Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / velký výlet na prvního máje!!!
Autor Zpráva
kiwikik
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 23:24
- Nahlásit

mám po praktické jdu organizovat výlet ale potřebuji vaši pomoc: kam chcete jít? napadá mě Adamov, Popůvky nebo něco blíže u Brna - Klajdovka, Soběšice. Líbil by se mi ten Adamov jsou tam pěkné trasy například bychom mohli jet z Brna vlakem do Adamova a pak po žluté na Alexandrovu rozhlednu to je cca 2 km do kopce a pak po modré je hezká cestičká ke Švýcárně až do Babic z Babic to je už kousek do Bílovic a tam bychom už mohli jet busem je to cca 10km.
ale jestli nechcete tolik cestovat klidně můžem třeba k přehradě a dál jakoby k Veverské Bitýšce. sraz v 9:30 nebo později? kdyžtak pište nápady a hlašte se kdo půjdete. hlavně fenečky jsou vítané - na Belliska přišlo jaro

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 00:40
- Nahlásit

kiwikik
Tak bohužel my jedem zítra (vlastně už dneska) na chalupu a vracime se az 2. 5. ... Takže se snad přidámě někdy jindy, ale přeju pěkný výletování

MORIE
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 06:44
- Nahlásit

kiwikik
Výlet máš vymyšlený pěkný. Tam to čirou náhodou znám, bo jsem z Babic nad Svitavou. Na vyhlídku Alexandrovku se přímo ale nedostanete, včera jsem tam byla - uřízlej žebřík a cedule "Pro havarijní stav do odvolání zavřeno". Něco se dá ale vidět i bez vylezení na vyhlídku, píšu jen, abyste nebyli zklamaný. Z Babic dále je nádherná cesta po červené do Bílovic a od tam můžete jít podél Svitavy dál po červené do Obřan.
Já s vámi bohužel nepůjdu, proběhnou u nás docela velký čarodky, tak budu na prvního máje vyspávat kocovinu

Šárka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 06:46
- Nahlásit

Na mujpes jsem psala že se mi líbí přehrada v 10 hod

Šárka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 08:27
- Nahlásit

tak po té červené by to šlo. já tam znám cestu pouze z Velké Klajdovky (Líšeň) do Bílovi nebo dále do Obřan. to by mohl být sraz v 9:15

kiwikik
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 10:59
- Nahlásit

MORIE
jo to s tou rozhlednou vím, ale je to tam vykácený takže se rozhlídneme i bez rozhledny . vím vím, že můžeme až do Obřan ale kdybychom měli už ucaprtaný nožičky můžem se už z Bílovic svézt, nejspíš tam totiž bude chodit šíleně moc lidí.

kiwikik
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 13:18
- Nahlásit

Šárka
Vy ste mi to pěkně na mýmpsovi rozhodili no jo jenže na Klajdu chodíme furt a taky tam bude nejspíš šileně moc lidí. takhle bychom jeli do Adamova v Adamově piánko pěkně po cestičkách bez nevrlých rodičů a uřvaných dětí. a ten kousíček z bílovic do Obřan bychom už přežili. Šla bych v pondělí ale bohužel mám školu zítra s vama taky nemůžu .

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 15:24
- Nahlásit

MORIE

bezvadný... ještě že jsem si před pár týdny na tu rohlednu vylezl, teď už to nejde

Šárka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 15:20
- Nahlásit

Jenomže ten Adamov nejde kvůli autům. Ještě se domluvíme.

MORIE
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 15:58
- Nahlásit

Šárka
Jenomže ten Adamov nejde kvůli autům.
pokud to chápu dobře, tak jde o to, abyste do Adamova mohli přijet autem a zase od tam večer odjet, je to tak?
Pokud ano, tak bych ještě mohla doporučit jinou super trasu.

Z Adamova po žluté (s odbočkou na Alexandrovku, chcete-li) až do Babic a dále po žluté Vaječníkem do Josefovskýho údolí. Vylezete u Kostelíku, napojíte se na modrou. Dál na Bejčinu, Františkovu Huť a pořád údolím podél potoka zase zpět do Adamova. Teď tam budou mraky žab....
Je to okruh pomalejší chůzí tak max. na 3-4 hoďky, ale když se ještě tu a tam někde zastavíte, popř. do restauračky v Babicích, tak máte wejlet na půlku dne
JInak se to dá i různě prodloužit - v Babicích byste mohli pokračovat po červené do Křtin a ze Křtin zpět přes Habrůvku do Adamova po modré.

kiwikik
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:46
- Nahlásit

MORIE
no ono se jim asi nechce kvůli tomu že je to daleko. takhle mají za barákem klajdu a jsou hned doma. u toho Adamova bychom museli buď vlakem nebo autem. taky se plánuje na zítra výlet též do Adamova jinou trasou nezávisle na mě bohužel zítra nemůžu po maturitě plánuju že si vždycky naplánujem trasu a vyjdem, jestli jen já s psíkem nebo se ještě někdo přidá se uvidí takový malý dogtreking

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 08:18
- Nahlásit

kiwikik
jééééé to já bych jela hned, trasa kterou popisujesš je nádherná...pak můžete, okud toho nebudete mít dost, ještě z Bílovic kolem řeky do Obřan , ale bude tam dost cyklistů, nebo "po červené" do Líšně (taky cyklisti, ale když znáš pěšinky, tak se to dobře dá projít lesem )

Šárka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 09:11
- Nahlásit

mě bylo řečeno, že se jde z Adamova do Brna
a ostatní nechtěli protože jezdí autem
mě baví chodit jinými trasami
má jít Saša, Andrea, asi Já , Klárka
v úterí to bylo myslím domluvená Klajdovka - Bílovice

kiwikik
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 12:11 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

Šárka
jojo vím, ono se to blbě všechno domluvilo a tak se střetly 4 různé výlety v průběhu 3 dní. Je škoda že se Adamov naplánoval na dnešek kdy nemůžu. asi zítra vyrazím sama načerpat v lese energii na přímačky . a co 8.5.? to je taky volno a snad už nebudete mít kocovinku po čarodkách. že bychom něco vymysleli už na příští týden?

Mipooo
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 20:19
- Nahlásit

Ahojte, tak kedy sa ide na ten vylet??? Bubakovci (mops a francuzsky buldocek) sa mozno pridaju ak to stihnu. Ak nie, tak planujeme vylet na odpoledne. Dajte vediet
Ak to bude ale vylet na dlhsie nez tri hodinky, tak bohuzial to rusime. Psi boli dnes na takomto vylete a domov som ich musel skoro niest male nozicky a kratke cumaky nie su dobra kombinacia

Mipooo
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 20:22
- Nahlásit

a aki pesani pojdu? My sme inak za hocijaku trasu, sme motorizovani, toz nie je problem. Kiwikik, pisala si niekde nieco aj o Veverskej Bityske?

kiwikik
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 20:38
- Nahlásit

já psala že si máte vybrat ale na Veverskou bitýšku nemám naplánovanou trasu mám naplánovaný Adamov ale tam jste byli dneska tak asi ne. jinak já nevím jestli vůbec půjdu nakonec dopoledne nemůžu tak leda kdyby to bylo odpoledne. Šárka říkala že by šli z Klajdy do Bílovic sice je to hezká trasa ale bude tam šíleně moc lidí jinak vyčkávám jak se co vyvrbí.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:02
- Nahlásit

zitra o 17:00 - zatial nie je upresnene miesto. ste za?

kiwikik
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:19
- Nahlásit

já jsem stále nejistá uvidím jak mi to bude vycházet.bude to asi menší výletek že?

Mipooo
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2007 06:12
- Nahlásit

kiwikik - predpokladam tak dve hodky (ak neratam cestu)

kiwikik
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2007 12:26 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

takže dnes 1.5. sraz v 17h na zastávce U Buku. - je to mezi Soběšicemi a Utěchovem, jede tam bus 43 a 57 a poblíž je velké parkoviště. Mrknite na www.mapy.cz a dajte vyhľadať 49°16'37"N,16°37'49. 51"E".
dále plánovaná trasa do Adamova je přeložena na 8.5 pak se ještě ozvu a upřesním.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2007 16:03
- Nahlásit

opravujem suradnice, sorry, poskytol som ich Kiwikik uz spatne

49°16'37"N,16°37'49.51"E

Syska
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:08
- Nahlásit

Mipooo
Ahojky, ty jsi se na nás úplně na mujpsovi na buldočkách vykašlal, snad jsi se nás nezalekl? Teď jsme měli super buldočkovskej sraz, byla to naprostá bomba!

kiwikik
Ahoj, my jsme teď mimo dění, bo se Tess rozhárala..

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání