| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:30
- Nahlásit
Dnes v pět odpoledne kámoška vyzvedne staforda od svých rodičů a veze mi jej. Mám ve stavu pět dospělých pitů a nemám ho kam dát, ale vzhledem k situaci nelze odmítnout-ona jinak bydlí v Čechách a tohle je psova jediná šance. Hledám akutně ubytování pro psa. Je to dvouletý staford, prý černohnědý-foto nemám. Má být držený někde na špagátku, jako malý byl bitý ale prý je zlatý, hodný, nekouše. Hrozí mu že skončí v guláši-doopravdy, její nevlastní rodiče jsou spešl případ.
Tohle mi o něm psala:
# Ahoj Zuzko nemam tvuj mobil posli mi ho prosim.
# Jinak se chci zeptat jestli mas jeste tu chovnou stanici protoze chteji muj tata
# s nevl.matkou" dat staforda na nuz
# a ja to nechci dovolit nevis nehodou co s tim?
# Diky Verča
zuzi je to zlaticko ale neni vychovany bylo s nim strasne zachazeno tak ho gulase coz nechci dovolit a fakt to specha.mam o nej strach.
Prosím prosím, kdybyste někdo věděli o možnosti ho někde ubytovat dejte vědět, já jsem na maxu-Frizo nesnese ani feny, natož samce, nemám je jak naskládat k sobě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:39
- Nahlásit
Mucholabka
Já můžu, ale akorát do prvního. Prvního mi přijede na hotel naprosto nezvladatelný čokl a musím mít pro něho volný kotec. Do prvního je prázdný.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:43
- Nahlásit
to je 7 dní...mohlo by pomoci...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:50
- Nahlásit
A kdybyste tady někdo měli hodně času, že mi to rozšíříte kam se dá? Myslím faunu, bully v nouzi, lide.cz a pod...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:56
- Nahlásit
Mucholabka
OK, počítám s ním a jdu si do kotce posbírat sušící se prádlo
Kdo ho přiveze a kdy?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:57
- Nahlásit
Biluška
Nabírá ho v pět na novojičínsku...takže času dost, relativně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 12:58
- Nahlásit
Takže ho mám čekat až večer?
OK tak pak prostě zavolej, uklidím v kotci a budu v bojové pohotovosti
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:09
- Nahlásit
Co je to za stafa? Bull nebo amstaf?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:12
- Nahlásit
Katka KrálováAmstaf
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:15
- Nahlásit
rozhodim sítě, já si ho bohužel nechat nemůžu, i když bych amstafa chtěla, ale pro rodiče je už ten jeden pes na hraně
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:18
- Nahlásit
Dostala jsem dotaz, že z diskuze neni moc jasné, jestli se hledaj noví majitelé, nebo jen přechodné ubytování
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:19 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
počítám s ním a jdu si do kotce posbírat sušící se prádlo
Ty woe. Dneska jsem kutila kam dát sušák s prádlem, aby mi ho neobechcali.. No a kde myslíš, že je... Máme už aj drajvový sušáky. Co musej bejt separé v kotci.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:20
- Nahlásit
Katka Králová
jestli se hledaj noví majitelé, nebo jen přechodné ubytování
je mi to jedno, raději napořád. Za tři týdny bych měla být schopná ho ubytovat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:23
- Nahlásit
Mucholabka
Tě upozorňuju, že mezi "prvního" a "za tři týdny" máš dva plonkovní týdny kdy nemáme psa kam dát
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:29
- Nahlásit
já se zkusím domluvit s rodičema, 10.-16. budem (tedá já, oni dýl) na dovolené, kam bych ho teeeeoreticky mohla vzit, pokud nebudou nak moc proti. ale předtim to určitě nejde.
ještě zkusim zjistit sousedy, 1. se stěhujou do baráčku, tak třeba by souhlasili
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:33
- Nahlásit
Biluška
to se nějak udělá.
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:48
- Nahlásit
Hmm, tak ani dovolená mi neprošla, takže u mě bohužel
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:51
- Nahlásit
Staford byl natolik akutní, že již není a kámoška je na cestě podat trestní oznámení.
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:58
- Nahlásit
Dobrá zpráva, vypadá to, že od 1. ho na dva týdny může ubytovat kamarádka (se zahradou), ještě mi to večer potvrdí, až to "oznámí" rodině.
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:00
- Nahlásit
To je strašný, lidi jsou fakt hovada
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:02
- Nahlásit
Představte si, že ho fakt sežrali, byla z toho úplně hotová, protože nemají prachy tak žerou psy, prý není první.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:06
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to je hustý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:23
- Nahlásit
Mucholabka
Představte si, že ho fakt sežrali
cože?????????????????????????????????????????????? ????ty voe,kéž chytnou nějakou nejlépe smrtelnou chorobu z psího masa ,bože jak já ty lidi už nenávidim,to snad nejde ani vypsat
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:24
- Nahlásit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:30
- Nahlásit
bohužel jsou lidi kreténi, mi říkal bývalej, že jeden jeho známej měl štěňata NO chtěl si je nechat na jídlo, no a řekl mu to a bejvalej mu řekl, proč je neprodá třeba po 500kč a nekoupí si maso třeba vepřový, ten se zamyslel a řekl no jo ty woe to mě nenapadlo.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:30
- Nahlásit
nemám slov... lidi sou hovada
napadá vás nějaká dostatečně bolestivá smrt?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:32
- Nahlásit
Baysha
napadá vás nějaká dostatečně bolestivá smrt?
ale jo...my máme v plánu takovej malej soukromej jako koncentráček pro tydle roztomilý lidičky..nemáme už ale asi volný místa,všecko je beznadějně vobsazený.
kejtlin
no jo ty woe to mě nenapadlo.
na to se nedá ani nic říct prostě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:35
- Nahlásit
davidkova renata
Lidsky je nejhorší to že se ta holka nějak snaží vykopat ze sraček ze kterých vzešla, ale pořád naráží...pořád ji něco táhne dolů...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 14:46 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bože, že já si to tu šla číst to je děs, jsou to ku.vy hnusné a přála bych jim to samé
|