| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 08:38
- Nahlásit
já bych šla do útulku osobně a vybírala srdcem, třeba některá z fenek bude mít něco, co tě osloví
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 09:36
- Nahlásit
já taky. vybírala jsem po netu 3 týdny dopadlo to tak,že nakonec jsem šla do nejbližšího útulku a vybrala psa, který mě vůbec na fotce neoslovil a neměnila bych!!!
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 12:59
- Nahlásit
hanca
Tak zrovna tuhle bíglici, měl kamarád dočasně u sebe. Nedávno mi říkal, že fenečka už má nový domov.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 15:58
- Nahlásit
Jasně, útulek mám na dosah. Dokonce nejeden. Mám ale dojem, že v obou funguje péče o psy jakštakš.
Vybrala jsem v jednom z nich fenku přesně jak píšete. Byla úplně mimo můj plán, cst velikosti, vzhledu, povahy. Ani jsem ji neodvedla napoprvé. Byla pajdulka strašidelná, čekajíc v útulku na štěstí asi rok. Ale nedalo mi zapomenout na ni a po pár týdnech jsem byla šťastná, jak nejlíp jsem vybrala. Dokonce se časem umístila na voříškiádě. No a časem zase pláchla. Kombinace husky+pikardský terier mluví za vše. Brouzdám občas na netu, neobjeví li se zase jako nalezenec.
A mimo ni vím, že tady pár lidí má srdce a pomáhá opuštěným dušičkám.
No ale nemít prcka, co nenechá nic v klidu, dávno bych měla vybráno. Z obav, aby přijetí nové fenky neznamenalo průser, váhám a vybírám.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 16:05
- Nahlásit
P.S. Každou zimu se objeví zprávy o nefungujícím útulku a zoufalém hledání míst pro zbědované psy. Takže se rozhlížím a bude li potřeba umístit fenu, jež zvládnu, má tu místo.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:48
- Nahlásit
Sylvo a nepřihodila byste sem do diskuze třeba foto toho Vašeho pejska? Třeba se "nám" ho někde podaří najít. .... Kde a kdy se zaběhl?
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:52
- Nahlásit
Hanca
To bude trochu problem, páč je už to tak 4 roky a mezi tím jsem vyměnila 2 pc a nejsem si jistá kde skončily všechny zálohy. Ale napadá mě, jak staré inzeráty člověk může najít na Nalezencích? Tam jsem ji tenkrát, mj., opakovaně hledala. Zaběhla se u olomouckého letiště, tj. u útulku. Pláchli společně se psem, vrátil se jen on. Vyděsilo mě, že je někde zraněná, ale on ji uměl najít a dovedl mě na parkoviště. Přistupovala do jakéhokoliv auta, i cajtům :-/ Jasně vypovídala jak se jí původní majitel zbavil. Snad si ji někdo z toho parkoviště odvezl do postele, ne do guláše!
Zkusím to s fotkou pošéfovat. Bylo by super najít ji. Dnes bych jí nabídla život, myslím dle jejích představ. Spaní v posteli, zahrada s brankou do lesa a její vysněné auto
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 23:37 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit
Hanca
Tak jsem našla tehdejší inzerát na Nalezencích. Jen mi blbce poraďte jak tu fotku dostat sem. Díky
Stále hledáme fenku, kt. zřetelně KULHÁ na levou přední, méně na pravou zadní. Má sv. MODRÉ OČI. Za informace o ní, nebo lépe za její vrácení dáme vysokou odměnu!!
e-mail: hafsy@seznam.cz
Telefon: 775633526
vloženo: 11.11.2005 23:06:03
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 23:42
- Nahlásit
Je to tato z www.nalezenci.cz , co jste tam zadávala 11.11.2005?
Já myslela, že se Vám třeba ztratila nedávno.
Ale tak, určitě, se má někde dobře...
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 00:04
- Nahlásit
Jo jo, to je ona. Díky. Jsem trhlá, že se po ní stále pídím, že? Ale když ona byla ve věci útěků klasik huskoun. Což vlastně znamená, že se dobře nemá. Tzn. stále na vodítku, nebo zavřená na dvoře, nebo nedej bůh v kotci! Já vím, zavřená, nebo na šňůře, ale neztracená. Těžko říct, jaký život je pro huskyho lepší.
Dobrou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 17:37
- Nahlásit
Lidičky nemáte tip na nekonfliktní malou kříženku- do 5 kg pro babičku mé kamarádky pejskařky. Projíždíme útulky, ale je jich tam spousta, tak že jestli máte nějakou konkrétní, vhodnou pro staršího člověka.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 17:44
- Nahlásit
Hyena
uaaaaaaaaaaa, uzasne Betynky ve Skrivanech!! Ta starší ma asi vic jak 5 kg, ale jezevcikovita Betynka je straslivy milacek a slunicko, pripadne i Kesynka - velmi klidna fenule.. O Kárce ani nemlubě - ale kdyby jste tam zajeli, jiste vam nekdo padne do oka, vsechno to jsou mazlivky. http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/pej sci_k_adopci
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 17:53
- Nahlásit
Už jsem jí přeposlala
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 19:12 - Změnil/a: kokrvnouzi
- Nahlásit
Hyena
Naše ústecká Andulka... Na stránkách ještě není, teprve jsem přeposílala fotky, takže se ofiko objeví hádám za 2-3 dny. Je trošku nedůvěřivá (o to víc přilne k člověku, kterému věří), pměrně klidná. Věk hádám tak do 3 let. Zřejmě jeevec s kňourem, dokonce měla vyholený zadek na lvíčka. Foto mám bohužel jen mizerné, na sněhu...
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 20:49
- Nahlásit
A co třeba tato malá fenečka z neratovického útulku?
ELLA - fena, malá kříženka, 10 let. Ellinka je milá psí dáma, která by byla moc ráda za teplý pelíšek někde u moc milé babičky či dědečka. Je to nenáročné stvořeníčko, které se rádo mazlí
http://www.utulek-neratovice.wbs.cz/Psi-k-adopci.h tml
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 20:51
- Nahlásit
anebo Betty, kt. ale teď půjde na operaci nádoru, kt. má na bříšku.
BETTY - fena, kříženec, 8 let. Bettynka je velice hodná, milá, mazlivá fenka v nejlepších letech. Bettynka přišla do útulku s malým nádorem na bříšku, který se ale začal zvětšovat a je nutná operace. Bohužel není volný vyteplený kotec a pooperační péče v kotci normálním není to pravé ořechové. Betty je opravdu moc milá fenečka a nejlepší by pro ní byl pelíšek někde v bytě s novou rodinou. Ideální by pro ní bylo, kdyby našla nový domov, kde by se o ní po operaci páíček už postaral. Operaci uhradí správa útulku - město Neratovice
Také umístěna v neratovickém útulku.
A odkud je babička? Jestli nehleda pejska spíše někde v okolí?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 21:00
- Nahlásit
Holky díky moc, všechno to lifruju k ní.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 11:58
- Nahlásit
Má vyřídit díky i od kámošky. Už to s babičkou projíždějí.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 12:35
- Nahlásit
Hyena
přidávám 2 jezevčice rovněž Ústí nad Labem
hlaskosrstá Helinka 2-3 roky
dlouhosrstá Sofinka ta bude trošku starší
Oprava k Andulce (kníračovitá) té je rok.
|
qmatous
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 22:53
- Nahlásit
Ahoj,
děkuji všem za pomoc s hledáním fenky pro babičku, dnes si babička přivezla z neratovického útulku fenku Ellu a zatím je z ní nadšená. Ella je opravdu mazel, hned po příchodu domů jí prý vlezla do postele, chodí jí za patama, venčí se poctivě jen venku, no prostě babička je v sedmém nebi, že zas má koho rozmazlovat .
Takže ještě jednou děkuji jmenovitě Hyeně, že sem ten dotaz vůbec dala a vám ostatním za rychlou reakci. Díky vám jsou hned dvě bytosti na světě šťastnější.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 23:07 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit
Ahoj, děkuji za Ellu. Je super, že jste si ji vzali domu.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 09:56
- Nahlásit
Super, jen hlásím, že holky z Ústí, obě jezevčice i Andulka už mají také nový domov.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 10:07
- Nahlásit
qmatous
tak to je super, jsem od neratovic, skrytě jsem si přála aby to byla právě ella, at´ jim oběma slouží zdraví co nejdéle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 11:07
- Nahlásit
qmatous
dnes si babička přivezla z neratovického útulku fenku Ellu
tož gratuluju ))))
hele a tak by se mohla dát semka ne?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_10483_2.html
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:09
- Nahlásit
Tak jdu taky s prosbou a to zcela konkrétní. Známí mají zájem o fenku z útulku, ale konkrétně o stafbulku. Tak kdyby jste někde nějakou našli nebo o něčem věděli, budu ráda za typy. Věk neřešili, ale mají stafbulku s PP 1,5 roku starou, tak asi přiměřeně k jejímu věku.
Předem děkuji za případné linky
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:23
- Nahlásit
Ahoj, mrkněte sem, jestli by tady nějaká adeptka vhodná nebyla: http://www.bull-v-nouzi.estranky.cz/
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:55
- Nahlásit
Hanca
díky, už jsem jim to poslala
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:28
- Nahlásit
Moc toho není... tady je jedna v hlášení policice Sokolov, ale je z podzima, tak je otázka, zda už není vrácená či udaná http://www.sokolov.cz/scripts/detail.php?pgid=229
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:47
- Nahlásit
Hyena
tu jsem viděla i na bulech a už ji tím pádem mají. moc jich není, pravda, musím ale říct naštěstí
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 14:36
- Nahlásit
V útulku Orlová na Moravě nějaká snad kříženka Sanny . http://utulek-orlova.wbs.cz/Nabidka-psu.html nejde mi sem zkopírovat foto - dnes mi nějak nefunguje počítač
|