| Autor |
Zpráva |
Hanca
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:16
- Nahlásit
zkopírováno z jedněch web stránek:
Ahoj všem,
dnes mi přišel email od paní Lenky Novákové,která z rodinných důvodů chtěla umístit do dobré rodiny svého pejska a teď zjistila,že ta moc milá paní od Kladna si zdarma vzala jejího pejska a jak se o něj bude starat a teď ho prodává za 2500kč na Bazoši.
Všichni POZOR kdo se nemůžete více starat o svého pejska,nebo mu hledáte z nějakých příčin nový domov,tak pozor na podvodníky ze Zvoleněvsi u Kladna,oni jako,že schání pejska a jakmile ho od Vás dostanou tak ho obratem prodávají,mi jsme scháněli lepší domov našemu bernardýnovi,aby nebyl v paneláku,tak jsme jim ho darovali,aby se ten pes měl lépe,nechali si ho přivést k jednotě ve Zvoleněvsi,není tomu ještě ani 14.dní a náš pes je v nabídce č.inzerátu.4339713,a ještě mu 2.měsíce ubrali na věku,podívejte se na nabízejícího nabízí tam plno psů http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=qz9xLJ1yDUA yrz5uoF5wrt==&telefon=721537574&jmeno=vodame .Vašeho miláčka si vezmou jenom na kšeft nic víc,mají příjemné vystupování no prostě to umí a berou od lidí psi zdarma a čistokrevné nejlépe je to pani Veselá možná si už říká jinak a nám volala z čísla 774836612,inzerují i na bazoši,díky za pozornost
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:27
- Nahlásit
Její problém, měla ho prodat sama a ne teď blbnout...když jí o něj tolik jde, proč si pro něj nezajede? Myslím že pisatelce nejde o psa, jinak by v tichosti získala zvíře zpět, spíš ji mrzí ty prachy o které přišla.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:47
- Nahlásit
Kupní/darovací smlouva by měla být samozřejmostí ...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:48
- Nahlásit
Mucholabka
Její problém, měla ho prodat sama a ne teď blbnout...když jí o něj tolik jde, proč si pro něj nezajede? Myslím že pisatelce nejde o psa, jinak by v tichosti získala zvíře zpět, spíš ji mrzí ty prachy o které přišla.
na tos prisla jak? kdyz uz se clovek zbavuje psa, doufa, ze se tam, kde pujde bude mit dobre - kdyz pak zjisti, ze ten, komu ho dal a kdo se o psa mel starat, ho jen vyuziva k ziskani penez, tak to cloveka nasere z uplne jinych nez financnich duvodu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 15:05
- Nahlásit
argosek
Na to jsem přišla tak, že jsem se s tím již setkala osobně v případě mnou odchovaného psa, ale s tím že předchozí majitel byl informován o tom že si psa nenechám a půjde k někomu koho znám a kdo toho psa už hlídal. Vrátili nakrytou fenu aniž by o tom kohokoli informovali a pak si vzpomněli že by za to chtěli štěně atd atd a že na psovi opět vydělávám. Naštěstí známe svoje lidi a na cokoli kolem psů vystavuju papír.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 15:47
- Nahlásit
Psíček
Z toho, co ta ženská píše, je evidentní její vztah ke zvířatům a hlavně její zodpovědnost. Bleh!
taky to tak vidím
mi jsme scháněli lepší domov našemu bernardýnovi,aby nebyl v paneláku,tak jsme jim ho darovali,aby se ten pes měl lépe
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 17:12
- Nahlásit
Psíček
Tak ti nevím doktore, ale přijde mi, že nějak dětinštíš...jako by jsi byl asimilován těmi typickými psochranáři či co.
Z toho, co ta ženská píše, je evidentní její vztah ke zvířatům a hlavně její zodpovědnost. Bleh!
ani ne, spis mam pocit, ze mas problem pochopit psany text.
Myslím že pisatelce nejde o psa, jinak by v tichosti získala zvíře zpět, spíš ji mrzí ty prachy o které přišla.
jedna vec je zbavit se psa, uplne jina ale to, co pise mucholabka.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 18:45
- Nahlásit
Psíček
ono kdyby ho paní neinzerovala na bozoši a prodala ho rovnou do guláše, tak se jistě bývalá majitelka nebude rozčilovat, že ji někdo podvedl, protože by se to nedozvěděla...člověku, který si pořídí bernardýna do paneláku a sedmi měsících zjistí, že se mu tam, ejhle, světe div se, nevejde, a dá psa prvnímu, kdo si řekne, ještě mu ho přivede na šňůře k jednotě jak ovci, takovýmu člověku o psa nejde....
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:01
- Nahlásit
opět se předvedli ti, od kterých jsem to očekávala. No nic. Jen jsem chtěla upozornit na jeden inzerát.
|