| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 15:49
- Nahlásit
Ahoj nevíte o nějakém cvičáku v praze, který se zabývá výcvikem stafordů?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 15:53
- Nahlásit
Fík
Drahý Fíku, nevím jak u vás, ale u nás takový neexistuje, svěřuji se ti se s vou hořkou zkušeností zhrzené majitelky takového psa.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 15:56
- Nahlásit
Fík
a co chceš cvičit se stafordem? jako weight pull, high jump, apod? Našla jsem tohle: http://www.vycvikpsu.cz/ , dělají tam přípravu na pit bull show, ale je to pěkně namaštěný...
Pokud chceš cvičit klasickou sportovní kynologii, tak ti pomůžou na každém cvičáku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 15:59
- Nahlásit
Fík
myslím,že na tyhle plemena se specializuje p.Holub,je to na Praze 4,někde v Braníku nebo tak...Maj i stránky,ale nestíhám to ted hledat,zkus si to najít
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:01
- Nahlásit
pak je pan Cincibus,ale ten už není v Praze.....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:03
- Nahlásit
Fíku a ukaž nám svého miláčka, plís )
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:37
- Nahlásit
Fík
A myslíš, že je ho třeba svičit nějak jinak?
Nebo co vlastně potřebuješ naučit psa?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 20:56
- Nahlásit
Je to trochu složitější, setkala jsem se s lidmi, kteří si pořídili psa tohoto plemen. Přečetli si knihy, teorii mají zmáknutou, ale jen údaje o plemeni.
Dělaly jse výcvik psů v rámci předvolební kampaně zdarma a byl tam "přivláčen" pán, který měl půlročního stafa, naprosto nezvládnutého. Pes byl hodný, neagresivní, ale ukrutně "nevycválaný".
Pán nebyl schopen pracovat se psem-přikládala jsem to tomu, že tam byla spousta lidí a na výklad nebyl moc čas.
Nicméně jsem mu dala na sebe kontakt aby se ozval a přišel na cvičák. ozval se za čtvrt roku. Měsíc jsem pracovala s pánem na cvičáku a do toho 1x týdně individuálku jen s ním.
Pán není schopen pochopit co po něm chci, maluju mu to, vysvětluju, kárám, prosím, vše marné.
Pes je nádherně stavěné zvíře i povaha je zatím super, ale obávám se, že pod vlivem pána z něj přestane být takový"pohodář". Teď mám psa měsíc doma (z nouze-do jednoho musím ty povely natlouct) a jsem schopna projít okolo psa bez incidentu.
Na víkend chodí pes domů, kde, když jde ven, napadá pesy i feny.Pán oponuje tím, že ho vyprovokovali, že na něj vrčeli.
Navíc intonace hlasu pána je na nule, nezvedne hlas, jen neustále "ševelí", pokud pes udělá něco, co se nedělá pán mu říká chlácholivě fuj.
Jsem z toho smutná , pes je krásný, ale ..........
Možná by pán potřeboval někoho kdo mu vysvětlí (jako chlap chlapovi) , že takhle je to na h....
Nevím si rady, psa je mi líto, ale víc už pro něj udělat nemůžu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:42
- Nahlásit
Fík
608184038-to je číslo na toho pana Holuba,měla jsem ho uložené,jelikož tam provozuje i něco jako hotel a kamarádky tam dávali psy už víckrát.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 22:25
- Nahlásit
davidkova renata
Je to v Praze?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 22:27 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Fík
Praha 4 Braník..je to u zastávky Černý kůň..
jen myslím že by pes potřeboval mezi jiný psy a to nevím jak tam půjde..dej vědět
je to ten odkaz od Mel
http://www.vycvikpsu.cz/
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 22:43
- Nahlásit
Fajn, vše vyřídím.
Mezi pejsky chodil a chodí dál, ale teď v poslední době je prostě začal napadat. Pána nerespektuje a moje možnosti jak to pánovi vysvětlit jsou vyčerpané, dokonce jsem zkusila i "citové vydírání", ale furt je mi to prd platné.
Problém prostě není na straně karabiny
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 08:17
- Nahlásit
Fík-asi by to chtělo spíš cvičák pro pána ((
|