| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:53
- Nahlásit
Zdravim, uz tady bylo hodne temat OT, tak se na vas obracim s mou pitomosti
uz nejakou dobu premyslim o kerce s motivem psa, protoze to ma pro me "vyssi princip".
Jen shanim nejakou inspiraci.
O realisticke kerce si asi necham jen zdat, protoze to skoro nikdo neumi, takze hledam nejaky "abstraktni " obrazek psa...treba i v pohybu...
nevite o necem :
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:55
- Nahlásit
nika00
O realisticke kerce si asi necham jen zdat
Moje kamaráda si nechala vytetovat na lýtko býka a ten vypadá velmi, ale velmi realisticky. Takže asi bude stačit najít šikovnýho tatéra.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:57
- Nahlásit
nika00
nedávno jsem potkala jednu známou a ta měla na lopatce vytetovaný dvě kočky, právě takový jakoby abstraktní a bylo to vážně moc dobrý
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:08
- Nahlásit
Baico
no joo..jenze podle fotky je to risk....
allík
jooo taky sem toho par videla...ale nejak proste neviiiim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:13
- Nahlásit
nika00
jenze podle fotky je to risk....
To asi jo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:13
- Nahlásit
nika00
A dá se to udělat i tak, že by ti nějakej malíř nakreslil na místo, kde to chceš mít, přesně to, co tam chceš mít, a tatér by to už jen dotetoval? Mám skvělýho kreslíře kousek od tvýho baráku
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:17
- Nahlásit
Gerda
fakt jo? no teoreticky by to pro tatera nemel byt problem...i kdyz zpackat muzou vse i kdyz je to predkresleny..ale tak snad...
no a nebo pak podle nakresleneho obrazku je to uz taky snazsi nez primo podle fotky...
a neboooo ...mam jeden abstraktni obrazek kone keryho bych potrebovala predelat na psa treba i jakoze beziciho psa... bo to udelat nejak v tomhle duchu...
ten kun vypada takhle:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:20
- Nahlásit
nika00
jestli máš můj mail, napiš mi tam přesně co chceš a kam to chceš a já to zjistim s tim kreslířem, jo?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:27
- Nahlásit
nika00
To chce dobrýho tatéra, nic víc ale sežeň ho..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:29
- Nahlásit
Gerda
nemuzu najit tvuj mejl.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:32 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
nika00
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:34
- Nahlásit
Gerdadik
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:52
- Nahlásit
Gerda
odeslano..tak to sem zvedava :-D
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:57
- Nahlásit
nika00
Můžu ti dát dva tipy na lidičky, kteří umí i realistické tetování. pokud by si chtěla.Samo oba ofiko, s dodržením veškeré hygieny, žádné sámo dómo.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:01 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
nika00
tak si zadej do googlu "tribal tattoo", pripadne "tribal tattoo dog" Ten styl, co se ti líbí, a co je ten koník, je právě tribal, taky ho mám ráda... i když teda já mám vlka (jak jinak ), našla jsem ho na netu a z půlky doupravila podle sebe
dodatek - našla jsem fotku toho mého tetování, co si dělala do archivu holka z tetovacího studia...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:02
- Nahlásit
wami
ja uz googllim od pondeli :d
ja se toho konika taky snazila doupravit, jenze nejak mi nejde dostat do tuzky, to co mam na ocich
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:09
- Nahlásit
nika00
a tak jestli ti to nejde samotný, tak si zadej dotaz do tetovacího studia, udělaj ti návrhy na přání Většina studií myslím to má tak, že když si to pak necháš tetnout u nich, tak za návrh nepřiplácíš...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:10 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
nika00
|
enri
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:12
- Nahlásit
Baico
Moje kamaráda si nechala vytetovat na lýtko býka a ten vypadá velmi, ale velmi realisticky. Takže asi bude stačit najít šikovnýho tatéra.
A neběhá náhodou kamarádka agility? Viděla jsem na lýtku o víkend býka moc povedeného
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:14
- Nahlásit
http://www.tattooexorcist.cz/cz/
Nety zvladne vsechno i podle fotky, tim ze je blazen do biomechaniky stinovani ma perfektni a videla uz jsem od nej hodne povedeny zvirata - je to v Rakovniku
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:22
- Nahlásit
Steph
pěknej odkaz.))
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:28 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
nika00
a vůbec, to jsem jen letmo prolítla... když si dáš čas na pečlivý procházení, třeba tam přijdeš na něco, co tě chytne (a i kdyby s úpravou, dobrej tatér s tím nebude mít problém )
http://www.deviantart.com/ - do vyhledávání si zadej "tribal dog"
Steph
je dobrej, zvlášť ta biomechanika
ale když koukám na realistický zvířecí... stejně ti psi nejsou úplně ono... (i když ono to asi líp ani nejde )
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:29
- Nahlásit
no na me je dost veci hooodne morbidnich, bio moc nemusim, ale muzu doporucit je fakt sikovnej
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:31
- Nahlásit
wami
diky moc, projdu to....
bracha ma prave potetovany obe ruce a sam mi rikal ze ma ma machra co umi hlavne tu biomechaniku..ale ze ty realisticky kerky proste vzdycky budou vypadat jak obrazek a bud se povedoulip nebo hur....je to proste hop nebo trop...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:32
- Nahlásit
Steph
na me je dost veci hooodne morbidnich
to na mě taky
ale když je to na někom, komu to vyloženě sedí, a je to dobře udělaný...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:32
- Nahlásit
psi jako takovy se nedaj zachytit uplne na 100% realne - kamos ma od nej svyho bullika podle fotky na lytku a to je tak vychytana kerka, snad nejhezci co jsem kdy videla - ty ukazky co tam ma ve fotogalerii nejsou zdaleka takovy
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:34
- Nahlásit
wami
no obcas se na to hezky kouka, kdyz to ma na sobe vyrysovanej fesak, ale kdyz vidis bio na sejratym vypitkovi s pivnim mozolem nebo na chlupatejch zadech zrovna odvarena z toho nejsem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:35 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Steph
psi jako takovy se nedaj zachytit uplne na 100% realne
no, už jsem viděla asi 2x v životě (a myslím, že jeden z toho je ten bulík, hádám, že myslíme stejného borce, byl kdysi na pár trecích )... ale pro to riziko, že se to nepovede, bych měla strach do toho jít...
ale celkově mi stejně tribal style sedí nejvíc
kdyz vidis bio na sejratym vypitkovi s pivnim mozolem nebo na chlupatejch zadech
no vono myslím, že ten můj vlček za takovejch 40 let už taky nebude žádnej zázrak
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:41
- Nahlásit
wami
Pěkný téma,máš pravdu,že se to špatně trefuje.Jsem taky na vážkách zda ještě do toho jít,aby se mi v důchoďáku nesmáli V tom tribalu to fak vychází tak nějak nedčasově.
Přidám adresu našeho tatéra..Žankovi dělal předělávku na předlokltí a tribal náramek a synátorovi taky dvě pěkný barevný kérky.
http://www.tattooshorty.cz/
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:52
- Nahlásit
jo to ja mam tribal taky nejradsi, jenze ta pitbull sesule v tribalu, ktera me se moc libi je dost proflakla, takze jsem ji zavrhla a spis zvazuju nejakej psi packa tribal, pac az budem v duchodu, nesejde na tom, co kdo mel puvodne za psa, pac by to ve finale byli stejne vsechno sarpejove nebo baseti
|