Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracená fena barváře, Berounsko
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 14:51
- Nahlásit

Inz. z internetu:

21.11.2009 se nám při honu u Berouna ztratila
fenka Hanoverského Barváře ALMA

Je jí 18.měsíců a je na slechu tetovaná č.5143.Je velmi plachá a nedůvěřivá,bojí se lidí,ale už bude velmi hladová a vyděšená,na piškot,nebo něco k snědku se nechá uplatit.Jinak je hodná miluje děti.Na krku měla barvářský hnědý kožený obojek cca 3cm široký s velkým nerezovým okem,ale umí si ho sundat,tak už ho možná nemá.Byla u nás teprve týden,nezná okolí a nenajde cestu zpět,navíc je to lovecký pes,poběží stále dál,co jí budou síly stačit,protože vůbec neví,co se to děje,může být kdekoliv i velmi daleko.Za jakoukoli informaci předem moc děkuji.

Jiří Bulka 724696630 , 608982679 nebo e-mail : vasky@seznam.cz

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:27
- Nahlásit

DRŽET PALCE, DRŽET PALCE. BRŮTOFKA MÁ ALMU !! TEDA NE JAKO ÚPLNĚ, páč fenka se bojí, ale objevila jí a má jí v merku. Volala jsem páníčkům, TAK SNAD TO KLAPNE!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:28
- Nahlásit

PetraK
PALCE. BRŮTOFKA MÁ ALMU

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:36
- Nahlásit

davidkova renata

už je zas fuč, panička sice jede, ale.... , ten pes je plachej jako sviňa. Blbý je, že se pohybuje u kolejí. Chůdě malý je prej vyzáblá . Ale řekněte mi někdo, jak proboha můžu po tejdnu co u sebe psa mám, když ke mě teda nemá důvěru, ho vzít na hon??? , třeba těm lidem moc křivdím, ale tohle mi hlava nepobírá, ne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
BRŮTOFKA MÁ ALMU !! TEDA NE JAKO ÚPLNĚ,
edit, chjo..

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:51
- Nahlásit

UUUUUUUŽ, UUUUUUŽ UUUUŽ JÍ MAJÍÍÍÍÍÍ!!!

ÚÚÚPLNĚĚĚĚ!!

Tak a jsem ráda, že jsem těm lidem křivdila a sypu si popel na hlavu. Oni nevěděli, proč jí ten člověk od kteréhO jí koupili prodával a že má reakci na střelbu. , kretén jeden blbej, jak tohle může sakra neříct?? A chýbka je taky v tom,ž e jí neměli jen týden, ale týden už jí hledají. Paní jela hned jak jsem jí volala, uf štěstí , že to klaplo!

NOOO BRŮTOFKA ZASLOUŽÍ MEDAJLU ZA ŠIKOVNOST.

O.T. Fifi

pani já ohledně tamtoho nestíhám vůbec vůbec nic, nic, čas neni, musela jsem odhodit i návštěvu kámošky, která přijela z Jersey . Nemůžete se prosím, dohodnout třeba teda tady s mamkou Davídkojc? Páč já než se k tomu dostanu, tak to bude fuč .

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:53 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

super - mažu svůj poslední příspěvek o blbcích, co pouštěj psa...barvář s reakcí na střelbu, to je kauf století teda...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:56
- Nahlásit

PetraK
ty woee, BRUTOFKA JE BOREEEC!!!!!!!!!!!!!!!! Super, ze ji odchytli!!
Nemůžete se prosím, dohodnout třeba teda tady s mamkou Davídkojc? Páč já než se k tomu dostanu, tak to bude fuč
Beze strachu, to jsem samo resila i s ni prubjezne, nedelej si stresy.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:57
- Nahlásit

Brut
Bruuuuuuuut !!!!!! si hvězdáááááá!!!
jak se ti to sakra povedlo????

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:58
- Nahlásit

Brůůůůtofko, jsi super
A Ešusko, vy taky samozřejmě pani naše šiškovná!!! jak vy to dokážete vždycky zorganizovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 15:00
- Nahlásit

Fajka
jak se ti to sakra povedlo????
To nevis, ze v kazdym clenovi czpsa drima duch odchytove firmy "Chyt a nepust" ?
Jsem fakt moc rada, kor v tom pocasi, co hlasi, asi by fenka mela krusny casy..

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 15:29
- Nahlásit

Fifi

Beze strachu, to jsem samo resila i s ni prubjezne, nedelej si stresy

já moc díkuju, Brůtofka je mi svědkem, že během hovoru s ní jsem řešila ještě další, další věci. Nějak nevim, kde jsem já a kde jsem já

Janiii
jak vy to dokážete vždycky zorganizovat

já nic, já nic. tentokrát v tom nejedu, jen jsem volala tej pani, ať se řítí ke Brůtofce.

