Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pozor na divoká prasata
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:39
- Nahlásit

Vzhledem k tomu, že někdy teď je pravděpodobný výskyt bachyní se selaty, vzrůstá jejich agresivita a následky pro psy mohou být smrtelné.
Kokořínsko je jich prý plné, s tím že se už letos s útokem na psa setkali, v Říčanech jsme cestou z procházky potkali dvě, naštěstí běžící svou cestou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:49
- Nahlásit

kachna_
No to mi povídej, včera jsem jak pipina běhala po poli a hledala Bucku-pro prase se podhrabe-a navíc jsem měla nějaké lidi co přišli mrknout na psy...trapas...až jsem ji našla v potoce, naštěstí. Všude všechno poryté od prasat, nedá se pořádně ani na stopu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:54
- Nahlásit

kachna_
Mucholabka
My chodíme na vycházky tak, že hulákám na celé polesí, zpívám, pískám, nechávám psy štěkat (čím víc tím líp) a doufám, že vyplašíme všechno živé co má kly a že to před náma uteče
Ty svině nám lozí pomalu až do baráku

Ještě horší jsou srny, ty jsou tak oprsklé, že stojí dvacet metrů ode mě, Gozéra se mi vzpíná na vodítku, ječí, já ječím na psa i na srnu, srna si nás pomalu prohlídla, zakroutila hlavou že jako tohle teda ještě nežrala a POMALÝM klusem se lehce vzdálila. Kam se ten svět řítí

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:09
- Nahlásit

Biluška
No o srnách mi vykládej. Oni fakt vypadají, když si nás prohlíží, že je to právě začalo bavit, že si sednou, hodí nohu přes nohu, zapálí si "viržínku" a budou nás sledovat jak ochočené opičky v ZOO.

Včera jsem jela s koněm na vyjížďku a na cestě ležel mrtvej klokan. Normálně měl vykouslou panenku ze zad a vyrvaný vnitřnosti z břicha, jinak byl netknutej, trošku okousaný žebra, ale byl úplně čerstvej.

Smecka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:24
- Nahlásit

Garfield
Klokaní biftečky, mňam.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:39
- Nahlásit

Garfield
Včera jsem jela s koněm na vyjížďku a na cestě ležel mrtvej klokan.
Co sis šlehla? Odkud bereš takový zboží?

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:48
- Nahlásit

Biluška
No fakt, klokan! Při hodně dobré vůle by to mohla být i malá srnečka nebo daněčka nebo tak něco, ale mělo to extrémě dlouhý uši a hlavně to mělo ukousnutý obě přední nohy v polovině, takže to nemohlo být nic jinýho než klokan.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:49
- Nahlásit

Garfield
No klokan se mi na nic nehodí, ale kdybys někdy potkala na cestě zdechlého krokodýla tak sbal kůži, necháme si ušít botičky

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:49
- Nahlásit

Smecka
Víš, jak se kůň lekl? Já se kochala přírodou a na cestu nekoukala a on v plným klusu najednou STOP TIME! a já brzdila zubama o jeho uši, jak jsem se lekla. A on, chudák dobrotivá, nechtěl zašlápnout mrtvýho klokana.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:00
- Nahlásit

Biluška
No klokan se mi na nic nehodí
to neni pravda! Má kapcu a může tedy inkasovat od kolemjdoucích nějaké drobné
Garfield
Normálně měl vykouslou panenku ze zad a vyrvaný vnitřnosti z břicha, jinak byl netknutej, trošku okousaný žebra, ale byl úplně čerstvej.

jako voni se tu i chovaj na maso....fůůůůůůůůůůůůůůůůj taj bl!!!!,tak jako myslíš nějakej pytlák nebo zvěř? By mi asi jeblo,teda..

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:03
- Nahlásit

davidkova renata
No bylo to přímo na široké lesní cestě dost blízko civilizace, tak bych to tipovala na psa a teoreticky se pak ještě nasytila lesní dravá zvěř, nevím, jestli by se pes zalamoval s vykusováním masa ze zad a s vnitřnostma. Myslím si, že pes uloví a jde domů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:05
- Nahlásit

Garfield
Myslím si, že pes uloví a jde domů.
no moch bejt nějakej toulavej,třá...stejně tě lituju,by mě fakt švihlo,tydlety scénáře nemusim
anebo už nedávej do toho rizota ty houbičky....

