Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jeho očima
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:11
- Nahlásit

Ležím pod stolem. Není to sice nic kór pohodlnýho, daleko od misky s žrádlem, pelech v nedohlednu, ale je to jediný místo, kde mám chvílu klid a kde si taky konečně můžu vodpočnout. Je teprv deset hodin ráno a já už su sedřenej jak hovado. Slunko ještě ani nevyšlo a já už su zas nasranej.
Chtěl jsem si hrát s paničkou, donesl jsem jí kuličku, balónek i kost, ale ona sedí u toho blikacího obrazu a mlátí do těch čudlíků, co mi tak lezou na nervy. Zažil jsem už hodně, ale na tohle nemám slov, vona tomu říká pes. Ty vado! Prej cézetpes nebo co. Neznám žádnýho cézetpsa a to na co furt čumí není podobný ani tomu hajzlovi westíkovi co furt štěká o patro níž. Jednou ho zabiju. Dost mě sere.
Když si se mnou ráno nechtěla hrát, tak jsem to nějak překous, stejně mě taky věčně sere, tak co bych se jí doprošoval. Vlastně je to kráva. Šel jsem zase hlídat ke dveřím. Je to vopruz. Furt venku někdo chodí, dupe, smrká, kašle, pořád tam nějaký člověci mluví a co je nejhorší, v tomdlenctom baráku bydlí hafo čoklů. Já strašně nesnáším čokly. Pes si tak leží a furt musí škvírou pod dveřma čuchat ty lidský a psí smrady. Jako by nebylo dost, že musím trpět přítomnost těch pachů a zvuků z venku, ale ještě co chvíla slyším z pokoje zvuky, co se přibližujou ke mně.
Levá ruka, pravá ruka, přitáhnout.
Levá noha, pravá noha, odrazit.
Levá ruka, pravá ruka, přitáhnout.
Levá noha, pravá noha, odrazit.
Pak to zastaví a funí to.
Už to mám na dohled.
Zírá mi to do očí, směje se to a neskutečně to piští.
Nevím přesně co to je, ale smrdí to trochu po paničce a trochu po pánečkovi. Su z toho už nějakej měsíc trochu rozhozenej, protože bych to chtěl zabít a nebo si s tím možná hrát. Ještě vlastně sám nevím.
Občas mě to ale dost sere. Jako třeba když to takhle funí a lozí směrem ke mně. To su pak dlouho zpruzenej. Mockrát jsem si říkal, že to zakousnu, ale když vono to smrdí tou paničkou a já vím houbelec, jestli to umí převracet psy na záda..., třeba jo a to bych zas nerad. Vona to není žádná zábava ležet na zádech, chroptět, hodinu cenit zuby a vrčet a pak mít mžitky před vočima z přidušení, tak se teda volíznu a vyvrátím hlavu a voni mě člověci pustí. Někdy je to prdel a zkouším co vydrží, protože už je znám a vím, co si můžu k těm sviním dvounohým dovolit, ale todlencto malý ještě votestovaný nemám. Jestli to fakt umí převracet psy na záda, tak by mě to třeba ani nepustilo. Těžko říct, co vím jistě, tak to neumí dávat povely. Jen to piští. Piští to roztomile, ale to těm dvounohejm říkat nebudu, nejsu blázen!

Na tomhle světě se má pes hůř než pes. Večer dělala panička večeřu, zpívala si tu toho, no teda zpívala, ona tak jaksi divně jódlovala (asi jako když kombajn vjede na nohu jorkšírovi) a mumlala cosi ve smyslu: "A místo večeře dietička, dietička, Gafíku, máš paničku tlustou jako prase, nedostane granulky, dostane jen šunčičku!" Ty vado, málem mi vypadly uši z hlavy. JEN ŠUNČIČKU! Vona se snad posrala v kině. Šunka voněla celým bytem, fantastická čerstvá vůně libovýho masa a ona řekne JEN! S plátkama šunky tančila po kuchyni, kvílela a do nekonečna mi opakovala, jako bych byl dementní: "Gafáku, fuj, tam máš granulky, papej!" Teď už jsem chtěl mít klid, ale příště ju pošlu do prdele. Aj s granulkama. Sama to nežere, ale mě s tím bude prudit pořád. Na truc jsem se těch granulí ani nedotk. Čekal jsem, až všude zhasli a šli spát. To tak, udělat jim radost, že jako žeru! Kulový! Ráno se vzbudili a moje miska byla prázdná. Řek jsem, že nevím, kdo to sežral, že jsem byl z toho malýho upištěnýho utahenej jak pes a tvrdě jsem usnul. Zloděj mi asi proklouz před čumákem.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:18
- Nahlásit

