Silwuska
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 09:05
- Nahlásit
Zdravim ceskych bratov
dlhsiu dobu som sa tu neukazala, ale teraz potrbujem vasu pomoc, vase rady. V lete sa chystame na objavnu cestu po vasich jedinecnych ZOO zahradach, kde je vstup psikom povoleny...sklanam sa pred pokrocilostou vasho myslenia, na slovensku nieje jedine taketo zariadenie!!!!!
Rozhodli sme sa pre ZOO v Brne, pre safari v Dvore Kralove a pre ZOO v Prahe.
Nas harmonogram je urceny tak, ze cez Brno iba prechadzame, stravime tam den od 9,00 do cca 16,00, vecsinu toho casu budeme v Zoo, o 16,00 vyrazame do Dvora Kralove kde sa na vecer ubytujeme v hoteli priamo v ZOO a dalsie rano planujeme spacirovat sa po Zoo a na vecer opet vyrazit, tentokrat konecne do Prahy...
Otazku staviam takto, viete mi poradit nieco, co by sme naozaj naozaj nemali nechat nepovsimnute v mestach Brno, Dvur Kralove, alebo na ceste medzi tym?? viete mi poradit nejake priehrady, pripadne jazera, kde by bol volny vstup, koli psikovi samozrejme, bud v tychto mestach alebo po ceste???
No a teraz Praha, tam sa tesim najviac, toto mesto ma uplne ocarilo, ale takych nas je viacej v Prahe stravime dokopy 3 dni, takze na prehliadku tajnych zakouti mame dost casu, zaujmaju ma tieto body:
-kde sa da ist vykupat aj so psikom
-ci nemate nejake odporucene ubytovanie za rozumnu cenu (do 900-1000 na osobu), kde sa da ist aj zo psom
-co odporucate aby sme v Prahe navstivilil, na jednom 2-dnovom poznavacom zajazde sme tam uz boli, takze tie "hlavne" lakadla prahy uz mame zmaknute, zaujimaju ma skor bocne ulicky a zakouti Prahy
Velmi pekne dakujem za kazdu pomoc...
|