| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 20:12
- Nahlásit
Ahoj,
příští rok maturuji a ráda bych šla někam dál. Chtěla bych jít na nějkou vyšší kynologickou, ale bohužel nemohu nic najít. Slyšela jsem o nějaký v Praze, ale o tomto oboru jsem nic nanašla.
Nevíte o nějaký? Dík moc )
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 20:24 - Změnil/a: Johule
- Nahlásit
Praha-ČZU v Suchdolu, obor kynologie ;)
http://www.agrobiologie.cz/
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 20:31
- Nahlásit
Johule
Moc děkuju
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:09
- Nahlásit
Pupy
v Košicích je taky obor kynologie TADY prý je mnohem lepší než v Praze, ale zase je dále.
Jinak osobně nevím na co je vystudovat VŠ kynologickou, ale asi na něco jo....
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:18
- Nahlásit
Tak já chci jít dál a nic jiného co by mě bavilo nenapadlo. Pak mě ještě napadla veterinář. Ale na to bych asi neměla hlavu (
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:22
- Nahlásit
Pupy
Ale na to bych asi neměla hlavu
no zkusit to můžeš a když máš pro to cit a baví tě to.... ale těžko říct no mě toto čeká za dva roky... ale já už mám jasno na co pujdu
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:31
- Nahlásit
leila
Já vždycky chtěla dělat něco s pesanama. Jenže já neumim hledat (
A když jsem chtěla po zš na veterinu, tak mi táta říkal že se tam nedostanu...Takže bych chtěla něco s pesanama teď. Dělám maturu sice za rok, ale tak lepší je se porozhlédnout dřív nežli později.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:48
- Nahlásit
Pupy
Já už mám sice Mgr. skoro za pár, ale říkala jsem si, že bych zkusila tu kynologii na ČZU, když mě psiska baví. Kamarád tam studuje (i když jiný obor), tak jsem s ním dala řeč. V podstatě je to taková škola celkem na nic, tříletá, takže jsi leda Bc. No a během studia stejně neunikneš nějakému tomu zemědělskému společnému základu, takže sice budeš studovat psy, ale učit se budeš o krávách, prasatech, atd.
Mám i známou, která loni začala na ČZU přímo tu kynologii, sice s ní nejsem moc v kontaktu, ale kdybys chtěla nějaké detaily, tak se jí můžu optat.
Pracovat se psy, mít rád psy, pochopit psy, to se na VŠ podle mě naučit nedá. Uplatnění absolventa tohohle oboru bude nejspíš někde tam, kde mají jiný názor.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:48
- Nahlásit
Pupy
Jj taky to tak vidím, omezování rodiči je na nic ale musíš se stejně rozhodnout sama - je to tvoje budoucnost a za zkoušku na veterinu zaplatíš směšný poplatek, když se ti tam povede dostat... pokud je to co tě bude v životě bavit Jestli se smím zeptat co teď studuješ?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:50
- Nahlásit
corgi
pěkně vyjádřeno na tomto musím ještě zapracovat
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 07:43
- Nahlásit
Pupy
Pak mě ještě napadl veterinář. Ale na to bych asi neměla hlavu(
Sím tě, jsem nepotkala moc veterinářů sršících inteligencí. Bohužel většinou právě naopak. Tak se nepodceňuj!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:39
- Nahlásit
Pupy
jj, nepodceňuj a rozhodně jdi tam, kam chceš, já nešla a teď bych šla hned, ale už je to komplikovanější, držim moc palce
|
Patrinka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 10:10
- Nahlásit
Jsem na ČZU obor kynologie, takže kdyby jsi měla nějaké dotazy můžeš je na mne chrlit za ten rok co tam jsem ještě o psu nepadla a ni zmínka(a když tak vyjímečně a jen tak mezi řečí ), takže abys měla představu, učíme se poznávat krávy, ovce, krůty,... a tak, ale příští rok už tam už něco s psíky je.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 22:14
- Nahlásit
Patrinka
učíme se poznávat krávy, ovce, krůty,... a tak, ale příští rok už tam už něco s psíky je.
To mě právě hrozně odrazuje. Znám to ze svojí VŠ - člověk sice studuje Aj a Čj, ovšem v rozvrhu má latinu, staroslověnštinu, biologii, sociologii......... A jaká je to otrava a jak to člověku sebere to počáteční nadšení, o tom snad ani nebudu mluvit. Takže kynologie - moc hezkej obor, ale nechám si to radši jako hobby, abych si to na nějaké ČZU neznechutila
|