| Autor |
Zpráva |
Kasia
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 12:56
- Nahlásit
Ahoj všem, ráda bych se Vás zeptala, zda byste mi mohli doporučit nějaký malý (skromný) kemp někde u vody (rybník, řeka) (kdekoli v ČR), kde jsou hezké výlety se psem a klid. Někde kde nebude pes překážkou díky Klára
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 13:11
- Nahlásit
kemp Zvůle u Kunžaku (okres JH), neni sice úplně nejmenší a za psa se paltí tuším 50/den, ale na výlety je to tam super, samý lesy, rybníky apod )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 13:26
- Nahlásit
Kasia
Jestli chceš tak můžeš k nám na gulak. Kemp to teda není ani omylem, ale první dva týdny v červenci dáme zahradu i barák zcela k dispozici pejskařům (no tak úplně zcela ne, gdo mi zlikviduje kosatce, na toho pustím Pumu ) . Je možno se zapojit do tréninku agility a canisterapie, velmi okrajově i pasení (okrajově páč to nikdo neumíme, ale už dva roky se o to pokoušíme . Teoreticky to umí psi, ovce, koně i já, ale v praxi nám to nějak neštimuje )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 13:28
- Nahlásit
Kasia
hlavně nejezdi k Bilušce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shání touto cestou levné pracovní síly co jí budou za suchou skývu dřít na tý její plantáži!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 13:32
- Nahlásit
davidkova renata
Okamžitě mi přestaň kazit nábor pracovních sil, nebo ty metráky třešní budeš trhat sama
Mášenek má ještě ke všemu pocit, že těch pitomých bobulí máme málo, tak předevčírem vyčenžoval stromy Chápeš jo? Někdo prostě mění známky, někdo tácky od piva, Mášenek mění stromy. Se sousedem. Čenžnul jeho višeň za naši jeřabinu Mě omejvali když jsem to zjistila, páč jeřabina neplodí bobule co se musí zpracovat, jenomže višeň jo Tvrdě jsem požadovala návrat do původního stavu, ale už tu výměnu pozemků měli podepsanou u notáře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 13:39
- Nahlásit
Biluška
Chápeš jo?
absolutně ne ,bych řekla,že má moc povolenej řetěz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
bych řekla,že má moc povolenej řetěz
Na tom asi něco bude, hned mu ho zkrátím a navrch objednám pár metráků uhlí, aby se nějak zabavil
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 14:30
- Nahlásit
www.visnova-hajek.cz
tam teď jedeme ve vícero psech, chatový kemp a fakt super zázemí, široko daleko není civilizace, jen křivoklátské lesy..paráda
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 16:16
- Nahlásit
Matejka
díky
arwen
moc děkuju, ale já chci pod stan né do chatek...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 16:35
- Nahlásit
Kasia
Mám to jako chápat tak, že trhat třešně na gulaku nechceš, jo?
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 16:47
- Nahlásit
Biluška
dík za nabídku, ale takovou dovolenou si nepředstavuju :-D
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 17:44
- Nahlásit
Kasia
takovou dovolenou si nepředstavuju :
Pch . Co by za to děti támhle v Africe dali
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:48
- Nahlásit
Biluška
ještě nějaké nápady?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 21:17
- Nahlásit
Dotaz k morave/vysocine, neco rozumne dojezdove z Brna (do 2 h). Víte o něčem, kde není nutné překonávat moc převýšení, jsou tam pěkné vycházky (turistické značky, kterými se dá z místa vyrazit a do stejného místa dojít) a bylo by to tak akorát na prodloužený víkend? samozřejmě dog friendly. Bylo tu nejaké prázdninové tema, ale to nemuzu najit...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:30
- Nahlásit
co považuješ za "moc převýšení", asi záleží?
my to máme rádi v Blatinách, Milovech (nebo kterékoli místo v té lokalitě), značek je tam fůra a horská turistika to určitě není (ale kopečkům se obecně na vysočině vyhnout nedá), ubytování se psem jsme vždycky našli v pohodě ( těch levnějších myslím penzion Solitary v těch Blatinách), cesta z Brna je přes hodinu (podle toho, jak se rychle jede), a je tam krásně.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:31
- Nahlásit
ale pokud nechcete šlapat do kopečka, tak jistější by to bylo směrem na jih asi , jihomoravské rybníčky a okolí jsou taky super, ale tam nevím, jak s ubytováním, a tur. okruhy jspu taky na vysočině rozhodně lepší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:43
- Nahlásit
cernej caj
mě se moc líbilo na Lipnici, je to na sjezdu u Humpolce, na hradě jsou často nějaký akce, okolí je moc pěkný, kopečky nějaký jo, ale žádná tragédie, v Lipnici je určitě možný nějaký ubytování.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:07
- Nahlásit
cernej caj
Víte o něčem, kde není nutné překonávat moc převýšení
Takže Kokořínsko už máš zakázaný na věky věkův, co?
cernej caj
Ale jinak jezdim občas za známejma do Bohdalova (Vysočina) a nijak strašný mi tam ty kopečky nepřijdou. Ale nevim, jak je to tam s ubytováním.
|