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:05
- Nahlásit

tak letos už máme svůj zážitek s prasaty i my ! ale už dokonce z konce ledna, kdy jsem běžela s Ayrin vyzkoušet si jestli jako na výstavě bude klusat a otočíme se běžíme zpátky, zastavíme a najednou za náma tak 5 m od nás přeběhlo tu cestu, kde jsme běželi 5 prasat, Ayrina naštěstí koukala pořád tim směrem od nich, takže je vůbec neviděla a já a přítel jsme měli takovou menší zástavu srdce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:07
- Nahlásit

ankaras
jestli jako na výstavě bude klusat
najednou za náma tak 5 m od nás přeběhlo tu cestu, kde jsme běželi 5 prasat, Ayrina naštěstí koukala pořád tim směrem od nich, takže je vůbec neviděla
no bóže,tak by si zjistila jak bude Ayrin na výstavě pádit tryskem

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
kdyby tak, tak to by bylo dobrý , jenže ona je truboška a chtěla by si s tim zvláštnim zvířetem, který nezná hrát

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:13
- Nahlásit

davidkova renata
No mně to už nepřijde. Jezdím na vyjížďky do Mufloního lesa. Je to místo doslova narvaný lesní zvěří (mufloni, daňci, srnky), jsou úplně všude a jsou strašně krotký a jak už to tak bývá, doplácí na to dnes a denně, takže jejich ostatky potkávám velice často.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:15
- Nahlásit

ankaras
jenže ona je truboška a chtěla by si s tim zvláštnim zvířetem, který nezná hrát
mohla bys teda naučit výstavní chůzi to prase a zkusit vystavit je
Garfield
jsou strašně krotký a jak už to tak bývá, doplácí na to dnes a denně, takže jejich ostatky potkávám velice často

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
mohla bys teda naučit výstavní chůzi to prase a zkusit vystavit je tak to je super nápad, hned dneska vyrazim podívat se po nějakých adeptech

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:23
- Nahlásit

ankaras
hned dneska vyrazim podívat se po nějakých adeptech
OK,jestli už se na diskuzi neobjevíš,budem vědět,žes je našla

Smecka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:41 - Změnil/a: Smecka
- Nahlásit

Je to místo doslova narvaný lesní zvěří (mufloni, daňci, srnky), jsou úplně všude a jsou strašně krotký Garfield
Mám zkušenost že koně se moc nebojí. když jdu se psy moc zvěře nevidím.
takže jejich ostatky potkávám velice často.

Živě to vidím, ty na koni, ostatky pěšky. Máváte si?

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 13:13
- Nahlásit

Smecka
Pieta je pieta, takže jen vzájemně salutujeme.

Smecka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 13:26
- Nahlásit

Garfield
Chápu. Když na to někdo kouká, vypadá to líp.

bea
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:17
- Nahlásit

Divokých prasat je v Krkonoších dost, ještě že jsem v létě nevěděla, že by prase mohlo napadnout psa, když jsme tam se smečlou courali a potkávali je. Infarkt jsem měla málem kvůli jelenovi - byli jsem na houbách, rozhrnu pár nízkých břízek a tam leží jelen. Vůbec se nebál, mne takly nenapadlo říct nic jinýho než "kšá", ale on nic. Takže jsem zdrhla jái hodně rychle a on odkráčell velmi pomalu někam k vysokému lesu. Teď když řeknu, že se bojím jelenů, mne málem vezou do BOhnic.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

bea
Takže jsem zdrhla jái hodně rychle a on odkráčell velmi pomalu někam k vysokému lesu.
Asi jeleni vedi, koho napadnout.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:26
- Nahlásit

Fifi

ty jo to je borec!! Jelen teda! Sem to viděla jen, než začal mluvit ten člověk, takže dál nevím, ale takhle by se měli zařídit všichni

bea
jinýho než "kšá

pardon, ale to mě dostalo. Sem si to představila

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:37
- Nahlásit

Fifi
Fandím jelenovi.

bea
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:18
- Nahlásit

PetraK
V tý chvíli mne nic jiného nenapadlo, možná stačilo zadupat, ale podle toho, jak pohodově se doslova k tomu lesu nesl, mám pocit, že by spíš dupnul on na mne ( a já bych rozhodně neodcházela tak pomalu)

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:41
- Nahlásit

bea
( a já bych rozhodně neodcházela tak pomalu)

osobo! Co mi to děláte!! Moje bujná fantazie strašně moc pracuje . Já vím, že se mi to tady řehní od PC, páč jelen nejni zrovna drobínek, ale .... prostě si nemůžu pomoci

Kniga
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:02
- Nahlásit

Jejda to me nestraste! Jako ja mela za to, ze prasata jsu nekde hluboko v lese, ze na ceste je nemam sanci potkat... jako jestli jo, tak teda nevim, to me ted do lesa asi nikdo nedostane... Bo ja se sice pritisknu ke stromu a budu delat, ze tam nejsem, ale co se psem? Spoty se jich bat nebude, bude si chtit hrat... jejda uaaa, to sem chtela jit 14 do lesa....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:14
- Nahlásit

PetraK
jako nevim čemu se směješ já jednou potkala nějakýho obrovský srnce (nebo to byl jelen, já nevim, ale přišlo mi to děsně obrovský) a mastila jsem odtama pryč jak nerychlejc jsem dovedla. Zastavila jsem se snad až před barákem se srdcem jsem měla až v gatích ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání