Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomůže někdo Tarunce?
Autor Zpráva
Klárka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 10:35
- Nahlásit

Dobrý den všem přeji. Nevím jestli se najde někdo, kdo by
Tarunce pomohl najít nový domov, ale přesto to zkouším. Tarunka měla původně svého majitele, který ji měl moc rád, ale bohužel vážně onemocněl a jak už to tak bývá, rodina se o Taru nechtěla starat, a tak se ocitla u nás v záchytných kotcích v Bystřici pod Hostýnem. Byla dost smutná, ale teď už je to lepší. Při jedné z procházek jsem našla Taře na bříšku nádor. Podařilo se sehnat peníze na operaci, která se uskuteční tento pátek. Bohužel bude muset být po operaci v teplé místnosti, ale víceméně sama. Určitě by ji bylo lépe u někoho doma, kdo by se o ní po operaci láskyplně staral. Když jsem s ní byla u veterináře, ukázat mu co se jí objevilo na břiše, všichni přítomní v čekárně si mysleli, že je to můj pes, jak věrně na mě hleděla. Najde se někdo, kdo jí umožní tento pohled nastálo? Já si ji domů vzít nemůžu, manžel to nedovolí bohužel.

Klárka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:50
- Nahlásit

Foto Tarunky bohužel nejde vložit, najdete ji na www.zachytnekotce-bph.estranky.cz v sekci fenky v záchytných kotcích.

rain
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:05
- Nahlásit

rain
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:06
- Nahlásit

Klárka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 22:03
- Nahlásit

Děkuji za vložení fotek

Klárka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:31
- Nahlásit

Vím, že je spousta pejsků, kteří potřebují pomoc, ale opravdu se nenajde někdo, kdo by si vzal Tarunku? Kdyby jste viděli, její překrásné oči, které Vás dokáží úplně pohltit a vidíte v nich jen lásku a touhu, být Vám tím nejlepším přítelem. Moc se za ní přimlouvám, zítra už se bude muset vrátit zpět do kotce, kde už na ni nebude tolik času jako doposud. Momentálně už se dokáže i smát, ale myslím, že v kotci zase posmutní. Budu vděčná za jakoukoliv pomoc při hledání nového majitele pro tohoto pejska.

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:47
- Nahlásit

inu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:57
- Nahlásit

posouvám nahoru

malinka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 22:07
- Nahlásit

hop, ať holčičko nezapadneš.

Klárka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 07:21
- Nahlásit

Opravdu o někom nevíte? Její nádherný pohled plný vděčnosti za jakýkoliv projev lásky k ní je fakt neuvěřitelný.

soptik85
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:43
- Nahlásit

Nádherná...

Cesmina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:56
- Nahlásit

Klárka
Opravdu o někom nevíte?
Musíš počkat, až někomu zdechne pes a pak mu ho vnutit. Však víš, že zde maj lidi jinak plno, no.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 07:46
- Nahlásit

Cesmina

Musíš počkat, až někomu zdechne pes a pak mu ho vnutit

Docela hodně cynické přát někomu aby mu zdechl pes.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:03
- Nahlásit

Cesmina
Musíš počkat, až někomu zdechne pes
možná bys mohla volit líp slova..v tomhle kontextu to nejni dokonce ani ftipný

soptik85
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 10:45
- Nahlásit

Klárka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:14
- Nahlásit

Hm takovou pomoc jsem nečekala. Je mi jasné že je moc pejsků a lidi mají přeplněno, ale že mi někdo poradí, že musím počkat až někomupes zdechne... Jen se snažím Tarunce pomoci, protože si nezaslouží takhle skončit v záchytu. Je suprová a srdce mi to trhá když ji musím zavírat do kotce. Já ji domů vzít nemohu, partner s tím nesouhlasí, proto se snažím pro ni udělat co se dá.

aren
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:20
- Nahlásit

Klárka
Já bych s takovým partnerem vyrazila dveře radši hned.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:22
- Nahlásit

Klárka
že mi někdo poradí, že musím počkat až někomupes zdechne
sim tě,to vůbec neřeš!! to je krapet úlet

Klárka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:23
- Nahlásit

http://www.zachytnekotce-bph.estranky.cz/fotoalbum /uzivali-jsme-si-slunicka/uzivali-jsme-si-slunicka /148

aren
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:23
- Nahlásit

davidkova renata
...musím počkat až někomupes zdechne
Na nás to ale sedí.

Klárka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:25
- Nahlásit

davidkova renata
no snažím se to neřešit, ale to bohužel Tarunce nepomůže. Jsem z toho už trochu zoufalá, ale tak snad se na ni nakonec usměje štestí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:25
- Nahlásit

aren
takhle to ale nemůžeš napsat přece..a navíc zrovna Ty si teda moc nepočkala a furt je hromadíš..tady se denně vnucuje x psů a máme seznam těch co se povedlo udat jen přes CZpsa,takže vono to de

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:29
- Nahlásit

Klárka
hele,inzeruj,všude jí vnucuj,nenech se votrávit,furt s ní pruď a třá se zadaří,koukni semka
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_10483_0.html

Klárka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:34
- Nahlásit

davidkova renata
jo tak s ní budu pořád prudit, ale nevím kam všude ji ještě dát. Zas tak kovaná ještě nejsem jako vy tady v každé, případě děkuji za každou pomoc, která by pomohla s umístěním Tarunky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:41
- Nahlásit

Klárka
ale nevím kam všude ji ještě dát
tumáš
http://www.utulky.estranky.cz/stranka/info-pro-pom ocniky-utulku
to je seznam nejvíc navštěvovanejch servrů a taky tam možná najdeš další rady.-)))

Klárka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 18:23
- Nahlásit

Tarunka stále čeká

inu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 09:42
- Nahlásit

poposunu

Klárka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 09:58
- Nahlásit

Tak já už zase otravuji Tarunka bohužel s návratem do venkovního kotce opět začala tesknit. Dnes jsem ji viděla jak v kotci usedavě pláče. Když je se mnou venku je jak vyměněná, chce se prostě mazlit a mít svého člověka. Moc se za ní přimlouvám

Klárka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:23
- Nahlásit

Zkouším posunout nahoru a stále doufám, že se přece jen někdo najde. Tarunka opravdu hodně teskní, v kotci se jí to nelíbí, je ráda venku nebo na křesle. Chtěla by jen domů k někomu kdo ji bude mít rád.

soptik85
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 13:03
- Nahlásit

Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání