| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:34
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost, zda a jak postupovala pojišťovna při plnění náhrady škody na zdraví či majetku způsobené psem?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:36
- Nahlásit
Garfield
Co zas provedl? Zeptej se Biluše.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:37
- Nahlásit
Garfield
Mám moc zkušeností, co potřebuješ vědět? Když tak písni do mailu co přesně máš za pojistku a co potřebuješ zaplatit - libuse.kotkova@seznam.cz
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:42
- Nahlásit
Biluška
Hned Ti píšu, ju? Je to fakt důležité a spěchá to.
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:51
- Nahlásit
Biluška
Mě by to taky zajímalo, pojistku zatim nemám, ale uvažuju o ní...Můžeš napsat, jakou máš pojišťovnu a nějaké zkušenosti???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:53
- Nahlásit
Matejka
Můžu, pošli mail
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:59
- Nahlásit
Psa mám pojištěného už roky a zatím jsem to nevyužila, ale není všem dnům konec...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:11
- Nahlásit
Garfield
Máš sovu
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:12 - Změnil/a: Matejka
- Nahlásit
....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:26
- Nahlásit
Matejka
Máš taky sovu
|
Xena
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:30
- Nahlásit
Mám od 98 pojištění u Český pojišťovny, platím 350 ročně.Už jsme pojistku využili, když moje potvora pomuchlala kámoše. Musel mít zprávu od lékaře a účet od bundy, kterou mu taky zrasil. S pojišťovnou to řešil sám, za zranění dostal 1 200 a za blbou bundu 1 600 Kč, ale proplatili to v pohodě.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:37
- Nahlásit
u kooperativy mi tvrdí, že pojištění domácnosti zahrnuje automaticky i škody způsobené psem....jestli barák vyhoří v důsledku vadného mixéru nebo někoho pokouše pes je z hlediska pojistky jedno
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:41
- Nahlásit
Mám taky takovou u kooperativy.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:52 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Já mám od České pojišťovny Mazlíčka či co...Ale jen tu část na škodu (cca 160 Kč/rok), ne zdravotní pojištění. Na přepážce mysleli, že to jde jen společně (tedy škoda + zdraví, v našem případě už moc peněz), ale nakonec to šlo i samstatně (jinak by to bylo mnohem dražší)
Jinak jsem také zvědavá, co se bude dít, když se něco stane. Doufám, že tahle situace nenastane...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Led 2009 12:56
- Nahlásit
moll
monika
taktéž, měli jsme už i pojistnou událost (škoda 19 tis.), jedinou ... a způsobil jí právě pes
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 13:01
- Nahlásit
taky o pojištění uvažujeme... už jsem zadávala dotaz u jednoho pojišťováka - zatím se mi neozval (už asi 2 měsíce ), ale tenkrát, když u nás byl, tak říkal, že se proplácejí jen příhody, kdy se třeba pes vysmeknul, utrhnul z vodítka - prý to neplatí na škody, kdy byl na volno... nevíte, jestli je tohle pravda?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Led 2009 13:05
- Nahlásit
palma1
no nám se pes z vodítka jakože vyškubnul, což zařídil pojišťovák ... že by právě z tohodle důvodu? třá k tomu Biluška napíše víc ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 13:07
- Nahlásit
palma1
Je. Ale záleží na tom jak to nahlásíš, že jo? Když budeš bubá a řekneš "měla jsem ho na volno a on zakousl tamhle těch dvacet slípek, protože mě neposlouchá" tak si každý poklepe na čelo a poradí ti, ať psa vychováš, nebo uvážeš . Kdežto když nahlásíš škodu stylem "vyškubl se mi z vodítka, utekl, zabil dvacet slepic, ale pak jsem ho chytla, takže dalších pět už zabít nestihl" je situace naprosto jiná . POšli mi mail, prosím
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 13:19
- Nahlásit
palma1
To by mě také zajímalo, protože jsem sice ty podmínky jen přelétla očima, ale nic na tohle téma jsem tam nenašla.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 13:21
- Nahlásit
Biluška
no to je docela dobrý teda. A co když bude u nás návštěva, nebo vleze někdo na zahradu a ti dva mamuti mu něco poškodí. Stalo se mi, že u nás chlap dělal topení, zaparkoval na zahradě a ti dva pakoši mu skákali po autě. Lak dostal docela sadu, naštěstí to bylo auto pracovní a vrak, ale teda tak nějak jsem si tenkrát oddechla, že mám pojistku.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 13:25
- Nahlásit
Biluška
palma1@centrum.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 13:37
- Nahlásit
monika
Když poškodí auto návštěvy tak to pojišťovna normálně platí. Neplatí se pouze v případě, že poškodí něco přímo tobě, nebo příbuzným. I kdyby to byl bratranec z pátého kolena tak je to příbuzný a nebudou mu to platit (nebo se budou škubat).
palma1
posílám ti sovu
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 13:38
- Nahlásit
Biluška
supr, díky, jsem klidnější.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:07
- Nahlásit
Biluška
díky...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:09
- Nahlásit
Biluška
poslala jsem ti mejlíka ještě s dalším dotazem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:23
- Nahlásit
palma1
máš sovu tak nacpanou informacema, že sotva odletěla
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:35
- Nahlásit
Biluška
to jo - skoro se pod ní zlomil smrk, když u nás dosedla
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 18:45
- Nahlásit
já nevím, vy máte furt něco extra. my máme poštovní holuby a vy sovy. vy už nevíte co byste ochočily.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 19:00
- Nahlásit
Nešlo by sem aspoň něco napsat veřejně? Nebo můžu taky poprosit o toho ptáka? (lusp@seznam.cz)
Jinak já měla (musím obnovit) pojištění baráku od Kooperativy se zahrnutým pojištěním odpovědnosti za škody.
Využila jsem jednou, dírka do jezevčíka za cca 800,-, jenže z toho jsem měla 500,- spoluúčast (netuším, jestli by to šlo zrušit, asi jo při uzavírání smlouvy).
Vše se odehrálo na uzavřeném dvoře stáje, kam chodím, oba psi byli navolno. Stačil jim papír od veta. Ale musela jsem situaci popsat tak, aby z toho vyplynulo, že 100% odpovědnost je na mě. Kdyby např. půlku zavinil ten jezevčík, tak zaplatí jen půlku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 20:38
- Nahlásit
LucieS
Poslala jsem ti tu sovu taky.
monika
Holub už je zastaralý, po vzoru Heryho Pótra máme sovy
|