LIDI MÁM HROZNOU OBŘÍ A MEGA RADOST!!!!!!A toho ichtyla, co jim to neřekl........... pověsit do průvanu to je málo, protože tím tomu psovi zkomplikoval život ještě jednou - nebudu se domýšlet, jestli ta reakce na střelbu je jeho práce nebo ne, ačkoliv.... když se o tom nezmínil... tak si soukromě tipuju, že jo, páč proč by to jinak neřekl, žeáno kdyby mu na psu záleželo teda.

no nic, hlávně že Alma už není někde venku, ale hásky v pelíšku, podobrnosti podá Brůtofka, já taky moc nevím, páč jsem musela letět. A už zas musim. tak čůs lidijové

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 15:34
- Nahlásit

Fifi

Jsem fakt moc rada, kor v tom pocasi, co hlasi, asi by fenka mela krusny casy

jo přesně, už takhle to pro to plachý stvoření musela být soda

A NA NĚKOHO JSME ZAPOMNĚLI, ZAPOMNĚLIII, KDYBY TOTIŽ TADY HANČA NEPOVĚSILA INFO O ZTRACENÉ ALMĚ, TAK .... .

takže sláááva taky Háááánčeee

. a tetkon fakt už du

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 15:35 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Lucie od Arta
Taky mě to napadlo,ale nechtěla jsem rýpat v takový situaci.
Každopádně mám moooc radost,že se našla.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 15:37
- Nahlásit

Fifi
PetraK
Brut

NA NĚKOHO JSME ZAPOMNĚLI, ZAPOMNĚLIII, KDYBY TOTIŽ TADY HANČA NEPOVĚSILA INFO O ZTRACENÉ ALMĚ, TAK ....
noo to já si právě řikám že jak se to mohlo klapnout když je tu několik náhod pohromadě
Ale klaplo to a to je důležitý!!!

Hanca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 16:22
- Nahlásit

Ahoj, jste super!!! Díky!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:05 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Tak jsem tu

Tohle byla opravdu souhra několika náhod a jsem ráda, že Almička je v pořádku u svých lidiček.

Pokud vím, tak je to mladá fenečka, kterou bývalý majitel prodal bez nějakých přesnějších informací ( myslím tím, že se nevyjádřil o tom, proč jí prodává). Nynější majitelé prostě brali to, že jí nechce jako bernou minci a když jim neřekl nic negativního, tak je vůbec nenapadlo, že by chudák mohla mít reakci na střelbu. Má totiž super ňufák na stopy a výbornou poslušnost. Jenže při výstřelu neskutečně zpanikařila a zdrhla. Nic nepomohlo volání, pískání atd. Hledali ji všude možně a holka měla docela slušný rádius.... mimo jiné proběhla půl Berouna a to musela někde přes koleje a po silnicích s docela slušným provozem.
Jen na to pomyslím, tak se rosím ....

Tohle byla super bleskovka, páč od prvního spatření Almy do odchycení neuběhlo víc jak půl hodiny
Nebýt Ešusky, která nejen našla jméno fenečky, ale zavolala paničce, tak bych jí asi naháněla delší dobu ( mužskej si zaslouží metál, páč běhal po kolejích a naháněl jí tam, když já čekala na paničku). Takhle byla vyhladovělá a vyděšená Alma lapena, na piškotky a kousek salámu, paničkou a její dcerou za chvilku.

Ešusko dííííík
Hančo, tobě letí také veliké poděkování a to i od Almiččiných páníčků

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:14
- Nahlásit

brut a vostatní členové firmy Chyt a nepouštěj
jako hodně dobrý!!!
hele neměli bysme to zlegalyzovat a tim pádem zpoplatnit??zvažte to,děcka..

brut
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:17
- Nahlásit

davidkova renata
ty woe, já si na tebe vzpomněla ve chvíli, kdy jsem jí tu naháněla .... budeš se divit, ale napadla jsi mně po Ešusce jako druhá v záchranné akci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:23
- Nahlásit

brut
budeš se divit,
nebudu,eště že si relatývně daleko,to byl ke mne bůch vyjímečně milostif

brut
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:27
- Nahlásit

davidkova renata
eště že si relatývně daleko,to byl ke mne bůch vyjímečně milostif
daleko sem, ale foun mám venku u sebe a byl čerstvě dobit, takže ta vzdálenost by byla hned umenšená

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:29
- Nahlásit

brut
takže ta vzdálenost by byla hned umenšená

pitomá technika!

brut
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
nene, díky technice se pséci snadněji dohledávají, udávají atd. ... ovšem něco za něco to samo je

Holt, příště jste paní na řadě s radama vy

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 11:41
- Nahlásit

Lidi prostě mám fakt radost, když si představím, jak ten pes je venku v panice, sám, s nervama v háji a tetkon už chrní v pelechu Bude hnípat a jíst a hnípat a jíst a bude jí dobře. Miluju hepýendy, kam se hrabe jůesej

Steph
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 13:24
- Nahlásit

Teda to byla fakt bleskova akce a skvela shoda nahod, holky zlaty, vy jste teda pasandy, mam hroznou radost - dneska se nasel i zatoulany persan Mikes v Havirove - to je super den

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání