Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / vhodná dovolená
Autor Zpráva
Geena a Meggie
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:07
- Nahlásit

Ahoj, rádi bychom jeli letos na dovolenou do Chorvatska, Slovinska nebo Itálie. Mohl by mi někdo doporučit místo, kde jsou opuštěné, nebo alespoň méně frekventované pláže, aby si tu dovolenou mohla užít volným lítáním po pláži a ve vodě i naše smečka (Pitbull , Parson a Tosa ). Pokud doporučíte i ubytování, budeme rádi. Díky

rain
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:12
- Nahlásit

Jak je to teda vůbec s pitama a Chorvatskem? Dřív se psalo že nesmí atd.... Má někdo osobní zkušenost?
Jinak se přidávám, taky nemáme dovču ještě vybranou, možná bych to ukecala na cestu se psem

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:21
- Nahlásit

rain
Dobrá otázka.

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:23
- Nahlásit

Geena a Meggie
Tak to budete muset trošku máknout, protože většinou psa do ubytovacích ubytovátek nepřijmou. A pokud ano, tak jednoho a menšího. My ubytovali německýho ovčáka jen díky tomu, že jsme tvrdili, že je to jejich národní pes - dalmatin. Ale ubytovat toliko psů může být těžší. No a opravdu najít místo s klidnou pláží, tzn. kamkoliv do malých rybářských vesniček, která nejsou turisticky atraktivní, tam je klid a dle mého vkusu nejhezčeji.

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 15:13
- Nahlásit

Geena a Meggie
Já teda loni hledala, ptala se, a obepisovala různý apartmány v Chorvatsku - v pár mi napsali že pes není problém ani velkej - někde za poplatek, někde zadarmo - a z jednoho mi dokonce odepsali co mám za plemeno, jak je starý a já nevím co všechno, že mají tak psa , a že už se těší až přijedeme

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání