| Autor |
Zpráva |
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:20
- Nahlásit
teprve pětiměsíční hovíková hledá nové páníčky
Prosím o pomoc při hledání nového pánička pro
zdravou, temperamentní černoznakatou pětiměsíční fenku bez PP, kterou
majitelka daruje. Jinak ji hrozí utracení. Tel. kontakt : 603289275
fenkase nachází vee Slatině u Bílovce s paničkou sem mluvila nemají na ní
čas fenka je hodná je to ještě štěndo fotka bude po víkendu narozená je 31.7.09 otec je s PP matka je bez PP
na fotce se pracuje
|
handula
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:25
- Nahlásit
utracení 5měsíčnímu miminu??? to si ty lidi delaj prdel uz ne?
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:27
- Nahlásit
věřím že je to v tomhle případě spíš vydírání než že by to byly schopný udělat s paní sem přímo mluvila kdyby šlo do tuhýho vezmu jí nachvíli k sobě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:28
- Nahlásit
ajunka
věřím že je to v tomhle případě spíš vydírání než že by to byly schopný udělat
tak proč to ta kráva píše?????????????????????????????
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:30
- Nahlásit
kdyt to píšu- vydírání- nbojte se taky mě to děsně vytočilo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:30
- Nahlásit
ajunka
davidkova renata
otázkou je, proč si vůbec štěně pořizovala
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:32
- Nahlásit
to je další věc kterou bych asi ani nezjištovala. radši duležitý je aby se jí našli ty správný pánečkové
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:33
- Nahlásit
ajunka
poslala sem ti jí kámošům na slovač..
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:33
- Nahlásit
renča díky moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:36
- Nahlásit
ajunka
handula
davidkova renata
jo todle všechno jsem si přesně říkala taky! A vytočila se jak klíště. Pak jsem si říkala, že to nemá cenu psát, že je to pořád dokola, dokola. Lidi jsou fakt kreténi.
PROČ HERGOT NĚJAKÁ TELEVIZE NEUDĚLÁ NĚJAKEJ OPRAVDU NAUČNEJ POŘAD O TOM CO SOUŽITÍ SE PSEM OBNÁŠÍ, že to není jen ťuťuňuňu, ale lítání s hadrem při vytírání louží, nadávání nad vokousaným nábytkem, nočním sprintu v košili v zimě ven, aby se štěně rychle naučilo čůrat venku, o tom, že čokla musím nejdřív něco naučit, aby poslouchal a ne pak chodit a říkat těm co jim pes poslouchá :"jo pani, vy ste měla štěstí na psa, ten náš je úplně blbej, von nepříde a nepříde, kdybych se rozkrájel! (kdyby se místo těch blbejch keců radši fakt rozkrájeli, bylo by vo nešťastný psy míň)
Jenže to by pro tu televízi nebyl žádnej štrejch asi, kdyby to mělo lidem něco dát víc než senzaci.
Kurnik, to sem se zas rozčílila.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:43 - Změnil/a: handula
- Nahlásit
PetraK
ajunka
no me tohle taky vytaci a presne jsem tusila, ze to jsou takovy vydírací kecy, jenomze nejhorsi je, ze kdyz takovej kretén nebo kreténová, jsou schopny tohle ze svy nevymachany drzky vypustit, tak jsou asi zrejme schopny to i udelat...!!!
fakt je mi z toho zle, bohuzel nemohu slouzit, nevim momentalne o nikom kdo ma vsech 5 pohromade a byl by schopen vychovat HW, to totiz taky neni pro kazdyho ze jo... sakra uz
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:43
- Nahlásit
PetraK
Já už nemám slov, to bych fakt chtělo ty psychotesty.A polovina lidí by neprošla a psa by měli prostě zakázaného! (kdyby to tak šlo)
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:49
- Nahlásit
janika to netuším snažila sme se to dohledat bohužel marně je to bezpapírák takže těžko říct- letos jich bylo víc než dost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:49
- Nahlásit
makrel
A polovina lidí by neprošla a psa by měli prostě zakázaného! (kdyby to tak šlo)
neblbni,čéče,to bysme se tady vzájemně vůbec neznali..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:50 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
davidkova renata
my bychom právě zůstali, ne?
Psychotesty na psy-ne na jiné odchylky a úchylky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:51
- Nahlásit
makrel
my bychom právě zůstali, ne?
čéče nevim..tuty sou lidi co maj jinej názor
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 14:41
- Nahlásit
Nj vyrostla ze? Kdo by to jen čekal...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 07:37
- Nahlásit
rozhodila jsem site pres znamy hovinka, ale chteli by fotku a kdybyste nahodou nekdo vedel o zkusenym hovikari, mame v utulku v Hrachove dospelyho psa - svetlyho, marne jsem rozhazovala site a nikdo ho nechce, moc nemusi deti, nerad se cese a prudi na psy - takovej ideal na adopci
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:57
- Nahlásit
hod mi na něj odkaz.
fotka na malou hovíkovou bude po víkendu
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 11:49
- Nahlásit
www.domovfauny.cz
Bruno
diky moc
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 12:51
- Nahlásit
jojo tak o tom vím bohužel v podstatě díky svojí hovi povaze prostě problém no
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 13:00
- Nahlásit
ajunka
no prave, kdyz prijde do utulku novy zajemce rika, jee vzal bych si toho labradora - zdani klame, je to takovej brucoun - majitelka ho soupla do utulku, protoze sel po vnoucatech, tak dostala nuz na krk a pes sel do utulku. Deti opravdu nemusi a nechteli ho ani kluci co si berou hafy na hlidani objektu, ma svoji hlavu a nelibi se mu kdyz neni po jeho, tak vrci, jinak hlidac by byl dobrej.
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 13:18
- Nahlásit
je to hovik ještě k tomu skaženej hovik no :_/
|
moll
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 15:02
- Nahlásit
Steph
mohla bys mi - prosím - písnout nějaké podrobnější info o asiatce belle a file kelly? klidně na maila 4enov@seznam.cz
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 17:21 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit
moll
na mail se bohuzel nemuzu dostat - nejaka porucha, tak to musim hodit sem. Kelly 18ti mesicci, puvodni majitelky, nejaky baby - pece na ho...az to skoncilo vyhrezlou delohou - pri operaci zjistil vet dalsi hruzy a musel ji vykastrovat - delal to nas vet, takze vim ze nakonec bylo vse v poradku, ale baby uz ji nechtely, tak ji frkly do Lazce v Pribrami a ty nas pozadali o ubytovani, protoze mame kotce pul ven/vnitrek a ona by tu zimu ve venkovni kotci nedala - povahu ma jak odrostly stene, ze zacatku byla neduveriva.
Bellu nekdo uvazal u lapmy u Billy, ze zacatku delala haryky, vybirala si s kym se bude bavit a dle pani co se o ni starala nejvic, pry ma radsi zensky. Ted uz je klidna.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 23:05
- Nahlásit
Decka na iFaune nekdo shani hovika, dejte tam nekdo link! Ja datlim z mobilu, tak mi to nejde..
|
moll
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 07:02
- Nahlásit
Steph
dík za info. mám ještě několik dalších dotazů:
* kelly je fila podle odhadu nebo má na to nějaký papíry
* jak vidíš její šance na umístění - mají lidi ve vašem kraji o takové psy zájem
* nejsou ty zdravotní problémy nějak moc vážný na 18 měsíční štěndo
děkuju za odpovědi
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:20
- Nahlásit
moll
Kellisovou jedu dneska nafotit kamaradce, mela zajem o zbidacenou Dorinku, vcera za ni byla u myho kamarada co ji ma ted v docasne peci, ale to neklapne, je starsi dama ktera potrebuje klid a doma breci - to by asi sousedi nepochroupli a jeji CC pubertak taky ne - toho chtela Dorca sezrat. Uvidim jak to dopadne s Kellisovou, v nedeli by se na ni mela jet podivat. Problemu - no dle podminek v jakych zila, vyvazla jeste dobre a nyni je zdravotne OK. Je to fila bez PP.
Spis tu Bellinu kdyby se Ti podarilo nekam umistit, o tu zajem neni vubec, byla bych vdecna, kdyby se nekdo nasel, diky
|
moll
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:48 - Změnil/a: moll
- Nahlásit
Steph
dobrý - jak je na tom bella se snášenlivostí k dalším psům a fenám? a mohla bys ohadnout její rozměrya hmotnost - pro případ, že bychom uvažovali ji včlenit do naší bandy velkých pesů a fen kolem 55 kg?
a k té dorynce - zbídačená je ze stáří, špatné péče a produkce štěňat a z čeho ještě? že potřebuje klid a teplo je jasný, doma brečí proč- že je jí smutnoa nechce být sama ? snesla by vedle sebe další starochy-psy? může být doma nebo jen venku (čistotnost...).
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:56
- Nahlásit
Bellu zjistim dneska, nevim jak je na tom s ostatnima hafama.
Dorca je zbidacena z toho jak pises - breci ze nechce byt sama a zacina byt upnuta na Milana, ktery ji ted ma a on si ji nechat nemuze, tak nekoho shani co nejdriv aby zas nemela psycho - na psy vrci, asi by to chtelo nekoho, kdo ji bude rozumet - v kotci prej byla s nejakou mladsi fenkou bez problemu, ale vcera chtela toho CC sezrat - ted je v Lyse nad Labem kdybys ji chtela okouknout a si nekde pobliz a asi by radsi doma v teple nez venku.
|