Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / OT - čičiny
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:49
- Nahlásit

Zdravím, vím že tohle je forum o psech ( mám jich sedm ), ale chodí sem i milovníci čičin. Přišla k nám před časem kočička a začátkem května porodila pět nádherných kotátek o které se s láskou staráme. Zanedlouho budou již schopná opustit rodné útočiště a rozběhnout se do světa. Proto se obracím sem, kdyby jste věděli o někom, kdo shání kotátko ( samozřejmě zcela zadarmo ), tak písněte. Jsme kousek od Tišnova, ale jsem ochotna jej dovézt směr Brno. Máme tři kocourky a dvě čičiny všech možných barev ( každé úplně jinak vybarvené ) Mohu je i vyfotit a zaslat foto.

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:54 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

jorkaAmálka
OT: sem ti jenom chtela pochvalit mimina ta Amazonia je upe BOZIIIIII ! jako ta ma kukuc, ta se me libi moc

kocku nechcu, vedle Berryho by mela velmi nizkou trvanlivost........

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:04
- Nahlásit

Mar
Ahojky, no, nám kočičky na dvoře taky moc nesvědčí ) Naše Kresska už má od maminy čičiny dvě jizvy na hlavě. Ale co nadělám, mám ji vyhodit ? Hned po kotatech jde na kastraci ( ta kočka )
Amazonka je moje zlatíčko, je ale strááášně majinká ) Někomu, kdo hledá mazlíčka do postele určitě udělá radost. Kdyby jsi o někom věděla, kdo nechce čubinu na výstavy, tak dej vědět. Zodpovědným a milujícím páníčkům ji nechám fakt za pakatel.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:06
- Nahlásit

....ještě, předpokládám, že bude postavou podobná Belliskovi ) A toho znáš ) Určitě nebude větší.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:08
- Nahlásit

jorkaAmálka
Kdyz se udavaj utulkove kotata, davaj se inzeraty na ruzne weby, bazos, slando, annonce, inzerce na webu kocky Adelky + inzerce na strankach utulku
http://www.kocicinadeje.estranky.cz/stranka/nabidk a-kocicek-k-osvojeni + muzes se s nekym domluvit aby je inzeroval na KO, ale musi byt odcervena a ockovana, jinak je tam neni mozne zverejnit
http://www.kocky-online.cz/jportal/opustena.phtml
utulek Tibet nabizi kastrace kocicek zdarma v ramci grantu. http://www.utulektibet.cz/
Bylo by dobre nechat cicinu vykastrovat, uz v dobe kojeni mladat muze byt znovu brezi, takze je mozne, ze Ti za chvilku povyje dalsi kotata
Jo jeste takova drobnost kotata muzou od maminky nejdrive v 10-12 tydnech
http://www.kocky-online.cz/clanky/spravny-vek-pro- odber-kotete-13-tydnu-zivota
teda jako samozrejme maj sanci prezit i sestitydenni, ale je to to same jako davat tritydenni stene od feny.

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:08 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

jorkaAmálka
no,znam a ten se me prave taky libi silene moc achjooooooo, chcu barak!

a ty vostatni sou na vystavy ok jo? teeeda, ale maj uplne traaaaaaaaapnyyyyyyyyyyyyy usi! to ta mala do postele je ma proste luxusniiiii

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:12
- Nahlásit

jorkaAmálka
jakeho plemene cubicku?

Jo a koukam, ze jsi psala, ze na kastraci jde, tak v tom tibetu by ji to udelali zdarma.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:16
- Nahlásit

lucYnka XIII
Na kastraci jsem už domluvená a zabřeznout znovu nemůže, je totiž i s kotaty v izolaci. Nemůže právě kvůli tomu ven. Všechno jsem si už zjistila ) S tím odběrem vím, četla jsem o tom, ale ona praxe je trošku jiná. Myslím, že u venkovních koček to nebude až tak přesný. Sousedovic kočka začala odhánět svoje kotata ze svého teritoria už mezi 8 - 9 týdnem a pokud by je nerozdal v té době, už by je nenašel. Prostě kočka je tam už nechtěla. Není to ale jediný případ, ptala jsem se i jinde a je to dost podobný. Myslím si, že devátej týden bude tak akorát.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:19
- Nahlásit

lucYnka XIII
Mám čínský chocholatý pejsky.
www.queenmalverne.com

Mar - ale ty uši jsou OK ) Amazonka je má malinký a pevný, proto vypadaj tak dobře ) Chtěla ji jedna trapná paní a trvala na tom, že bude mít uši dolů a at jí je laskavě nelepím nahoru ) Hahaha, ani jsem nemusela, postavili se samy )

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:20
- Nahlásit

jorkaAmálka
jj myslim, ze 9 bude ok Nekdy to proste jinak nejde.
Super, ze sis vsechno zjistila.
Nemas fotecky? zeptam se jestli bych je nemohla dat na stranky sem
http://www.kocicinadeje.estranky.cz/stranka/nabidk a-kocek-k-osvojeni-od-jinych-subjektu

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:22
- Nahlásit

jorkaAmálka
usi sou vic nez OK - sooo to rogala jak svina! upe suprovy praveze ,suprovyyyyy

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:25
- Nahlásit

jorkaAmálka
Tak tenhle pejsek je božskej.

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:28
- Nahlásit

jablunka
si je rozebereme jedna dve co?
me se este libi ta arctic lady - ale vede jednoznacne to rogalo maly

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:28
- Nahlásit

Mar
jééé, já málem zapoměla že máš buldočka ) Tak to potom chápu, že máš slabost pro rogala

lucYnka XIII
Něco dneska nafotím a pošlu .

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:31
- Nahlásit

jorkaAmálka
no, pocki pocki, tak ja k nemu mam ted jeste kelpii

to tvoje maly, to by se me hodilo do bandy

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:31
- Nahlásit

Mar
Myslím ( ale nikomu ani muk ), že Arctic zůstane doma )

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:32
- Nahlásit

Mar
Ale kelpii nemáš nějak moooc dlouho, ne ? Nějak jsem to nezaregistrovala...

zavrelka75
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:34
- Nahlásit

jorkaAmálka
pošli mě prosím fotky kočiček na zavrelka@klikni.cz,
máme zamluvené 2 kočičky, ale nevím jestli "přežili" (u nás to dost likvidují kocouři)

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:34
- Nahlásit

jorkaAmálka
no, rok no

Arctic zůstane doma
jo cece, aj si myslim,ze je jako z toho vrhu nejhezci (ne teda pro me )

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:39
- Nahlásit

zavrelka75
Nafotím a pošlu, jedna vypadá jako černá, ale je taková tmavě želvovinová a druhá je tříbarevná bílo-černo-rezavá.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:43
- Nahlásit

Jinak čičiny jsou pravidelně odčervovaný, včetně maminy a ošetřeny proti vnějším parazitům, takže žádný blešky ) Přece jenom si blešky a jiný fujtajblíky nemůžu dovolit vzhledem ke štěníkům a ostaním hafanům )

zavrelka75
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:47
- Nahlásit

díky moc, a odkud jste?
Mohli bychom se s děckama (6,5 a 9 let) přijet podívat? - samozřejmě po domluvě.

Zítra budem volat na ty naše zamluvená koťátka jak to vypadá a jestli bledě tak budu schánět koťátka. (zbyla nám 15-ti letá kočička a nějak na všechny ty myšky kolem rodiného domku nestačí).

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:48
- Nahlásit

Mar
si je rozebereme jedna dve co?
Já jsem pro.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

zavrelka75
Jsem kousek od Tišnova - Brno venkov.

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:52
- Nahlásit

jorkaAmálka
fakt? KDEEEEE????

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:53
- Nahlásit

Mar
hahaha, taky jsi nezaregistrovala moje přestěhování do vysněného baráčku se třemi zahradami ) Bydlím ve Strhařích, 3 km od Lomnice.

zavrelka75
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:56
- Nahlásit

jorkaAmálka
tak to máme skoro za rohem... ozvu se příští týden až budu vědět víc o těch co zatím máme zamluvená.

Zany
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 12:57
- Nahlásit

jedna trapná paní a trvala na tom, že bude mít uši dolů a at jí je laskavě nelepím nahoru

ani se ji nedivim , ja bych taky labutenku s usima nahoru nechtela.
Kdyz se postavi samy, tak se neda nic delat a zajemci se urcite najdou, ale doufam, ze se to nedela schvalne .

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 13:00 - Změnil/a: jorkaAmálka
- Nahlásit

Zany
No coment, já bych zase nechtěla labutěnku s ušima dolů, ale tohle tady myslím řešit nebudeme, co ?

Zany
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 13:03
- Nahlásit

Jako co, nechapu .Ja mam labutenku s ouskama dolu . Je na tom neco spatnyho ?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání