| Autor |
Zpráva |
maaaro
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 17:58
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/166947-pes-pokousal-je denactilete-divce-oblicej.html
žádní na místě zastřelení psi, žádná sáhodlouhá reportáž....aha..on tam nebyl žádný "picbum"...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:16
- Nahlásit
maaaroto je fakt v prde.i,pes za to nemuze,muze za to majitel,mel ho zajistit,ze ho jen zahnal,chyba majitele,to zas budu poslouchat kecy typu,no jo to jsou ti vlcaci,ty jdou po deckach!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:42
- Nahlásit
Psíčekja myslim,ze nejhorsi jsou nezodpovedni magori,ze upa jedno,co to je za plemeno,nejhorsi je clovek,ktery ma za to zodpovednost,aby si psa zajistil,kdyz vi,co mu pes dela!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:51
- Nahlásit
Zakázat chov psů ale jen ovčáků a německých vlčáků,protože jen tyhle napadaj,a to i bezdůvodně pes zmagoří a pak je neštěstí na světě
no ty vogo,tááák ta má dost
Psíček
myslim
To je kravina.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:15
- Nahlásit
davidkova renatatak zmagorena je ta kravka ,naka sekaninova co to napsala,ta ma fakt dost,jako ja zadnyho neeckyho vlcaka neznam,ty jo?ja znam tak akurat ceskoslovenskeho vlcaka nebo salosova,ale nemeckeho covece,to bude nejaky asi za dob hitlera,jak bylo komando wolf ne??????
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:17
- Nahlásit
no ty vogo,tááák ta má dost
diskuze pod článkem je zase perla za perlou no
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:55
- Nahlásit
Psíčekto je fakt,to je upa nejhorsi,zadna zodpovednost nic!zadna vychova,pak to tak dopada,tady to dopadlo bohuzel spatne pro toho ovcouna,majitel mel na haku neco se psem delat a je mi lito toho decka.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:45
- Nahlásit
Dobrý den,z ověřeného zdroje vím,že to byla neštastná náhoda holčička si chtěla pejska pohladit ale zavadila mu o ucho a ten po ní vystartoval,je totiž nemocný neslyší a má bolavé uši přeji brzké uzdravení holčičce psa chtějí utratit.
Tohle ale za to stojí............ starej chudák pes se lekne, pochybuju, že už neměl tím pádem i problémy se zrakem a prostě se ohnal.......
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:48
- Nahlásit
Weroniica
Tohle ale za to stojí............ starej chudák pes se lekne, pochybuju, že už neměl tím pádem i problémy se zrakem a prostě se ohnal.......
tak kdyby chteli utratit holcicku, tak ja se ji ujmu - mam tu jeden volny kotec.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 21:08
- Nahlásit
argosek
Co holčičku tatínka s hodným strejdem.... Ani deku bych jim nedela
Psíček
Možná misku s vodou by uvítala po pár dnech více
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 21:15
- Nahlásit
argosek
tak kdyby chteli utratit holcicku, tak ja se ji ujmu - mam tu jeden volny kotec.
Kdybyste měl volné dva kotce tak nabídnu své díťata . Ale dám je jedině obě společně, jsou na sebe zvyklé (třá včera se zfackovali jenom osmkrát ) . Až se vám podaří udělat z nich lidi tak mi je, prosím, vraťte
Abyste věděl do čeho jdete tak malý úryvek z dnešního večera:
-Álo, umíš tu přírodovědu?
-Jóooo
- Podej sešit, vyzkouším tě
- Nóooo, já se na to musím ještě trošičku podívat
- Tak nekecej, že to umíš a dělej!!!
- Fňuk, fňuk, náhodou toho skokana už docela umím, jenom tu žábu se musím naučit
Weroniica
Dobrý den,z ověřeného zdroje vím,že to byla neštastná náhoda holčička si chtěla pejska pohladit ale zavadila mu o ucho a ten po ní vystartoval,je totiž nemocný neslyší a má bolavé uši přeji brzké uzdravení holčičce psa chtějí utratit.
Odkud to je?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 21:30
- Nahlásit
tak chudak starej,jeste bude trestan za to,ze to byla nestatna nahoda
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 21:36
- Nahlásit
Biluška
Kdybyste měl volné dva kotce tak nabídnu své díťata . Ale dám je jedině obě společně, jsou na sebe zvyklé (třá včera se zfackovali jenom osmkrát ) . Až se vám podaří udělat z nich lidi tak mi je, prosím, vraťte
tak zkusit to muzeme. podivam se na ne nejdriv v jejich domacim prostredi (behem toho slavneho podzimniho dogtreku) a pak se uvidi. ovsem musim te upozornit, ze po navratu domu se mohou postupne vratit i nesvary, se kterymi tady (samozrejme za pomoci ciste pozitivnich postupu (=piskoty, lizatka, pohlavky, atd.)) vyporadame se.
