| Autor |
Zpráva |
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:37
- Nahlásit
Tato úvaha mě přepadla již několikrát. Sama mám dvě feny a vím, že většina našich přátel nechává spát své mazlíčky v posteli. Moji psi mají svoje místo na spaní jinde než v ložnici. Ale to není otázka, kterou bych se chtěla zabývat. Někteří takto žijí se svými partnery, někteří jsou sami, ale i přesto přijde někdy chvíle, kdy přijde kamarád na návštěvu a jak se říká kamarád taky rád. A otázka zní: ,,Jak to děláte, když s vámi psi spí v posteli?" Vyhodíte je na čas intimních chvilek pryč z ložnice? Tato otázka mě napadla proto, že i když psi s námi nespí, stane se, že se mihnou v ložnici a samo se pokoušejí dobývat za námi do postele. Na starší stačí většinou huknout a jde si uraženě najít jiné místečko mimo ložnici. S mladší je to horší, uražená nevydrží dlouho, takže to za chvíli zkusí znova a tak až na potřetí jí dojde, že si jí nikdo všímat nebude a tak se nám pak za trest mstí na našich ponožkách, co letěli na zem. Napřed je jakože zabije a pak si je jako kořist odnese do pelíšku. Toto je jen můj příklad a neřeším ho samotný, ale prostě poněvadž jsem zvědavá .... ,,Tak jak to vypadá u vás?"
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:40
- Nahlásit
mi psi od meho rozchodu s byv. pritelem, ktery byl na ne zvykly, do postele proste nesmi dostali gauc
|
viky
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:42
- Nahlásit
suri
nemame intimni chvilky bo neni s kym
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:43
- Nahlásit
Naše fena odcházela sama.A ještě se u toho tvářila, jak jsme trapní, že ji nenecháme se vyspat. Když bylo "po tom", tak zase přišla.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:43
- Nahlásit
Mar
takže se psy v posteli? a neasistovaly?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:44
- Nahlásit
suri
neee, voni jako sli sami pryc ale jako sem tam se museli upozornit - ted dyz sou na pohovce, je to lepci
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:44
- Nahlásit
makrel
njn naši psí miláčci nás nechápou ve většině věcí, nejen v tomhle
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:45
- Nahlásit
suri
Reda má postel zakázanou, takže to je v pohodě. Je urážlivka a hlavně cíťa, takže když ji chci vyhodit i z ložnice (mě sere, když na nás čumí, je to jak FBI ), tak jí pošlu na místo. Stačí být trochu "drsná" a jde bez keců. Když moc otravuje (na tom místě třeba nevydrží atak), tak za ní do ložnice zavřeme dveře Zatím nic nezničila
|
viky
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:47
- Nahlásit
Mar
neee, voni jako sli sami pryc
se na tu hruzu nemohli divat
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:48
- Nahlásit
PeKrato
nám právě dvěře do ložnice nejdou zavřít
viky
ani kamarád se občas neobětuje?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:48
- Nahlásit
viky
se na tu hruzu nemohli divat
asi tak nak
Berry byl zhnusen, a Affi je autistka, tu sme musel proste vodnyst te neprislo nikdy nic divnyho na nicem
|
viky
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:49
- Nahlásit
suri
ani kamarád se občas neobětuje?
su hold chudak no co ti mam poudat, dyz ja ani nevim vo cem je tu rec vlastne
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:49
- Nahlásit
suri
Tak tee blbý Mě zatím stačí na ni fakt nepříjemně shuknout a jde. Jako nasraná pak je, ale co už že? Když mušíš tak mušíš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:04
- Nahlásit
Tak to je něco, co mě opravdu pobavilo teď o víkendu....
Byl u mě půl noci milenec, psi spí normálně v posteli, on je taky pejskař, ale přesto jsme byli za zavřenými dveřmi. Nějak jsme nestihli pořešit to, jestli mu čumící psi vadí nebo nevadí...
