| Autor |
Zpráva |
Helppes
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 03:08
- Nahlásit
A máme zde další penízky do vlastní kapsy, že !!!
Odkaz zde - http://www.schnappischnapp.estranky.cz/clanky/agil ity/intenzivni-vycvik-agility
26.02.2009
Chovatelská stanice a výcviková škola „von Schnappi schnapp“
Vás co nejsrdečněji zve
na
INTENZIVNÍ VÝCVIK AGILITY
21. března 2009 v Liptani pod vedením instruktorky Liby Kotkové.
Kurs je vhodný pro začátečníky i pokročilé.
Celý příspěvek | Komentářů: 0 | Rubrika: Agility
Intenzivní výcvik agility
26.02.2009
Náplň:
Začátečníci – nácvik jednotlivých překážek, technika vedení psa po parkuru.
Pokročilí – správná technika vedení psa po parkuru, náběhy na slalom, zóny, nácvik sekvencí, které se často vyskytují na závodech, teoretický rozbor častých chyb.
Začátek v 9,00 předpokládané ukončení kolem 18,00 .
Stravování buď v místní hospodě, nebo je k dispozici mikrovlnka.
Cena: 350,- za team
Bližší informace na tel. 602/658 685, 554/650 070
Ty, které přijedou vlakem můžeme po dohodě vyzvednout ve stanici Třemešná.
|
Helppes
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 03:17
- Nahlásit
A pokračujeme. Další činnost bez jakéhokoli povolení této údajné OSVČ, Libušky Kotkové od Psíčka.
Přímý odkaz zde: http://www.schnappischnapp.estranky.cz/clanky/psi- hotel
Psí hotelUbytování psů 02.06.2008
Máte-li zájem je možné ubytovat u nás Vašeho pejska. Nejsme psí hotel v klasickém slova smyslu. Pejskové u nás můžou naprosto všude - do kuchyně, do záhonků i do postele. Mezi našimi a "hotelovými" psíky neděláme žádný rozdíl. Jedinou naší podmínkou je, že se Váš pejsek musí snést s naší smečkou. Jelikož u nás jsou všichni hodní, neagresivní a vždy ochotní poznat nové kamarády nebývá to většinou problém. Můžeme se postarat i o nesnášenlivé, či agresivní psy, ale ti už bohužel musí být ubytovaní v kotci, či v samostatné místnosti. Máme 19 let praxe se psy, živnostenský list na "chov a výcvik psů" a spoustu spokojených klientů. Pokud máte zájem o umístění Vašeho pejska k nám neváhejte nás kontaktovat. Samozřejmě se kdykoliv můžete přijet nezávazně podívat.
Celý příspěvek | Komentářů: 0 | Rubrika: Psí hotel
-------------------------------------------------- ------------------------------
Ceník30.05.2008Malý pes v bytě.......................100,- Kč na den
+ krmení.............................20,- Kč na den
Velký pes v bytě.....................120,- na den
+ krmení.......................... 30,- Kč na den
Pes ubytovaný v kotci......... 80,- Kč na den
+ krmení - dle velikosti
Je možno přivézt si vlastní krmení, na které je pes zvyklý. Pak samozřejmě krmení neúčtujeme.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 07:29
- Nahlásit
*Dosaďte si libovolnou vulgaritu*
Nestačí tu na toto téma jeden topic? Musíte to tady zasírat těma žabomyšíma válkama?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 07:34
- Nahlásit
inu
Souhlas, už je toho moc..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 08:40
- Nahlásit
Souhlas, už je toho moc..
ja, ja, proto žádám adminy, ať s tím něco hudělaj..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 10:03 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Helppes
A máme zde další penízky do vlastní kapsy, že !!!
Ano, zde máme penízky do kapsy. To už tak v podnikání bývá, že za práci bere člověk mzdu. Taky se z těch penízek platí daně, sociální a zdravotní pojištění a různé náklady na dosažení zisku.
Z čeho jste placená vy, paní Daušová? Z rozpočtu neziskovky? Z dárcovských DMS? Z dotací? Nebo z čeho vlastně žijete?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 10:38
- Nahlásit
Helppes
A pokračujeme. Další činnost bez jakéhokoli povolení této údajné OSVČ, Libušky Kotkové od Psíčka.
Mohu vědět, co já mám společného s nějakou činností bez povolení?
Děkuji.
Přidávám se k Psíčkovu dotazu. Můžu vědět co má Psíček společného s mou POVOLENOU činností?
Mohu vědět od kdy jsem "Libuška Kotková od Psíčka"?
Jsem "Liba Kotková z Liptaně", "Liba Kotková z CHS von Schnappi Schnapp", "Liba Kotková z agility Alfa".... ale ještě nikdy jsem nebyla "od Psíčka" . No život pořád přináší něco nového..ještě, že ty fóra jsou, alespoň si mám kde přečíst co dělám, s kým to dělám, za kolik, kdy a tak podobně . Jinak bych to třá ani nevěděla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 12:45
- Nahlásit
Helppespani,laskave si zjistete o pani kotkove presne informace a potom muzete nekoho spinit,dekuji dana
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 12:48
- Nahlásit
jinak vazeni,uz toho mam taky akorat dost,aby jste tu vedli ty svoje potazmo zabomysi valky,nevim,jestli tato diskuze je o psech,nebo o vzajemnem pospinovani!!!zayslete se laskave nad tim?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 13:10
- Nahlásit
Psíčekpane vite co?trhnete si,trhnete si vy a vam vsem podobni,s vama ja vubec,ale vubec nekomunikuju,takze si piste co chcete jak chcete,vubec vas nevnimam,mam daleko lepsi veci na praci,nez se s vama dohadovat,takze jste pro me vzduch.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 13:11
- Nahlásit
Biluška
Libušky Kotkové od Psíčka
uš to tady nestačím sledovat. Esli sis otevřela hospodu a nazvala jí "Od Psíčka", tak bych tě ráda upozornila, že v Čechách je obvyklejší nazvat takovéto místo podnikání spíš "U Psíčka"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 13:14
- Nahlásit
Pséček
Odpo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 13:24
- Nahlásit
Pséček
Se s tím smolím, ještě mi klekne Opera a ty napíčeč tři věty?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 13:35
- Nahlásit
Pséček
Já věděla, proč ti to neříkám.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 14:20
- Nahlásit
Psíček
Takže za to všechno vlastně moheš ty, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 15:19
- Nahlásit
Psíček
jeste je moje teda vode mne.
Můžu být i tvoje? Já bysem moc chtěla Psíčková je moc krásný příjmení a ladilo by mi s devítihlavou saní
|