
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 22:53
- Nahlásit
Fifi
Štěňata se samozřejmě budou průběžně nabízet a je velká pravděpodobnost, že se do konce zimy udají. Ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 23:32
- Nahlásit
ŠTĚŇATA hledají AZYL PŘES ZIMU
Ta štěnda hledala dočasný domov na dny, max. týdny než půjdou někm domů.
Opravdu? Tak proto sem psala o upresneni nabidky, atd..
Vlčáčková
a je velká pravděpodobnost, že se do konce zimy udají.
Budu jim fandit a doufat. Nicmene stale sem si neprecetla, proc je takovym problemem v "Zachrannem chovu Hnevice" mit ty stenata pres zimu. A pokud se tedy z nejakych depozit pres zimu neudaji - pujdou zpet do kotcu do Hnevic?
Sorry, ze vyrypuju, kdyz nemuzu pomoci, ale takovahle prosba o pomoc chlupacum by chtela skutecne vic konkretizovat. Neni vyjimkou, ze stenata zustanou v azylech ci utulcich dele, nekdy tam i dospeji, a nemusi to byt az takove "lemry". Tak kde berete tu jistotu, ze se udaji prave tyhle? A to nemyslim ve zlem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 23:51
- Nahlásit
Fifi
v "Zachrannem chovu Hnevice" mit ty stenata pres zimu.
Protože se útulek celkem z gruntu letos předělával, uklízel, natíral atd. Sháněly se nové boudy. Odchovna se bohužel nezadařila dotáhnout do konce. Nyní se topí jen v kanceláři a tam je teď tolik věcí, že se tam štěňata dát nemůžou. Kotce jsou otevřené. Je určitě lepší je dát někam do tepla.
Kacza by Ti to vysvětlila líp.
prosba o pomoc chlupacum by chtela skutecne vic konkretizovat
To už si dokonkretizuje Kacza. Já jsem jí to sem dala a každýho už budu muset směrovat na ní. Jsem zatím domluvená s ketty, že by snad ..., ale čekáme do soboty, protože se nějaká štěňata podařilo umístit a v sobotu se rozhodne o zbylých dvou.
Jasně, že není jisté, jestli se udají brzy právě tahle štěňata. Ale spíš se to dle zkušenosti zadaří.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 07:08
- Nahlásit
Co v tom útulku dělá za lidi, že nejsou schopni si vzít těch pár štěnat k sobě domů? Proč to řeší takhle komplikovaně?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:16 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Psíček
Jo, jo zachranme je prosím!!!
nejlépe je nechme na zimu někde v teplíčku, aby nám neprochladla a pak je dejme nějakýmu zájemci, kterej je buď ztratí třeba cestou domů a když ne, tak je pěkně položí na gaučík a bude hlídat, aby si náhodou nezlomila štěňátka nožičku, kdyby se opovážila lézt z gaučíku .... aby netloustla, nakrmí je dietními granulkami, co je doporučí sousedka a aby venku neprochladla, bude je nosit tak dlouho, než ho to omrzí, pak půjdou do útulku do kotce a třetí noc scípnou na zápal plic .... to bude ale škoda ...tolik lidí by se na nich ještě mohlo napakovat a dojmout ...
Myslím, že Ty by ses opravdu měl nechat vyšetřit.
Proč tu stále oblejzáš, když nesnášíš psy? Nechceš si jít na nějaký web modýlků autíček? Tady akorát zasíráš diskuze několika málo blbostmi pořád dokola. Když se Tě člověk zeptá, co bys tedy dělal, tak nemáš žádné řešení. Baví Tě se tu takhle pořád ztrapňovat?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:18
- Nahlásit
Biluška
Proč nejsou schopni Ti píšu do mailu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:22
- Nahlásit
Ukončuji téma, štěňátka byla překvapivě rychle udána do nových domovů a už není třeba depozitum.
Speciální díky ketty za ochotu. Ketty, ty dveře pro sichr sprav!
|