Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nevím jak se rozhodnout
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
hally001
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:33
- Nahlásit

mě teda 9-10hodin přijde dost i pro "neštěně". Každopádně bych volila fenu-ze zkušenosti je méně teritoriálně náročná-co se venčení týče.Je fakt, že v Praze začíná být pracovní doba dost náročná a i já jsem přizpůsobila práci psům....Tak asi fenu, společenského plemene...žádného sportovce-bacha na křížence z útulku, co se plemen v krvi obsažených týká....vzala jsem si nevinně vyhlížející stvoření , charakteru povalujícího se ,plemenného zařazení "mouchy snězte si mě".....a během 2měsíců nastalo "probuzení" v podobě několikahodinových procházek a aportování.... .l

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:44
- Nahlásit

Kašli na potkana, kup si činčilu. Sou mnohem lepší, čananý na dotyk, nádherně ochočitelní a vůbec fantastičtí

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:47
- Nahlásit

viky

jako pani nabidnete je, bo se tady namlozili potkani a vy se jich zasejc nezbavite

o.káj.

DÁVÁM TÍMTO K DISPOZICI NEOMEZENÉ MNOŽSTVÍ OMEZENÝCH HLODAVCŮ UŠATÝCH Z RODU ZAJÍC POLNÍ. MÁM JICH PLNOU ZAHRADU. ZN DOVEZU KAMKOLIV

Elki
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:59
- Nahlásit

Tak mám zamluveného černého standardního chlapečka z Prahy 3. V pondělí si pro něj jdu. Jupí

Dines
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 15:05
- Nahlásit

Elki
Teda to je fofr - gratuluju

Elki
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 15:12
- Nahlásit

Dines

Taky si řikám že sem to vzala hopem

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 15:25
- Nahlásit

Elki
Teda jako blesk Tak ať vám to klape

Elki
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 15:30
- Nahlásit

Tak v pondělí si pro něj nejdu, přehlídla jsem datum narození, takže ho vyzvednu v půlce června. Už se nemůžu dočkat.

Matejka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 09:17
- Nahlásit

Elki
a co že ses rozhodla pro samečka???

Elki
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 14:06
- Nahlásit

Matejka

psala jsem si s tou pani z chovne stanice, rekla jsem ji o holcicku ale varovala me ze jestli chci jen jednoho potkana tak by byl lepsi chlapecek, tak jsem ji poslechla. Me je to v podstate jedno. Bude sice linejsi nez holcicka ale zato mazlivejsi, kazdy pohlavi ma neco.. uz mam o potkancich vsechno poctive nastudovany, uz ho jen privezt
Mam jeden dotaz ze kteryho asi zesilite, ale potrebuju navod na vlozeni fotek

Elki
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit

jo a jeste jeden dotaz, nechci teda tady z toho delat forum o potkanech, ale prosim ty co maj doma potkanka: docetla jsem se, ze kdyz je potkan sam a nemuze si vyrizovat hiearchii ve smecce s kolegou sveho druhu, zacne to zkouset na me. Se psem bych si v tomhle pripade rady vedela, ale s potkanem si nejsem jista, tak jestli nekdo vite předem dík za radu. Nerada bych z něj měla agresora

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2009 14:15
- Nahlásit

PetraK
DÁVÁM TÍMTO K DISPOZICI NEOMEZENÉ MNOŽSTVÍ OMEZENÝCH HLODAVCŮ UŠATÝCH Z RODU ZAJÍC POLNÍ. MÁM JICH PLNOU ZAHRADU. ZN DOVEZU KAMKOLIV
Tak je, pani, přivezte k nám do orlického podhůří. Tady už jsou jen dva zajíci. Kadel a Lojzík. Výměnou nabízím přemnožené srny a myslivce. Pochytáte si je snadno. Jsou krotcí a opravdu ve velkém počtu.

Matejka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:08
- Nahlásit

Elki
Tak první jsem měla potkaní holku samotnou a nijak netrpěla, stačí když se jí každej den trochu věnuješ a obměňuješ jí hračky v kleci. Kluci víc smrděj a maj óbr koule, ale to někomu nevadí Moje holky teda jsou mazlivý všechny a to hodně a jsou takový akčnější, kamarádka má samce a když ho pustí, tak si stejně jen zaleze za skříň a tam chrní dál...problemy s nejakym vyrizovanim hierarchie jsem teda nikdy neměla (u holek vůbec žádná argese nikdy, u samce jsem zažila jednoho vzteklouna, co sem tam rafnul, ale jinak v poho)

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2009 22:18
- Nahlásit

Matejka
Kluci víc smrděj a maj óbr koule, ale to někomu nevadí
U mě byly ty kulky óóóbr problém,během 10 ti let s náma žilo 5 potkanic a bylo to skvěý,měly v područí i kočky i psy,jen mě prostě dostává jejich krátkověkost vzhledem k jejich inteligenci a proto už k nám asi žádnáná nepřinde.

Matejka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 06:33
- Nahlásit

jablunka
U mě taky, proto jsem měla a mám jen holky Když mi občas něčí samec vylezl na rameno, tak jsem měla pocit, že na mě sedí ty koule a vedle na nich malej potkan Ale třeba skoro všichni moji kamarádi - kluci, měli vždycky samce a hrozně se uráželi, když jsem si z těch jejich kulek dělala srandu

Matejka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 06:42
- Nahlásit

To jsou naše holky:
Myška

a Elvira

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 09:52
- Nahlásit

Strejda

Tak je, pani, přivezte k nám do orlického podhůří. Tady už jsou jen dva zajíci. Kadel a Lojzík. Výměnou nabízím přemnožené srny a myslivce. Pochytáte si je snadno. Jsou krotcí a opravdu ve velkém počtu.

to je prt vobchod - zajíce a myslivce ty máme taky. ale já je dám stejnak zadara, možná i zaplatím,páč teď v pátek dojedem na Apaluchu, zastavím a čumim. Jeden ušák, druhej, třetí. v poho si počkali a vzali kramle, až když jsme otevírali vrata. A v sobotu si mi jeden SKOREM SEDNUL NA NOHU!!!! Je teda pravda, že to bylo na louce ve vysoký trávě a byl to prcek, vůbec o mě nevěděl, hopikal si tak prostorem - čekala jsem,že si jenom začne trylkovat nějaký to, jádyjádydáááá - mrskal si ušiskama a sednul si tak třicet čísel od mý holinky.
Ale zplundrovali mi ti šmejdi zas kus zahrady, co nechápu, proč když už něco ukousnou, proč to aspoň nesežerou, hajtry jedny hlodavý To rajče si ešče někdo vodskáče

Matejka
Elvirááá háááskýýýýýý

hally001
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:19
- Nahlásit

Elki-potkanů mám dvanáct a ...rozhodně bych preferovala pořídit mu kamaráda. Nepřestane být mazlivý a potřebuje skupinu. Měla jsem kluky, kteří útočili a nebylo to z důvodů samoty, ale asociálnosti-zverimex bych dnes už na pořízení potkana nevolila... . Potkan většinu dne prospí - moje holky spěj "na valný hromadě" v závěsném hamaku. Myslím , že mít jednoho potkana znamená mít smutného potkana

polaskovaalka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 19:25
- Nahlásit

Ahoj všem chtěla bych poradit co bych si měla jako začátečník pořídit do bytu měla jsem psa celí život u rodičů na dvorku ale po přestěhování bych si chtěla pořídit psa i do bytu chtěla bych něco většího četla jsem že je pro začátečníky vhodný švícarský ovčák taky se mi líby dalmatýn Chodím do proce na 8 hod. směnu kyjologický klub mám v bydlišti

Dines
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 20:57
- Nahlásit

polaskovaalka
Otázka je co od psa očekáváš, co s ním chceš dělat za aktivity, jakou preferuješ srst(údržbu, úklid domácnosti), jakou by měl pes mít povahu - v bytě můžeš mít prakticky jakéhokoliv psa

polaskovaalka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:09
- Nahlásit

Chci kamaráda neočekávám od něho žádné zázraky do kinologického klubu bych s ním chodila chci aby ovládal základní poveli a možná i obranu a aby byl mezi ostatními psi a učil se něco nového chci parťáka do života. Co se týká údržby tak si myslím že je jedno jak by byla srst dlouhá teď mám fretku o fretkách se říká, že jsou to dobří trenéři na trpělivost a všímavost nadělají docela bynec a nevadí mi to. Bohužel je už stará a tak se dívám po novém kamarádovi.

polaskovaalka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:24
- Nahlásit

Neustále brouzdám po internetu dívám se na ruzné plemena líbý se mi československý vlčák ale četla jsem tady někde že ho nedoporučují začátečníkovi bylo tam napsané že se k začátečníkovi víc hodí Švícarský ovčák a dalmatín je se z ase hodí do bytu. Nejdřív sem uvažovala nad tím jestli je vhodné pořizovat si psa s dlouhou srstí ale když jsem byla u známích co mají doma psi tak to tam nebylo tak hrozné přece jen líňá dvakrát do roka a potom by to bylo v pohodě u dalmatínů jsem zase četla že pouštějí srst celoročně to by mi taky nevadilo.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:26
- Nahlásit

polaskovaalka
Taky je důležité, kolik na něj budeš mít denně času.

polaskovaalka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:40
- Nahlásit

Chodím do práce na 8 hod. prac. dobu jinak budu s ním mám velký dvůr kde bysme s polu mohli dovádět ráda chodím na procházky klidně i na několik hodit při té příležitostni si i zaběhám ale samotnou mě to nebaví dřív sem běhala se svím Gorů ale ten už zemřel a já bych za něj chtěla náhradu byl to kříženec špice trochu větší než špici bývají byl to strašpitel ale zlatíčko proto by byl větší pes moje premiera.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání