| Autor |
Zpráva |
andromeda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:37
- Nahlásit
Má někdo pejska (fenku) s velice přátelskou povahou? Neštěká, nevrčí, jen vrtí při setkání ocáskem a chce si hrát. Nehledí na to, jak velký je její potenciální kamarád (ka). Ač sama malá (jen 5,5 kg), nikoho se nebojí... Má někdo "něco" podobného?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:48
- Nahlásit
andromeda
Jo, mám takovou skoro celou smečku.
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:56
- Nahlásit
Biluška
Kolik?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:00
- Nahlásit
andromeda
No dohromady je jich momentálně devět. Sedm je jich úplně snášenlivých s čímkoliv. Jedna fenka se občas prsí na cizí fenky a jeden pes na cizí psy
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:04
- Nahlásit
Jo, mám. Jack russella. Miluje naprosto všechno a všechny. Malý děti, malý aj velký psy, dospělý lidi.
K vastnímu pánečkovi se občas chová jak idiot, ale nic, co by nešlo zvládnout. Sem tam nějakej kousanec.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:04
- Nahlásit
andromeda
Mám jednoho, ale když už hra začne, tak bývá dosti ukecanej a nahlas provokuje
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:19
- Nahlásit
impact
Z toho si nic nedělej...to je asi normální.
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:21
- Nahlásit
Dines
Ta ta moje "žblebtá" také. Jsou jí dva roky, a začíná být mylím alergická na "mladší"...zdá se jí, že moc otravují, ale nijak nereaguje navenek.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:24
- Nahlásit
andromeda
Máme to možná trochu podobný - taky dva roky, a taky místama začíná být otrávenej, místama až nevrlej, ale to jen vyjímečně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:46
- Nahlásit
andromeda
Nn, to není normální. Být to můj pes, tak se tak nechová nebo jsem ho už dávno vyhodila z okna. Ale dostala jsem se k němu teprvá před měsícem a to už má rok. Ae neva. On zkouší, ale u mě mu to neprochází. Trochu se proletí vzduchem napříč bytem a zase je hodnej.
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:48
- Nahlásit
Dines
Ráda rychle běhá, to je ale superrychlost...docela dost od člověka. Ale na všech "křižovatkách" - lesních, ví přesně kam jít, když se jí ukáže prstem...
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:58
- Nahlásit
impact
To s ním fakt takhle zacházíš, že ho házíš vzduchem? Ta moje kousla dvakrát - při česání...ale cízího. Přesněji - u kadeřníka... Dostala tam novinami a pak skoro půl roku poslouchala na slovo.
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:00
- Nahlásit
Biluška
Jé, a jaké máš plemeno. Asi i chov, viď?
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:30
- Nahlásit
Andromeda - todle dela kazdy spravny bigl
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:37 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
andromeda
Jooo, Biluška je tak trošku cvok
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:40
- Nahlásit
andromeda
No dneska letěl. Spíš po koberci, ne úplně vzduchem. Včera letěl luftem, ae přesně mířenou ranou na postel.
Prostě potřebuje trochu pevněji hranice.
Ale zase ho nebiju. Ptž ho bili ti přede mnou. A sem tam kopanec, od elektriky měl upe holej krk... Tže na to jdu spíš psychickým terorem a ne fyzickým bitím. A pokud letí, letí tak, aby si v žádném případě neublížil.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:43
- Nahlásit
impact
Já chci taky lítacího psa s kterym se dá házet
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:45
- Nahlásit
andromeda
Jé, a jaké máš plemeno. Asi i chov, viď?
3x šeltie, pumi, foxteriér, šarpej, anglický buldok a 2x vořech.
"cíleně" pořízení jsou jenom ty šeltice a pumi, zbytek si pořídil nás. O chovu bych asi nemluvila, nějaké vrhy teda máme v plánu, ale jestli se tomu dá říkat "chov" když máme vrh co deset let to teda nevím
Dines
Jooo, Biluška je tak trošku cvok
Tsssss
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:46
- Nahlásit
Biluška
Ale notááák, já to myslela v dobrym
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:46 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Dines
Ti půjčím, chceš? Ae bacha, ze včera mám díru v ruce. Akorát nevím, jestli krz to, že mě kousl a nebo krz to, jak jsem ho pak držela pod krkem a rvala mu tu dlaň až do žaludku.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:47
- Nahlásit
impact
Paní vy ste švihlá
Neci půjčit, chcu smrsknout toho mýho, nebo nesmrskávat psa, ale narůst svaly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:53
- Nahlásit
Dines
Dyť já vím
chcu smrsknout toho mýho,
Tak ho vyper na devadesát. Jak myslíš, že jsem přišla ke všem těm zakrslým gólijím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:54
- Nahlásit
Dines
Jsem. To tam nešlo narvat. Je moc malej.
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:56
- Nahlásit
Kniga
Hm, asi to víš...já nemám bigla.
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:57
- Nahlásit
impact
Jak malej? Kolik váží...aspoň...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:06
- Nahlásit
andromeda
Pět a půl. Jack russell. Ten zadní.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:46
- Nahlásit
andromeda
Hele, ten můj je dokonce tak blbej, že se chce kamarádit i se psem, kterej na něj vrčí a vyloženě ho u sebe nechce. Už mu dva takoví psi vletěli do kožichu (AST a labrador) a jemu je to fuk, vůbec se nepoučil a furt by se s každým kamarádil - pablb (jinak roční korgi)
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:09
- Nahlásit
andromeda
nevim co mas zs plemeno. Jen jsi se ptala, jestli ma nekdo pesana s pratelkou povahou, tak mi neprslo od veci zminit ze vetsina bigliku takovych je. Spoty taky. I kdyz je trosku obezretnejsi u novych psu a pokud na ni nekod zasteka tak ma tendenci se hodne stahnout, ale jinak pohoda.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 20:50
- Nahlásit
corgi
Hele, ten můj je dokonce tak blbej, že se chce kamarádit i se psem, kterej na něj vrčí a vyloženě ho u sebe nechce. Už mu dva takoví psi vletěli do kožichu (AST a labrador) a jemu je to fuk, vůbec se nepoučil a furt by se s každým kamarádil - pablb
tak tohle mam 2x ve francouzsko-buldocim vydani ...
andromeda
... jen teda obcas budime kapanek rozpaky krzeva chrochtani (nektery psici netusej, jak si to vysvetlit ) ..ale vetsinou se to brzy podda .-)
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 01:15
- Nahlásit
corgi
To je opravdu moooc podobné. K nám přijde jedna kamarádka,náš pejsek jí nabízí svou vodičku, mystičku,ikdyž není prázdná. A víš, co udělá ta kamarádka, v první řadě počůrá pelíšek našeho bobečka.Ona sama se totiž nenaučila pořádně venčit. Teď, když tohle víme, schováváme pelíšek daleko před příchodem kamarádky.
|