Nějak jsme i usnuli a když se kolem jedné vzbudil a mizel domů, tak jsem tak na půl oka zaregistrovala jen to, jak otevřel dveře od pokoje a v ten okamžik se Mamba jak had prosmýkla místo něj pod peřinu, mě k zádům, ulehla a spala. Taková ftipná scénka.
Bože, doufám, že si to tu nepřečte.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:28
- Nahlásit
Jak to děláte se svými mazlíčky?
Nadpis evokuje v souvislosti s tématem zajímavé myšlénky...teda zajímavé...fuj.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:28
- Nahlásit
PeKrato
stačí na ni fakt nepříjemně shuknout a jde
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:33
- Nahlásit
MucholabkaNadpis evokuje v souvislosti s tématem zajímavé myšlénky...teda zajímavé...fuj.
Taky mně to napadlo
Jinak Molís a Enolka dělají, že spí a že nic nevidí do postele se většinou stěhují až když hluboce spíme a to už jim projde. V jiném případě jsou vykopnuty, neřeší to a jdou na místo, protože mají zákaz o tom diskutovat
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:44
- Nahlásit
Mucholabka
jj název není směroplatný a vvvo tttom to je
PeKrato
stačí na ni fakt nepříjemně shuknout
njn máme extremně optimistického psa
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:46
- Nahlásit
impact
počki ona u toho byla celou dobu, nebo ho jen vystřídala?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:47
- Nahlásit
suri
Právě že ho vystřídala. Sotva se zvednul a potevřel dveře vedle, tak se prosmýkla na jeho flek. Teda on je to v podstatě její flek. Spí tam každou noc.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:02
- Nahlásit
impact
nj tak to se čék nesmí divit, když jí nějakej cizí chlap zabírá flek v posteli, se divím, že ho za trest ještě nekousla nebo aspoň nesežrala boty
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:10
- Nahlásit
suri
No příště ty dveře nechám asi pootevřený. Schválně, jestli se přidá.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:50
- Nahlásit
suri
U nás je to od doby,kdy k nám přišel Ted,trošku složitější.Boxeři to nikdy nijak neřešili,pokud byli v posteli a přišla naše chvilka stačilo jen houknout místo a oni někam zalezli.Jenže Ted má místo s náma v ložnici(je to těžkej závislák) a navíc má v našich nejintimnějších chvikách pocit,že musí paničku bránit a zachránit,takže jeho v tuhle chvíli lifrujeme do obýváku,kterej je na druhý straně domu než ložnice.
Naštěstí mám bezva mužskýho,kterej to chápe.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 14:43
- Nahlásit
jablunka
tyjoooo, tak to máte v posteli veselo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 15:14
- Nahlásit
suri
tyjoooo, tak to máte v posteli veselo
tak to sme měli vždycky......když né psi,tak zaručeně v nejlepším se vzbudí některé z dětí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 16:08
- Nahlásit
u nás to bylo tak,že museli vždy psi do chodby,bo hlavně dasty mě chtěl chránit
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 16:26
- Nahlásit
Mám taky zážitek. Před mnoha a mnoha lety jsem byla u kamarádky, která měla basetku. Prohlížely jsme hadry a já si cosi jejího chtěla zkusit, tak jsem se svlíkla a Bela v tu ránu byla na místě, který měla v jiné místnosti. Kámoška to zaregistrovala a poznamenala: "Jj, ona je zvyklá, že jak se někdo začne svlíkat, tak ji vyhodíme na místo." Se mi to líbilo. A my, když jsme ještě měli kočku a došlo k intimnostem v obýváku na sedačce, tak mě manžel tak nějak šimral na zádech a Číča tu jeho ruku začala lovit. Když zaťala, odešli jsme radši do ložnice.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 17:20
- Nahlásit
"Jj, ona je zvyklá, že jak se někdo začne svlíkat, tak ji vyhodíme na místo."
|
suri
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 07:25
- Nahlásit
kinta
Jj, ona je zvyklá, že jak se někdo začne svlíkat, tak ji vyhodíme na místo.
tak to musím holky taky naučit
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 14:08
- Nahlásit
suri
Halt dobře zvládnutej podmíněnej reflex
|