| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 21:15 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
Chojky tak kopíruju z fauny :
"Ahoj vsem jste nekdo z brna a mate nejakou malou rasu? napadlo me ze bysme mohly nekdy usporadat sraz pro mala plemena nebo i velka to uz je jedno sel byste do toho nekdo?"
zatím není čas domluven já jsem navrhovala v 9:30 sraz je u Antroposu.
no a když bylo dneska tak krásně a přihlášku na coursing jsme zase prošvihli tak proč ne.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 22:53
- Nahlásit
Já bych možná i šla, ale v neděli spíš odpoledne...
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:49
- Nahlásit
Ahoj, také by jsme šli. Bylo by dobré kdyby nás bylo vís. Mi pořádáme tuto sobotu výlet na Stránskou skálu. Sraz je v 9:30 mezi Líšní a Vinohrady na zast. Růženin dvůr (je tam park) (autobus 78, kterým by se pokračovalo nahoru za Líšeň) Šlo by se po polňačce. Přidá te se?
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:15
- Nahlásit
Šárka
jo to bychom mohli taky.
tu neděli nepořádám já ale někdo z fauny tam se to moc neuchytilo tak jsem to vložila sem. v neděli má být hezky tak se těšíme.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:48
- Nahlásit
kiwikik
mne se docela libi ten napad, ze bz tam byli jen mali hafici, psice by si mohla bez nervu pohrat a vyblbnout se, coz v pritomnosti velkych psu moc nejde... To se drzi hlavne u me...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:56
- Nahlásit
Ahoj, sraz pro malá plemena? Super, to by se Andymu líbilo Je pravda, že s velkýma si nepohraje, protože by ho mohli přišlápnout.
Zkusím to v tu neděli zvládnout, ale asi jen na chvíli, protože odpoledne mám cvičák.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:00
- Nahlásit
kiwikik
napíšeš mi prosím tvoje číslo na mobil nebo icq? Můj email je: baile@seznam.cz. Když bych domlouvala nějaký výlet, tak abych ti mohla napsat.
Už jsme spolu párkrát byly, jestli si pamatuješ Jsem ta s tím papillonkem.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 14:17 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
baile
jojo vím, dala jsi si mě do kontaktů takže mý icq máš no a mail je: kiwi.cvak@seznam.cz mobil: 604774702 - je to eurotel na začátku ti to bude hlásit že je hovor mimo síť tak se nelekni to proto že jsem přecházela z T-mobilu na eurotel ale nechala si svý číslo. to jen že většina lidí se lekne a tipne to a pak si stěžuje že se ke mě nemůžou dovolat
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:28
- Nahlásit
kiwikik
Tak jsem si tě uložila Jestli nebude pršet, tak pojďte určitě v sobotu s náma na tu procházku. Připomínám sraz na zastávce Růženin dvůr (po pravé straně je parčík) - jede tam autobus ze Staré osady číslo 78. Sraz v 9:30.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:34
- Nahlásit
kiwikik
Tento autobus by ze zastávky Růženin dvůr měl jet v 9:39, tak pokud jím pojedeš, tak bys nemusela vystupovat a my bychom přistoupily.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 01:02
- Nahlásit
Ahojky, byla jsem v praci, tak pisi az ted. Ja nevim kam mam dorazit a kdo teda kam jdete. Tak jestli tady nekdo rano bude. Dejte mi prosim vedet. Jsem z Lesne. A mam shih-tzu.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 01:05
- Nahlásit
Me by to taky vyhovovalo spise odpoledne po obidku je mi jedno jestli v nedeli nebo v sobotu. Tak zitra dejte vedet.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 13:39
- Nahlásit
Myssel
Ahoj, zítřejší sraz by měl být v neděli v 9:30 před tím Antroposem. Pokud nebude pršet, tak zatím vím, že půjde čivava, grifonek, papillon a labutěnka.
Radši se večer ještě podívej na toto fórum, kdyby náhodou byly nějaké změny.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 19:21
- Nahlásit
jojo potvrzuji v 9:30 před Antroposem. tak kdo všechno ještě jdete krom těch výše zmíněných?
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 23:47
- Nahlásit
baile
tak to u nás nakonec vypadá bledě zase průjmujem teď jsem došla z venku. uvidíme jak to bude vypadat ráno možná ale nakonec nepůjdeme sice je čipernej ale ten průjem mě štve snad to není nějaká viroza. hezky se tam bavte budeme na vás myslet
|