| Autor |
Zpráva |
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 09:22
- Nahlásit
Jak moc velkej rozdil v objemu kufru je u techto aut ?
Chciplo mi auto, budu kupovat novy,kombika mam natypovanyho forda a ted nevim ktery. Mondeo je super velky, ale ty Focusy vychazeji financne lip. Tak me zajima, jestli je tam moc velkej objemovej rozdil( chci tam nechat udelat dvojbox od WT-metallu ) mam dva NO tak aby se netisnili zbytecne...
Diky
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 11:33
- Nahlásit
Do mondíka se mi vejdou čtyři retrívři. V pohodě.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 11:41
- Nahlásit
viky
Kamarád s ženou na dovolené v mondeu bydleli měsíc!!!
A říkali, že to je naprostá bomba.
Když jsme s nima jeli na výlet, tak měli v kufru vedle sebe kočárek a klec na psy.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 12:13
- Nahlásit
Diky
Aisha
no bydlet v tem nebudu, doufam teda
Potrebuju auto, kam dam dva psy do vestavenych boxu + pripadne jednoho v kenele za sedacky a ted prave premyslim, ( kvuli cene ) jestli by mi nestacil i ten focus...
I kdyz to mondeo zatim vede no
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 13:21
- Nahlásit
viky
Nevím jak focus (taky dobrej), ale mondeo 2l TDI má úžasnou spotřebu i při větších rychlostech - cestovali s tím a kámoš není zrovna předpisovej jezdec - no a spotřeba pořád kolem 5l/100 km.
Takže jestli ti i toto trochu pomůže.
A je jasný, že v tom bydlet nebudeš - já to myslel tak, že když tam narveš dva psy, tak máš ještě spostu místa na bagáž.
my máme peugeota 306 combi a když dáme 2 psy do kufru, tak už tam nemáme místo na batohy (takže asi tak).
|
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 13:47
- Nahlásit
Aisha
ty jo to potrebuju bo ja, ac bych to asi nemela rikat, jezdim jako prase... posledne me za to chteli dokonce pokutovat.
No tak asi vede Mondeo no Jaka je pojistka na dvoulitr ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:02
- Nahlásit
Mondeo neznám, ale kdysi jsme měli Opel a bylo to fantastické auto. Neporuchové, spolehlivé, málo žralo a do kufru se vešla paleta tvárnic Hlasuju za forda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 15:26
- Nahlásit
viky
Jaka je pojistka na dvoulitr ?
já měla fiestu 1.8D, platila sem ročně ňákejch 8. Je blbý, že s takhle velkym autem se moc nevejdeš po městě, všude překážíš a blbě se s tim parkuje. A vono stejně, i když máš hodně velký auto, zaplníš ho ať chceš nebo ne, vždycky vymyslíš bejkárnu, co s sebou ještě nutně potřebuješ, takže budeš jezdit plná tak jako tak ))
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 15:57
- Nahlásit
Já měla taky vytipovaného focuse, ale je to fakt malý - pes mi dřel hlavou o strop. Nakonec jsem šla do oktávky, tam je kufr o cca 15-20 čísel hlubší a i o něco větší.
Mondeo je myslím ještě větší.
Ale mít o nějaký ten šušeň navíc, koupím Alhambru .
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 16:08
- Nahlásit
Gerda
prosím tě, velký auto je hlavně bezpečný, si nedovedu představit, že jezdím s nějakou chcíplou fiestou....
a parkování není o velikosti auta
teď mám dodávku a jsem nadšená, jezdí se s ní parádně, vejde se tam hafo psů a hlavně z ní krásně vidim...
viky
hlasuju pro Mondeo, je to největší kufr, větší než naše Marea, a to už je co říct, protože bedna z kufru naší Marei se nevejde do Volva kombika
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 16:12
- Nahlásit
Ebony
tu fiestu sem psala kvůli částce za povinný ručení, protože se obsahově blížila ke dvoulitru a tam je to s cenou nějak podobně.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 16:34
- Nahlásit
a parkování není o velikosti auta
Hm, to vysvětluj těm mým dvěma novým škrábancům. S Pežotkem 309 jsem byla parkovací mistr světa, větší auto je prý o zvyku, ale ten ne a ne pořád přijít .
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 16:41
- Nahlásit
LucieS
ale ten ne a ne pořád přijít
to ti neporadím, malé auto jsem nikdy neměla...
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:43
- Nahlásit
viky
Pojistku nevím, ale mrkni na net a ty pojišťovny se v dnešní době už předhání (nechci kecat, ale já jsem myslím dostal u Triglafu hned z fleku 30% slevu, když jsem k nim přecházel).
Pojistka je sice trochu větší, ale jak říkam to dožene ta spotřeba a troufám si říct, že i spolehlivost a bezpečnost.
A když si to rozhodíš na pololetí nebo čtvrtletí, tak to nebude taková hrůza.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:48 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
viky
Jestli chceš prostor a Forda, tak koukni ještě na Forda Galaxy (jinak to samé je VW Sharan a Seat Alhambra). My jsme s ním naprosto spokojení, vleze se tam úplně všecko a je to bezpečné, pač sedíš vysoko a máš přehled. A zaparkuju s tím dokonce i já Na trecích ho máme místo stanu
Jo a pojistku máme za 8000 kč/ rok.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:38
- Nahlásit
Toz vyhralo Mondeo parkovani mi problem nedela, teda nikdy nedelalo a do mesta tra do Brna do centra stejne nejezdim. Hlavne potrebuju spolehlivy a bezpecny auto na delsi cesty bo jezdim moc a daleko
Takze ted uz potrebuju akurat met prachy za byt na ucte a valim nakupovat
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:16
- Nahlásit
viky
JO, co se týče tý pojistky tak heldej - my máme Lagunu, objem něco kolem těch dvou litrů - ponejprv sme platili 12litrů, pak sme našli supervýhodných 8tisíc, a teď máme nově (asi měsíc) za něco málo přes 4 tisíce (myslím od Kooperativy, ale jistě to nevím)
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:34
- Nahlásit
Já mám pojistku u Directu a pov. ručení + havarijka mě stála 9 tis (na 1,6).
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:00
- Nahlásit
Dines
To je nějaká novinka? Máme též dvoulitr a platíme u Koooperativy 8000 i s předním sklem, ale 4 tisíce by se mi líbily víc teda!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:19
- Nahlásit
Dáška
Hele fakt nevim..... možná množstevní sleva? Máme tam teď obě auta....snad je to Kooperativa A máme to zřízený měsíc, takže nově...
Ale fakt jako nás to povinný ručení vyšlo na polovinu..
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2009 09:43
- Nahlásit
asi to fordeo
|