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:24 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Konečně zacinkal obojek (no teda vobojek, škrťák! a pak že existuje listina základních psích práv a svobod), nasadili mi koš a že jdeme ven. Už bylo na čase. Naposledy jsem byl v osm ráno a je dvanáct odpoledne. Todleto si zvykat nebudou, pes má chodit ven často, každých 60 minut. Nebo raději každou hodinu! Prej jdeme nakupovat.
Cestou po schodech dolů jsem šel kolem bytu westíka. Hajzl nebyl doma. Poznám to tak, že se vždycky přiřítí ke dveřím a protože je to gramla pitomá, podklouznou mu packy na plovoučce a vždycky dojede ke dveřím smykem a narazí do nich. Teď tam bylo ticho jak v hrobě. Nejsu blbej, chápu, že když není doma, bude někde venku. Panečku, to bude krev stříkat, jestli toho šmejda potkám! Mám na něho pifku už dlouho, ale vždycky když ho potkám, panička mě chytne za obojek, pak se se mnou hodinu rve, páneček westíka se směje a říká jí, že to se mnou nemá jednoduchý. Debil! A zkusil s ňou někdy žít? Kretén! Až mu sežeru toho bílýho parchanta, sežeru i jeho za ty blbý kecy!
Musím to nějak vygómat. Zkusím doma nakousnout škťák a třeba zase praskne jako ten minulej. Tý jo, to byla prdel. To jsem měl vánoce, narozeniny a silvestra v jednom. Potkali jsme toho psa, co pomáhá těm pitomcům v zelených kamizolách, no, jak mu panička říká..., irskej svetr nebo tak nějak, ho jsem taky nesnášel. Vždycky jsme jenom s řevem prošli okolo sebe a dvounozí nás nikdy nenechali si to po chlapsku vyříkat (mimochodem, nic bych si s ním nevyříkával, krkavica-aorta-levá komora srdeční-pravá komora srdeční a bylo by po dialogu! Hošánek!) no a tehdá nějakou záhadou praskl škrťák. Ty vole! Byla z nás rezavočernošedá koule, nikdo nepoznal, kde máme kdo hlavu, nohu natož tlamu. Okolní obecenstvo řvalo a pištělo, pánečci řvali a pištěli, skákali bezhlavě do té naší koule zamotané a tahali nás od sebe za různé údy, ale my se nedali. Užíval jsem si to jako kráva! Ty jo jak já byl ve svým blahu! Poprvé v životě jsem dovopravdicky žil.
Pak nás odtrhli.
Kráva mě zase zmasakrovala a řvala, až jí žíly nabíhaly, že to bylo naposledy. To říkám pořád, se posrala v kině!

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:25
- Nahlásit

dobrýýý

Mar
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:26
- Nahlásit

Garfield
BOZIIII

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:28
- Nahlásit

Jó, psiska maj hroznej život. Obzvlášť si to uvědomuju, když ráno v půl páté vyrážím do práce a ubohý pejsek sladce chrápe v pelechu, až se dům otřásá...

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:41
- Nahlásit

Panička neví, kdy roupama přestat. Jako by jí nestačilo, že jsem se tak ponížil a naučil se všechny ty prasečinky typu sedni, lehni, ke mně, k noze, aport, přines, štěkej, hledej..., když nad tím teď přemýšlím, su chodící encyklopedie. Vlastně su génius. Co já všechno musím udržet v hlavě, to by pes nevěřil. No každopádně, ona je prostě nenažraná a nesoudná a teď si vymyslela takovou krávovinu, jako "hlídej kočárek". To se ale panenka přepočítala! Což o to, jakože pes je nejvěrnější přítel člověka, to jsem viděl v tom Bílým Gorovi, takže to jak jo, ale ona je věrnost a věrnost. Když si to přeložím dle svého encyklopedického slovníku, znamená povel "hlídej kočárek", zabij všechno v okruhu sta metrů, co se hýbe, včetně dětských větrníčků na okenních parapetech přilehlých baráků. Tož dobrá tedy!
Vytáhla z kočáru to malé upištěné (zase se to na mě smálo a je to hodně submisivní, protože to po paničce, jak malá opička, začalo dělat "pápá" "pápá". Je to úplně blbý, vůbec neví, do jaké řehole se tím napodobováním pouští) no nicméně si to malé odnesla s sebou do obchodu a mně nechala prázdnej kočár venku. Napřed jsem se urazil, když mám hlídat, tak snad i s obsahem, ne? Nejsu žádnej začátečník, svou smečku si uhlídám! Ale chápu, že blbost světem vládne a u nás doma to evidentně není o nic lepší! Takže mi zůstal prázdnej kočár, na němž se připitoměle třepotaly umělohmotný myši (nejenže mi dali kočičí jméno, ale ještě budu hlídat kočár plnej myší. Umělohmotných. Se posrali v kině), každopádně jsme byli i s kočárem odložení na trávníku před obchodem. Než nás odložili, byl chodník přiléhající k trávníku plnej lidí. Z druhé strany byla dvě parkovací místa plná aut. Než panička s tím malým upištěným nakoupili, nebylo tu po lidech a autech vidu ani slechu. Když já si otevřu hubu, sklapne kohoutek i tomu nejotrlejšímu dvounohýmu včetně čtyřkolích.
Když vylezla panička z obchodu, šustila pytlíkem piškotů. Supéééér! Jako jo! Na ty mám zrovna chuť. Začal jsem po ní skákat, kňučet, stáhl jsem uši nazd na hodného pejska a dělal, že jako prosím (občas je potřeba trochu posunout mantinely, za který jinak ani za boha nepůjdem, to je jasný!). Mlátil jsem ocasem, stahoval uši, kňučinkoval, pacinkoval a tvářil se jako čerstvě narozené štěňátko. Jak říká, blbost světem vládne, sežrala mi to a já mohl zblajznout kupu piškotů a nemusel jsem listovat ve své encyklopedii žádný ten debilní pojem, který si na nás dvounozí vymysleli.
Jó, pes musí být kujón!

Dáška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:45
- Nahlásit

Naprosto dokonalý... a už vydej tu knížku, z monitoru se to blbě čte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:20
- Nahlásit

Garfield

sis něco šlehla,ne,že to to tak de

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
Asi jsem si něco šlehla, protože sbírám všechny "povídky" a "vyprávění" z historie svého působení na cz-psu, abych schrastila vzpomínky na jedno místo a začínám psát opravdový soubor povídek.

Mimochodem jsem narazila na svou úvahu nazvanou "Jantarové oči" a usoudila jsem, že jsem se fakt posrala v kině. Ten pes má pravdu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:29
- Nahlásit

Garfield
Jantarové oči" a usoudila jsem, že jsem se fakt posrala v kině. Ten pes má pravdu.
no jo,voni mívaj často pravdu
naval linka at se s tim necrcám

cilka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:35
- Nahlásit

Garfield
Fulghum , Pawlovská , Šabach a snad i moje oblíbená Betty se budou moct jít zahrabat , na Tvoje dílko budu ráda stát frontu jako za komančů !! To je dokonalý !!

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:40
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5139_0.html#1
To nemůže být o něm.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:59
- Nahlásit

Garfield
je to jasný...hulilas už i tenkrát ,asi nějaký lepčí zboží ondá..

Rendy
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:14
- Nahlásit

Garfield
Já se prosím taky hlásím do pořadníku na knížku.....

