Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Malamutka hledá nový domov !
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:27
- Nahlásit

Přeposílám sem informaci o malamutce, která byla vyhozena z auta v jedné obci (zjišťuju přesně, o kterou jde) v Plzeňském kraji nedaleko Rokycan !

e-mail : Kousek od nás ho někdy prý vyhodil z auta (jo, lidi holt jsou hajzlové), jedná se o holku - myslím, že nebude čistokrevná a určitě má za sebou něco nepěkného. Je u nás v obci v útulku a hledá se někdo, kdo by si ji mohl vzít - a já ji zatím venčím a moc bych jí přála někoho trpělivého a hodného. Zatím bych řekla, že by se ještě i něco mohla naučit, ale to hlavní, je to velký mazel a až by získala důvěru bude i odvážnější. Zatím je opatrná a když si k ní sednu na deku, tak si to vysloveně užívá - ale pořád jakoby jedním okem hlídá, jestli mě to nerozčílí.
No tak to je v kostce všechno.
Dle mého soudu není nijak cvičená, zatím jsem zjistila, že funguje na "Pojď sem", doma se chovala normálně zvídavě.

[i]Pro bližší informace a nebo zájemce o fenku[/i]:
Paní Hanka bydlí 3 domy od obecního úřadu a její telefon:721133875 nebo 606204428. Ona vám fenku ukáže a zbytek si myslím se bude řešit na obci. Ještě sem dopíšu, o jakou obec se přesně jedná.

baruska
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 22:52
- Nahlásit

Krásná holka, vypadá taková usměvavá, vítací

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit

Hop nahoru tadle holka, ta mě chytla za sérce

Martinna
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:57
- Nahlásit

Jak je fenka stará?

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit

Je krásná, zajedu se na ní asi podívat , ale doma už jednu dračici mam.

Jinak je to obec Břasy a stáří nevím.

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 17:30
- Nahlásit

Bohužel nemám místo, aspoň jsem to poslala dál.
Držíme palečky a tlapky.

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 15:06
- Nahlásit

Nikdo se zatím neozval, ale vypadá to, že Hanka se s feňulkou nedokáže rozloučit . Mají ještě malého haskounka a prý spolu super vychází. Vzala si jí domu, aby nemusela být v útulku.

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:29
- Nahlásit

Takže je to tak. Paní Hanka si fenku nechává a pomalu odstraňujou špatný zkušenosti fenka má vyrvaných a ulámaných několik zubů, vypadá to že se snažila dostat z kotce nebo ze řetězu, ale líbí se jí u nich, jsou pro ní to nejlepší řešení, přikládám fotku fenky a jejího spolubydlícího, který jí bere jako mamču . Vypadá to taky, že dostávala uvnitř baráku, protože nejdříve prý odmítala do baráku vstoupit, teď už jde, ale je ve střehu a nebo se uvnitř zvládne počůrat. Jenže jsou to super lidičky a myslím, že jí dají dohromady

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:39
- Nahlásit

http://malamutrescue.webnode.cz/pribehy-z-novych-d omovu/

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 19:30
- Nahlásit

To je super
Moc to té mamutí holčičce přeju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 23:17
- Nahlásit

bezva, další skvělá zpráva dnešního večera

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání