| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:37
- Nahlásit
Akutní citace z http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=5171436 Jen si tak řikám, co že se to dítě naučí o zacházení se zvířaty a o zodpovědnosti za živé tvory.
PROSÍM VEMTE SI MĚ.PANIČCE SE NARODILO MIMINKO UŽ PŘED DVĚMA LETY A OD TÉ DOBY MĚ RÁNO VYHODÍ VEN A NECHAJÍ NA VENKU .TOULÁM SE PO VESNICI A OBČAS PŘESPÍM U BABIČKY,ALE TA MÁ CHOVNÉ HOLKY TAK KDYŽ JE PRO MĚ RADOSTNÉ OBDOBÍ TAK MĚ VYHAZUJE I BABIČKA,PRÝ NECHCE ŠTĚNÁTKA-MUŽU JÍT DOMU KDYŽ SI ZAŠTĚKÁM TAK MĚ PUSTÍ DOMU,ALE TAM MĚ TO NEBAVÍ-STEJNĚ SI MĚ NEVŠÍMAJÍ,TAK POKUD HOLKY JAK ŘÍKÁ BABIČKA NEHÁRAJÍ JSEM U NÍ,TA SEMNOU CHODÍ I S HOLKAMA NA PROCHÁZKU A VŽDY MĚ KRÁSNĚ POHLADÍ.,MÁM POD POSTELÝ SVÉ MÍSTO A DOMU NECHODÍM VUBEC...JSEM POSLUŠNÝ,UMÍM DÁVAT PAC A ČEKAM NA UTŘENÍ PACIČEK ABYCH NEUDĚLAL BORDEL.NEJLÉPE BY MĚ BYLO U DOMEČKU SE ZAHRÁDKOU UMIM I DOBŘE HLÍDAT..TEPLÝ PELÍŠEK BY BYL PRO MĚ RADOSTÍ A JEŠTĚ VĚTŠÍ POTĚŠENÍ POHLAZENÍ...JO A JSOU MĚ 4ROKY....JMENUJI SE DAMIANPOŠTOVNÉ A BALNÉ: 100
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:39
- Nahlásit
Hyena
to je fakt k zblití
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:41
- Nahlásit
Chudinka jak se tváří, se mi chce brečet
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 20:12
- Nahlásit
Přišlo mi to dnes od známý... nevíte o někom, kdo by byl ochoten se ho ujmout?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 20:24
- Nahlásit
poštovné a balné 100,-???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 20:26
- Nahlásit
hm tak mám zase skvělou náladu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 20:36
- Nahlásit
inu
poštovné a balné 100
hele možná je to tak nastavený na tom serveru..když jsem inzerovala útulkáče,byla tam nutný vyplnit kolonku stav zboží..byly dány možnost..zánovní,nové, použité.. sem psávala použité.,sice se mi krotily palce,ale jinak se to neotisklo..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 21:11
- Nahlásit
davidkova renata
no, já to chápu, jen ve spojitosti s tím inzerovaným textem mi to asociovalo svázanýho čokla do kozelce, navrch zabalenýho do novinovýho papíru
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 21:52
- Nahlásit
davidkova renata
poštovné a balné 100
hele možná je to tak nastavený na tom serveru.
Není, to se vypisuje Taky jsem na to dnes narazila, chudák čoklík, to je výraz, že by jeden brečel (nebo vraždil)
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 07:57
- Nahlásit
Hele : http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=5171436
Tak to vypadá, že si Damiána někdo vzal a zřejmě nejsme samy, koho forma inzerátu naštvala. No snad se bude fakt mít dobře.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 08:48
- Nahlásit
Jen doufám, ž e je to tak, že si ho opravduněkdo vzal a ne že ho dotyčný stáhnul z nabídky a dál bloudí po vesnici. každopádně budu optimistkou a téma zavírám.
|