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:55
- Nahlásit

Garfield
Já se prosím taky hlásím do pořadníku na knížku.....

já taky, teď tu normálně řvu. až na ten kočár to je jak u nás doma, teď ten blb řve u dveří kvůli sousedovic uřvanýmu blbci

Smečka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 21:53
- Nahlásit

GarfieldTo nemůže být o něm.
Spíš se stáváš realistou
začínám psát opravdový soubor povídek
Budeš slavnější než Desenský.

terted
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 22:16
- Nahlásit

Garfield
super

aren
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 22:43
- Nahlásit

Nádhera

Sylva
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 23:42
- Nahlásit

Garfielde ty seš ďábel! )

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:17
- Nahlásit

Nevím přesně, co si mám o těch velkých psech se ztvrdlýma tlapkama myslet. Na jednu stranu vím, že mě bytostně nenávidí, na druhou stranu, když je chcu rozzuřit, jsou stoicky klidní, což mě dost pije krev. Uráží mě ten jejich nadhled, to pohrdání co mají v očích. A co mě sere úplně nejvíc, v životě jsem neviděl, že by na ně panička vzala traverzu! Co je to za spravedlnost! Když tomu leze na záda, bere si do ruky bič, vždycky si zlomyslně promnu packy a syknu na toho velkýho psa: "Tak hajzle a teď ti vypráší kožich...". Velký pes se tváří pořád stejně klidně a jen se na mě zaxichtí a šeptne: "...se ukáže..." Mě to samozřejmě urazí a seřvu ho, co mi síly dovolí, zkusím ho zakousnout a panička na mě z vrchu z těch jeho zad řve, že mám jít dopředu, ať táhnu, nebo že mi provede lobotomii. Ty vole co je to za lásku? Tak se naseru ještě víc a toho velkýho psa kousnu do té ztvrdlé tlapky, on, chápete ON, ten hajzl po mě kopne a panička s vřískotem seskočí s tím bičem v ruce, já si málem učůrnu radostí, že to ten velkej pes schytá a ta kráva blbá tím bičem řízne mě. To svět neviděl! Velkej pes se mi pak hodinu směje, válí se po zádech, drží se předníma packama za břicho a řve na celý ohrady: "To je kretén, ten pes je tak blbej!" a ostatní velcí psi to slyší a řvou smíchy s ním. Minule se mi tam s něma řechtala i ta tlustá černá kočka, co žere jen konzervy, protože se bojí myší. Kočka jedna pitomá! Tu když jsem minule zkoušel zabít, tak mi sekla drápem do oka, až jsem zakňučel, vylezla její panička a třískla mě koštětem. Se na to můžu vysrat! Velcí psi mě kopou, kočky mě drápou a dvounozí za to vždycky seřežou mě. Když se tady na jaře narodilo to mládě velkýho psa, tak se mě dost bálo. Byl jsem ve svým živlu, to se ví, naháněl jsem mu strach a děsil ho, kdykoliv jsem šel kolem něj. Pak mě jeho matka, ta velká psice kousla do zadku, když jsem k nim stál zády. Lek jsem se, až jsem se málem posral a co myslíte? Zase dvounozí seřvali mě a vyhodily mě ze stájí ven. Stál jsem venku před stájema, čuměl jsem na zavřený dveře a jen slyšel, jak dvounozí zevnitř zasekli petlicu, abych nemohl dveře rozrazit. Do zvuku petlice bylo slyšet jak to mládě velkýho psa výskalo na tu svou muteř a ječelo: "Jo maminko, jo, dobře jsi mu to vytmavila, on mě pořád zlobí, víš? Já se ho bojím, protože je to nějaký divný zlý hříbě, ale ty mě maminko ochráníš, že?" no a tam velkopsová muteř mu na to odpověděla: "Malinké neboj se, to není žádný hříbě, to je jen blbej pes, příště ho kousni do ucha stejně jako dnes já do zadku a už se na Tebe v životě ani nepodívá, věř mi, s takovýma musíš udělat krátkej proces!" Celá stáj velkých psů se pak uchechtávala a od té doby mě chytají za ucho všichni, kdykoliv mě uvidí. A na čí straně myslíte, že stojí dvounozí?

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:55
- Nahlásit

Taky chci knížku. Asi ti tam připíšu kapitolku, co si myslí rychlé pruhy o těch blbcích, kteří si ty čokli s tvrdýma packama sami spořádat neumějí a když jim chce jeden ukázat, ¨jak se to správ¨ně dělá, tak sklidí jen nevděk.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 00:03
- Nahlásit

Garfield
ty pribehy jsou genialni, moc rada je ctu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání