Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Klubová výstava.
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:58
- Nahlásit

Dobrý den.
Mám takový dotaz. Moje jedna známa vystavovala na Klubové výstavě. Ráno před zahájením se chtěla přihlásit, ale jaksi na to pozapomněla. Tak, že před vystavováním nebyla přihlášena v klubu.
Byla vyzvána na vstup do kruhu, od vystavovala a bylo ji uděleno V1, CAJC a Klubový vítěz. Vzápětí si pořadatelé uvědomili, že není přihlášena v klubu a KV ji byl odebrán.
Chci se zeptat, jestli na to klub měl nárok páč jsme slyšela, že neměl, že podle nového předpisu může být udělen KV i nečlenovy i když to kluby mají ještě ve stanovách po staru, že jen členům je udělen KV. Dotaz jsem vznesla i na ČMKU a do teď mi nikdo neodpověděl.
Máte někdo s tímto nějaké zkušenosti? Jestli jo podělte se. Předem moc děkují a samotné mě to zajímá jak to vlastně je.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 11:51
- Nahlásit

Stačí si přečíst výstavní řád
) Klubový vítěz
Podmínky pro udělení tohoto titulu upravují předpisy příslušného klubu (zejména je stanoven minimální věk psa, stanoveny podmínky pro členství majitele v klubu apod).

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 11:59
- Nahlásit

Maya
Jejda jdu to hned najít. Já to opravdu hledala, ale nějak jsme to přehlídla. Jdu nato znova. Děkují.
Ono totiž některé Kluby už tuto větu opravdu nemají, a proto můžou jít KV i do zahraničí a prý ČMKU tvrdila, že si to mají kluby přepsat a udělovat KV i nečlenům.

Děkují za upozornění.

pajda222
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 12:57
- Nahlásit

U nás na klubovce taky dostal KV pes ze Slovinska.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:12
- Nahlásit

Darina1
Nevím, co ČMKU tvrdila nebo ne, ale když nezměnila výstavní řád, tak je takové tvrzení stejně k ničemu.

pupulu
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:28
- Nahlásit

Já u nás na klubovce normálně startovala bez členství,to jsem si vyřídila až po výstavě.Ale musela jsem být řádně předem přihlášená (tedy fena)s přihláškou a jako nečlen jsem platila 500Kč.Asi podle toho jaké podmínky má klub.

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 07:30
- Nahlásit

pajda222
Maya
pupulu
Dobrý den.
Moc děkují za vaše postřehy a jsem moc ráda, že se dovím i nové věci. Ještě jednou děkují.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání