Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dotazník pro pejskaře - prosím pomoc...
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Klarucha
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:33
- Nahlásit

Ve svém boji se studiem jsem se dostala k fázi "musím to už někdy dodělat" - a tak vznikl tento dotazník: URL
Zpracovávám semestrální práci na téma "psi v Praze" - po čemž bude následovat diplomka na téma "člověk a jeho pes, pes a jeho člověk".

Prosím, pokud máte chvilku, pomožte mi tím, že jej vyplníte.. Není dlouhý, ale přiznávám, že se možná v jednu chvíli zapotíte, však je přeci léto

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:44
- Nahlásit

Klarucha
Ráda bych ti pomohla, dostala jsem se asi do poloviny dotazníku a nemůžu dál . Jsem u té otázky "co vás vedlo k pořízení psa" a jsem dost v pasti. Mám jedenáct psů a každý sem přišel z jiného důvodu. Jak to mám vypsat? Mám ten dotazník udělat na každého psa zvlášť, nebo nějak hromadně?

Mika
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:44
- Nahlásit

dobry dotaznik odpovede su tam

Mika
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:46
- Nahlásit

Biluška

mala som podobny problem v mensom rozsahu... otazka "komu patri pes" - sa dala zaskrnut len jedna odpoved pricom jeden pes je moj a jeden partnera... podobny problem vznikol u otazky: je pes s PP alebo bez PP - opat dilema pretoze jeden pes je s PP a druhy bez

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:49
- Nahlásit

Klarucha
tak hotovo docela prima dotazník

leila
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:49
- Nahlásit

pekny dotaznik vyplneno

Klarucha
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:54
- Nahlásit

Biluška
no, já vím... bohužel ,možnosti filtrů jsou dost omezené... měla jsem dát přeskočit, při počtu psů nad 3 :-D
§- ne, fakt jsem se snažila zohlednit i takovéto případy, ale přece jen, jde hlavně o "běžnějsí populaci" - netušíte, kam to jinam dát? resp. kde potkat takové ty klasické lidi, co prostě jen mají psa?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:54
- Nahlásit

taky sem vyplnila

Klarucha
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:57
- Nahlásit

děkuji...
ta seřazovačka je děs, ale bohužel jsem neměla možnost to dřív otestovat..
Pokud narazíte na chybu, nebo něco nelogického, dejte prosím vědět.

jablunka
Člen
- Nahlásit

Klarucha
Taxem ti to poslala,ale nezávidím vyhodnocování.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Klarucha
resp. kde potkat takové ty klasické lidi, co prostě jen mají psa?
Zkusila bych ifaunu, tam se mi zdá, že je nejvíc těch obyčejných lidí v majetku psa

Klarucha
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:02
- Nahlásit

Biluška jop.. dík za nápad. Dloouho už jsem nebyla na poddobných webech.

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:28
- Nahlásit

Klarucha
odpověděla jsem, ale asi by to chtělo nějak víc specifikovat některé otázky, nemám prvního psa a jiné důvody pořízení psa byly u prvního, jiné u druhého, jiné u třetího .........do měsičních nákladů na psy patří i projetý benzín ?? Nechci to počítat, abych je neprodala ....psi jsou přihlášení, ale neplatím za ně ( oficiálně) a nejsou čipovaní ( jsou tetovaní) , exkrementy sbírám nejen na chodníku , ale třeba i na "psí" louce, dá se říct všude krom pole, lesa ( samozřejmě na cestě bych nenechala , ale oni cestu nepovžují za vhodnou k vyměšování ) nebo křoví ....prostě lecke by se hodila možnost " jiné" .

kaba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:33
- Nahlásit

Proč mi to furt píše "vyplňte otázku 15", když ji mám řádně vyplněnou?

Klarucha
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:37
- Nahlásit

mac1 nu, poučení pro příště.. jinak inspirována, spočítala jsem si, co mne čubuch stála a vyšlo mi celkem pěkné ojeté auto

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:38
- Nahlásit

Snažila jsem se vyplnit, snad tam nemám blbiny......

Klarucha
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:41
- Nahlásit

kaba je u všeho něco zašktrtlé?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:43
- Nahlásit

Vyplněno, asi nemám výhrad, mám jen jednoho psa. Ale u více psů bych taky u některých otázek tápala. Jinak pěkné Těším se na výstupy

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:45
- Nahlásit

Klarucha

hotovo, ale napsalo mi to, že mám dovyplnit otázku č. 11 a když jsem chtěla, tak mi to zmizlo , tak snad je to O.K.

Dáška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:57
- Nahlásit

Klarucha
Vyplněno, fakt dobrý dotazník, jen jsem se nevlezla do věkového rozpětí našich dvou psů a u otázky 12 mi nešly vplnit všechny otázky, vždy se ten puntík přehodil na následující otázku...

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:26
- Nahlásit

Vyplněno

naits
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:28
- Nahlásit

Vyplněno a posláno Zadala jsem si tam poslat vyhodnocení, tak se těším!

Cesmina
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:36
- Nahlásit

Taky jsem to vyplnila.
Ta otazka 12 nebyla nic, pro nas ortodoxni krizovkare, to mohl vyplnit snad jen ten, co ma cistokrevnyho psa. Kdyby byla povinna, tak bych to ani nemohla vyplnit.

Klarucha
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 13:31
- Nahlásit

Cesmina :-D

jinak dotaz - spíše na starší - jak to vlastně začalo s poplatkama, registracema psů atd.?
kdesi jsem četla,, že se jakýsi poplatek platil, a pokud se se psem cvičilo, tak se neplatil. Nevíte o tom více?

kokoška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 13:39
- Nahlásit

Klarucha
V našem městě je to tak, že pokud jsi členem místního kynologického klubu a platíš poplatky tam, tak je pes automaticky přihlášený, ale městu nic neplatíš (platilo to už za komančů a pokud vím, tak to zatím nezrušili). Poplatky jsou u nás odpuštěny i držitelům ZTP.

kaba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 14:47
- Nahlásit

Klarucha
JJ, přehlédla jsem jednu aktivitu Ale už je to v pohodě a odeslané.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:43 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Klarucha

Vyplněno, ale je to dost nevypovídající, protože to zaškrtávání vlastně nebude z toho poznat, jak to je doopravdy.. ale snažila jsem se )))

Třeba s tím uklízením bobanů, když se "venčí" doma na dvoře, tak uklízím, v přírodě neuklízím a ve městě zase uklízím ))

Kamca
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:12
- Nahlásit

Taktéž vyplněno

worick
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 08:13
- Nahlásit

Klarucha
mám taky vyplníno, no, někde jsem fakt nevěděla jak to zaznačit, neb mám taky dva psy. Trochu jsem šla s odpověďma i do kompromisu. A odpověď na děti? - pro někoho jednoduchá a já ji 4x měnila. Dala jsem nevím, pak jsem přemýšlela, že teda ve svém věku bych měla vědět, jestli děti chci, tak jsem změnila na ne, ale zase tak nekompromisní to není, život by to mohl ještě změnit - značím nevím, no ovšem už na to holka jaksi nebudeš mít čas - přepisuju na ne
To samé s hovínkama. Na chodníku bych samozřejmě sebrala, ale mí psi se venčí doma, v lese a na loukách.
Pro lidi ,,co jen mají psa" nevím kam by si to měla dát, jelikož si myslím, že ty zase ten pes nebere natolik, aby o něm vyplňovali nějaký dotazník.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 09:58
- Nahlásit

Klarucha
kam to jinam dát? resp. kde potkat takové ty klasické lidi, co prostě jen mají psa?
Na diskuzích pod nějakým psím článkem nebo blogem na idnes, na seznamu, na atlasu..

Jinak s tím sbíráním hovínek jsem měla problém, protože v obci sbírám nejen na chodníku, ale i v trávě, tak jsem dala "vždy a všude" ale to taky není úplně pravda, protože v pustém lese nesbírám vůbec.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání