| Autor |
Zpráva |
Barča85
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:40 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit
Zakládám nové téma
Fila Kety - 8mi měsíční fenka Kety hledá nové páníčky...Fence bude v nejbližších dnech operována zadní noha, na které má díky "péči" bývalé majitelky špatně srostlou zlomeninu stehenní kosti..Fenka je milá, hravá, nekonfliktní..více informací je na www.sbirkapropsyvnouzi.wz.cz
Fila Dora - zhruba 6ti letá, maminka Kety..Zachráněna spolu s ostatními psy z množírny v Běchrech..Dora by moc potřebovala někoho, u koho by konečně mohla zůstat..pobyt v kotci snášela moc špatně, tak je prozatím ubytovaná v garáži..Potřebuje někoho se zkušenostmi se psy..Zezačátku je ostražitá, později miláček...více na www.utuleknovapaka.estranky.cz
Pokud by jste věděli o někom, kdo by se jedné nebo druhé fenečky mohl ujmou, dejte prosím vědět mě nebo na některý z kontaktů na uvedených stránkách...
U obou fenek je adopce akutní!!!!
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:47 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit
Dora uz neni v garazi je v depozitu u meho znameho v Lyse nad Labem, ale panicek se stale akutne hleda
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:55
- Nahlásit
Steph
Aha, tak to mám milné informace, nicméně hledání nového domova pro obě je akuální!!!!
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:01
- Nahlásit
Jinak je jeste jedna fila u nas v utulku Kelly 18mes. - puvodni majitelka - hrozna pece, fenka mela vyhrezlou delohu (po operaci, pri ktere musela byt vykastrovana uz je v poradku) Majitelka ji hned soupla do utulku v Lazci a ti pozadali o umisteni u nas www.domovfauny.cz protoze mame delene kotce a muze byt uvnitr. Je mila, hrava, poslusna
|
moll
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:11 - Změnil/a: moll
- Nahlásit
Steph
o doře jsem už mobilovala s dočasným opatrovníkem, říkal, že se mu už pár lidí hlásilo, ale kvůli sněhu nedojeli...a dneska jde s dorou na očkování, poptá se přitom veta, jestli by dora snesla kastraci. mám se ještě bývalých oštřovatelek v nové pace poptat na dořino chování. a pak už jen přemýšlet, jestli by se k nám domů vešla....
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:24
- Nahlásit
moll
jééé, to by bylo supéér, kdyby jste si jí vzala, holky z Paky Dorinku moc chválily a moc si jí oblíbily..
|
moll
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:41
- Nahlásit
Barča85
uvidíme...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 15:15
- Nahlásit
moll
diky za info, si moc hodna, pokud by to vsechno klaplo, byla bych za ni mic rada
a k te Kelly - koukala jsem, ze ma v info napsano 41kg, ale v sobotu jsem ji vazila a mela 37kg
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 22:14
- Nahlásit
Tak operace Ketynky byla stanovena na 21.1., držte palečky a pokud můžete, rozešlete info o holkách dál...Díky.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 18:24
- Nahlásit
Tak teď mi přišel meil že, Dorinka dneska odjela do nového domova...Držme palce, ať je vše ok..
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 20:43
- Nahlásit
Kelly sla pryc vcera - bohuzel na hlidani - nevim jakeho objektu, ale je v Stodulkach, tak co nejdriv provedu kontrolu, moc radost z toho nemam, ale nenadelam nic, snad se bude mit obre a Dorce taky drzim palce at se ubytuje a uziva si novy domov
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 20:46 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit
Foto Dorinky z nového domova..
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 20:51
- Nahlásit
Barča85
jeje tak to musim vyzpovidat Milana jak to probehlo, jsem za ni moc rada
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 20:56
- Nahlásit
Steph
Určitě a pak dej vědět..Mě přišlo tohle meilem..:
Dne 16.ledna jsme odvezli Dorinku do Chomutova k novým majitelům.
Ujala se jí mladá paní s dcerkou. Působili velice mile, paní má zkušenosti a již 16let dělá sportovní kynologii.
Celá jejich rodina má pejsky.
Dorinka bydlí v bytě s pejskem a kočičkou.
Kočičce se Dorinka moc nezamlouvala, ale před chvílí jsem si s Lenkou Němcovou volala a už je to lepší, kočička si začíná zvykat a chodí Dorinku kontrolovat jestli správně spinká na gauči
Fota posílám v příloze.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 11:04
- Nahlásit
Steph
Tak Dorinka je zase zpátky u Milana...S paní to nedopadlo, zatím nevím podrobnosti..Prý už jsou další zájemci, tak uvidíme..
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 19:32 - Změnil/a: moll
- Nahlásit
dora není pro někoho kdo dělá sportovní kynologii, potřebuje se dostat k někomu, kdo myslí stejně jako filové... k nám se už nevejde, protože by se tím rozhodil systém našich dvou smeček, staří pesové by se s ní (a ona s nima) asi nesrovnali, feny si taky hlídají svoje.... byly by asi pranice. a naši pesové i dorinka vypadají docela cílevědomě, jen tak by se nepoddali...držíme palce
|
moll
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 07:26
- Nahlásit
Barča85
už víš, proč doru vrátily? napiš.....
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:47
- Nahlásit
moll
Udajně pro to, že se paní vrátila šarpejka, co si vzal při rozchodu její přítel...
Snad je nějaký nový zájemce, ale nechci to zakřinout..
|