| Autor |
Zpráva |
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 14:14
- Nahlásit
Tak tu máme zase jednu nalezenou březí fenku..............
Asi před měsícem kamarádka jela domu a málem přejela fenku. Když se to opakovalo druhý i třetí den, naštvaně vylezla a šla hledat majitele psíka, že mu to pořádně osolí. Místo toho se dozvěděla že psík se tu toulá už asi tři týdny. Tak tedy fenku odchytla s pomocí lidí, kteří jí aspoň sypou granule jednou za tři dny když přijedou skontrolovat stavbu. Fenka byla vyhublá a velice nedůvěřivá. U veterináře zjistily že jí je kolem jednoho roku a bude brzo rodit. Rozhodla se tedy že jí nechá u sebe v klidu porodit. Minulý týden feňule porodila sedm krásných štěňátek...............
Takže hledáme nové páníky pro štěnda a také pro jejich maminu. Fenka by asi měla jít k trpělivému člověku, jelikož je ještě trochu nedůvěřivá i když za ty tři týdny s kamarádkou udělala veliké pokroky. Když jsem byla fotit štěnda tak se nechala pohladit a i piškot si vzala. Nejlépe k jinému psíkovi, je jí líp ve smečce a také jí dodává odvahu.
Má super přivolání i od zajíce na vodítku moc nechce, bojí se ho, ale taky si zvykne. Se psy, fenkami a ostatními zvířaty absolutně nekonfliktní, spíše submisivní.
Kdyby někdo měl zájem prosím volejte buď mě na 603279125 nebo přímo holčině, která je má doma na 605870293.
další fotky jsou na URL
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 10:09
- Nahlásit
Hop
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:17
- Nahlásit
BrendaBenji
si dostala vedle kouř co?
hele tady máš seznam všemožnejch inzercí zadara..tak to zkus zainzerovat tam..
http://www.utulky.estranky.cz/clanky/info-pro-pomo cniky-utulku.html
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
sem se tam zase nasrala teda!!!!!!!!!!!!!!!
Jojo mám to v plánu, jen jsem na to ještě neměla čas, tak kdyby se někomu chtělo mi s tím pomoct..... ))))))Dík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
si dostala vedle kouř co?
ta sem si to tam přečetla a du blejt!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:27
- Nahlásit
jablunka
davidkova renata
jojo to je fakt neskutečný co tam je za fanatyky (((
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:30
- Nahlásit
BrendaBenji
kde vedle?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:30
- Nahlásit
kejtlin
u modrejch
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
tam sem to nenašla sem to hledala jakou dobu, asi v blbý sekci, kde to prosím je?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:34
- Nahlásit
kejtlin
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=3&t=6063
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:36
- Nahlásit
Normálně ve mně se to vaří asi mi z nich rupne céfka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:39
- Nahlásit
BrendaBenji
se uklidni )))) eště budem udávat tvýho čokla dyš ti rupne nějaká zásadní )))))
tak jako takhle..kus pravdy na tom je,to víme všichni,ale jednak se ta čuba našla a dvanak já mám taky silný kecy vod stolu jak by se mělo to a ono utratit,ale osobně bych tam s tim asi nešla ,zas taková frajerka nejsem..
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
Ty čokle na udání by byly tři a jedna kočka a pár dalších zvířátek, škoda že už nemáme toho pabouka, toho by ses zajisté ujala, že
Teď k věci......já to chápu a rozumím tomu, mě jen nasrali ty rektální alpinysti, který melou úplný srč.... o množitelích. Původně taky říkala že jí nechá 2 a zbytek nechá uspat, ale když se narodily tak prostě už nemohla vybrat pět odsouzenců na smrt......
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:47
- Nahlásit
jablunka
děkuju za votkas
BrendaBenji
davidkova renata
i sám největší se k tomu vyjadřuje, gde bere ten čas se tím zabývat, říkala zuzka že pojedeme na nějaký fríčko a připravíme si doplňující votásky
já nezabiju ani slepici nebo kachnu natož štěně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:48
- Nahlásit
BrendaBenji
škoda že už nemáme toho pabouka, toho by ses zajisté ujala, že
to mám za svojí dobrotu!!??
ale když se narodily tak prostě už nemohla vybrat pět odsouzenců na smrt......
naprosto to chápu..celý
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:05
- Nahlásit
BrendaBenji
Fotky dnes vyvěsím v provozovně..odkud štěnda jsou?
Musela jsem vzít noťas a jít se přemyklíkovat na jiné připojení ,bo mám u modrého doživotní ban na určité IP.