Abyste věděl do čeho jdete tak malý úryvek z dnešního večera:
-Álo, umíš tu přírodovědu?
-Jóooo
- Podej sešit, vyzkouším tě
- Nóooo, já se na to musím ještě trošičku podívat
- Tak nekecej, že to umíš a dělej!!!
- Fňuk, fňuk, náhodou toho skokana už docela umím, jenom tu žábu se musím naučit
trochu mi to pripomin ranni rozhovory mezi bonnie a splendy .
ps: a uz tu zabu umi? )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 21:57
- Nahlásit
argosek
ovsem musim te upozornit, ze po navratu domu se mohou postupne vratit i nesvary, se kterymi tady (samozrejme za pomoci ciste pozitivnich postupu (=piskoty, lizatka, pohlavky, atd.)) vyporadame se.
To nic, při nejhorším je budu na převýchovu posílat opakovaně
ps: a uz tu zabu umi?
Ne, ale jinak už ji umím já, Mášenek, menší dítě (ale to pro změnu zase neumí velké psací cé), všichni psi a nějaký šedý pták co seděl na okně
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:08
- Nahlásit
Weroniica
Co holčičku tatínka s hodným strejdem....
hodneho strejdu tu nechci, to by nedelalo dobrou
Biluška
To nic, při nejhorším je budu na převýchovu posílat opakovaně
to se vam prodrazi
Ne, ale jinak už ji umím já, Mášenek, menší dítě (ale to pro změnu zase neumí velké psací cé), všichni psi a nějaký šedý pták co seděl na okně
vidis, jak je vyhodne mit dceru!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:13
- Nahlásit
argosek
vidis, jak je vyhodne mit dceru!
Žádnou výhodu v tom nevidím Já tenkrát chtěla kokršpaněla, ale Kotek furt "né, pořídíme si miminko"
Kdybych ho neposlechla tak jsem teď měla jedenáctiletýho kokra, žádný starosti a jak by mi bylo krásně
to se vam prodrazi
Ani ne, páč ušetřím na poplatcích typu "vybíráme 30,- Kč na divadlo" a "zítra přinést 20,- na Afghánistán"
Taky nebudu poslouchat "nutně potřebuju dobít kredit, nejmíň za 1000,- . No to nemyslíš vážně, že mi dáš jenom dvě stovky, nikdo jinej nemá tak lakomou mámu jako já".
Nakonec bych vás nenápadně upozornila, že rovněž věty typu "ta sukně už je mi malá" a " v takových botách vůbec nemůžu mezi lidi" se budou rovněž týkat vás, nikoliv mě
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:25
- Nahlásit
Biluška
ty vole, chudak holka, ta ma tak lakomou a nechapavou mamu! :-P
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:26
- Nahlásit
Pust' vsegda budet mama,
Pust' vsegda budu ya!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:33
- Nahlásit
argosek
ty vole, chudak holka, ta ma tak lakomou a nechapavou mamu! :-P
Pch, jsem velmi chápavá máma. Náhodou jsem ji nezmlátila už nejmíň tři dny. Ty woe, teď mi dochází, že mi tady děcko roste jak dříví v lese Pro jistotu ji seřežu hned ráno a ne až donese tu pětku z žáby
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:50
- Nahlásit
Biluška
Pani, nebojte, nejste v tom sama, já jsem si nedávno vyslechla od synka (16 let), že když on přijde unavenej z tréninku, tak by pokládal za normální a přirozené, že se ho zeptám, kdy chce večeřet a tu večeři mu v určeném čase nachystám. A to vše z toho důvodu, že jsem jeho matka a je to prý takhle všude normální. Tak jsem mu celkem v klidu vysvětlila, že pokud je to všude normální, tak to neznamená, že to tak bude fungovat u nás. Bohužel matka nerovná se služka. Teda u nás. Všude jinde asi jo. A nějakejch 30 na divadlo a 20 na Afgánistán by mě taky nerozhodilo. Včera říkal, potřebuju 1700 na veslák, co nejdřív.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 10:28
- Nahlásit
Psíček
Pořád jsem měla dojem, že dělám co můžu, ale teď mi připadá, že kdyby rostl v lese hůř než ono pověstné dříví, vyšlo by to nastejno. Takže jsem se na to měla víte co, mohla jsem se 16 let bohapustě flákat, jen to občas nakrmit a byla bych v poho.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 13:59
- Nahlásit
ale to je tim, ze ja jsem takovej pablb a vidim vsecko cerne ....
tak to zcela jiste
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 14:05
- Nahlásit
Psíček
Mne by zajmalo, kdo vam ta decka vychovaval, ze se vam to ted nelibi?
Jak kdo je vychoval? To je snad starost státu, potažmo školy ne? Proč bych je tam jinak posílala? Dyť mě autobus do školy vyjde denně na 18,- za každou
|