| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 17:46 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Lidi, zvláště vy, co pořádáte psí tábory a podobné akce. Potřebovali bychom typ na místo pro psí sraz- cca 25 psů. Doba konání- velikonoce, místo- poblíž Českých Budějovic- bude nám denně dojíždět figurant. Ubytování- chatičky, ideální by bylo, kdyby šly vytopit. Důležitá je samozřejmě tolerance vůči psům. Plná penze není důležitá, ale potřebovali bychom poblíž restauraci, kde by vařili a byly chopni nakrmit cca 25 lidí v poledne a večer. Měli jsme v merku Křivonosku, ale o velikonocích ještě nebude v provozu. Díky za každé info
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:26 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
My jsme byli v chatičkách u Kamenice nad Lipou, ale zaboha to nemůžu najít. Chatičky teda nic moc, ale čokli mohli bez problémů, i nám vařili plnou penzi, tady je pár fotek:
ceny taky lidový
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:45
- Nahlásit
Hyena
Kdybys netrvala na Českých Budějovicích tak bych věděla o superduper v Jeseníkách
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:51
- Nahlásit
už jsem to našla
http://www.dtkalich.cz/index.html
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:11
- Nahlásit
Biluška
tak bych věděla o superduper v Jeseníkách
hele a mě to povíš
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:14
- Nahlásit
Biluška
jo jeseníky by mě taky zajímali
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 08:59 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Alexa
Jé, to je Milan
Biluška
Bohužel musíme. Figurant je z Budějek a musí každý den dojet do práce.
Jo a děkuju za odkaz, mrknu na to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:19
- Nahlásit
Jeseníky - hotel Paramon. www.paramon.cz. Majitelé jsou velkopejskaři a pro jiné velkopejskaře mají plné pochopení . Jezdíme tam s táborama už roky a je to tam super. Psi můžou všude krom jídelny (když je mimosezona a neprudí jiní hosté tak můžou i tam), pro tréninky je tam velký plac. Hned za hotelem začíná les a končí až u Pradědu. Koupání cca 3 kiláky (rybník), potok teče hned vedle. Všude mraky borůvek a hřibů, ale fakt mraky, tam to snad nikdo nezbírá, jenom hoteloví hosti .
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:31
- Nahlásit
Biluška
Zase Paramonreklama
A funguje, chystáme se tam, sem si četla tvou chválu tady kdysi ve starém tématu a jako fakt se mi to líbí je tam budu od tebe pozdravovat, ať máme protekci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 19:39
- Nahlásit
Dáška
je tam budu od tebe pozdravovat, ať máme protekci
jj, pozdravuj a nezapomeń se jim zmínit, že tu dělám megareklamu, třá mi příště dají slevu
|
Černý faun
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 20:03
- Nahlásit
A co motel Dlouhá louka? Přímo ve Stromovce v ČB. Nevím, jak je to tam během roku, ale byli jsme tam loni a předloni v létě na agi táboře. A jezdilo se tam i na víkendy v rámci různých klubových akcí (nebo aspoň beardedkáři).
|