Pravda bude někde uprostřed a už mi taky došlo, proč mi RD poslal před rokem můj a Žanyho sponzorský dar složenkou zpět.Samozřejmě jsme ji nevyzvednutou poslali zpět,protože co se dá,to se z ruky nevydá a naše dary v té době byly naivní,ale upřímné
Jak tam Ruda nabádá ke kastraci v polovině březosti,to se mi opravdu nelíbí.A o podtržení matky nakrytím v prvním hárání..on opravdu ví kolik ji je?On je snad chytřejší než Matka příroda,která háráním iniciovala rozmnožovací pud druhu.
Já osobně bych nechala dvě štěnda,ale jak píše Renata od stolu se to lehce říká....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:09
- Nahlásit
Eire
Já osobně bych nechala dvě štěnda,ale jak píše Renata od stolu se to lehce říká....
vono taky...my sme starý páky,ale netušim kolik je zadavatelce nebo tý holčině co jí našla a co se o ně stará..často to bejvaj mladý dívčiny,pro který je todle řešení nejen neřešitelný,ale ani jim vůbec nepříjde na mysl,že to jistý "řešení" je,ani jim nejsou známy komplexní souvislosti..to ale může přijít jedině věkem a zkušenostma...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:18
- Nahlásit
BrendaBenjipani,vubec se nerozcilujte,to nevite,ze ti odvedle jsou chytrejsi nez samotny pan buh????no nevim,ale asik bych taky nevedela,ktere stene mam utratit,kdyz jich je sedm a nemam ani na to zaloudek!
davidkova renatapani dobra zprava,nalezena fenka ovcouna se ma skvele,tak co jsem nasla s panem kolegou v robote,vynikajici se zzila,kocky a zvirata ma rada,pan rikal,ze uz by ji nedal.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:21
- Nahlásit
nemethova5
nalezena fenka ovcouna se ma skvele,
jéžiš to je fajn )))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:24
- Nahlásit
davidkova renataze jo,aspon jedna dobra vec se mi povedla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:39
- Nahlásit
davidkova renata
silný kecy vod stolu jak by se mělo to a ono utratit,ale osobně bych tam s tim asi nešla,zas taková frajerka nejsem..
tak to je dost vtipný, já to napsala úplně stejnejma slovama, ty vado, sme ňáký napojený, to je strašný ))))) Asi komunikujem na vyššim kanále ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:42
- Nahlásit
Gerda
Asi komunikujem na vyššim kanále ))
anebo vopisuješ jako každou chvíli
dej pokoj s vyššíma kanálama..jakoby nestačila zažumpená lejendička
jinak ale dyš můžou podříznout jehně a tvářit se u toho jak se tvářej,věřim,že tam sou jedinci co by to dali úpa f pohodě
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:48
- Nahlásit
Eire
štěňata jsou u Sázavy.
Díky moc
davidkova renata
mě je 30 a nálezkyni je 48, ale stejně na to neměla....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:53
- Nahlásit
Modří zase vědí uplně všechno.
Jinak sama jsem si to zažila před dvěma lety, ale u kočky.Taky jsme jí chtěli nechat jen dvě koťata a pak když se narodila, tak jsem nedokázala vybrat, který uspíme. Takže nakonec zůstala 4. Já sama bych taky nedokázala vybrat. A každýho z těch přicmrdávačů bych chtěly vidět, jak by vybíral v reálu, který ze štěňat se uspěj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:54
- Nahlásit
BrendaBenji
mě je 30 a nálezkyni je 48, ale stejně na to neměla....
šiš tos nemusela )))) že jí zdravim,sem s ní stejně stará a taky bych na to neměla..to byl jen příklad,často to mladý holky bejvaj..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:59
- Nahlásit
davidkova renata
anebo vopisuješ jako každou chvíli
kdybych měla od tebe, nevyšla bych ani základku rouro.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 14:03
- Nahlásit
Gerda
kdybych měla od tebe, nevyšla bych ani základku rouro.
kdybys nevopisovala vode mě,tahala bys za sebou doživotně stopku aji s čoklem a cizí lidi by ti ho váleli na oploceným pozemku a eště by sis libovala jak to potřebuje jak prase drbání
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 14:05
- Nahlásit
davidkova renata
to já jen pro příklad, že o věku to není ))))Možná v šedesáti to přijde ta modrá uvědomělost? ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
BrendaBenji
Možná v šedesáti to přijde ta modrá uvědomělost
těch se nejspíš ani nedožijem.-)))),takže chcípnem blbý
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 14:13
- Nahlásit
davidkova renata
no to je vlasně fakt ))
Neuklízíte paní nějakou školu, že byste to tam třeba lípla?
|