| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 23:00 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
dala jsem se dohromady s jednou výtvarnicí a vytvořila mi na přání mého psa ve smaltu, je moc šikovná, tak vám to jdu ukázat
(neni to hnusna manicka ani bratr Gagarina, ale springr )
Jinak dalsi jeji pociny jsou lepsi jeden nez druhy, sice to ma prodany, ale stoji to za to shlednout zde http://www.fler.cz/prodane-zbozi?uid=754
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 23:03
- Nahlásit
tohle je taky super a moc prima, chodim s tim prudit kocickarky :-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 23:34
- Nahlásit
dejavu
tak jsem vše prohlídla a musím říct, že kočky na všechny "způsoby" jsou jedinečné ... škoda, že už je vše prodaný, vybrala bych si
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 00:18 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
brut
ale tak kdyz ji tam napises, tak ona zas pridela, to neni problem, taky jsem si vybrala jesterku a kocici andelku, co uz jsou mezi prodanymi a cekam na ne.
Ktery kocky chytly za srdce tebe?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:14
- Nahlásit
dejavu
juj, to je príma, zkusím se domluvit... holka bude mít narozky, takže bych měla krásný dárek
Jednak se mi líbí ze str. 2 naušnice "kocourci", pak zazimovaní tučňáci, ještě kočka z moře připlutá a námořnické kočenky ....ale i ostatní jsou vtipné a hezké.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:28
- Nahlásit
brut
jo o ty modry kocce z more priplute taky uvazuju a kocouri nausnice jsou super, akorat ja nausky nenosim, tak bych neuzila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:48
- Nahlásit
dejavu
u nás nosí naušnice holka, já mám smůlu musím mít jen zlato, jinak se mi podebírá ucho
Sem to prohlídla ještě jednou a ta ještěrka taky není marná....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 16:04
- Nahlásit
dejavu
tak holce se nejvíc líbí "kráva Jitka" ....asi tím, že se tak jmenuje
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 16:12
- Nahlásit
dejavu
opravdu krásný věci!!!asi budu mít problém vybrat si!
OT-psala jsem ti mejla ohledně toho spravování stránek a zatim nic
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 16:18
- Nahlásit
Dasha
posli ho znova, ja na vsechny maily odepsala ale ten den se mi stalo, ze se mi nejaky maily vratily jako nedorucene, ale rano jsem tyhle maily zasilala znovu, tak nevim.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 16:23
- Nahlásit
dejavu
posláno
jinak teda jsem zběžně prohlídla i ostatní věci a jsou kouzelný!!!
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 16:31
- Nahlásit
jeste ma stranky zde www.smalty.cz a mail na ni je eva@smalty.cz a udela i vaseho psa na prani
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 16:33
- Nahlásit
Dasha
uz jsem ti odepsala, napis mi, prosim te, co presne umis.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:24
- Nahlásit
Tak jsem koukala na odkaz na Fler.cz. Páč se mi tam líbilo víc věcí, zaregistrovala jsem se jako kupující. Trochu mě zarazilo, že i jako kupující tam musím dávat datum narození.Nicméně již od rána očekávám potvrzující e.mail s helsem a kde nic tu nic. Tak si říkám, nakolik jsou tyto webovky zase nějaký podvod k vytažení osobních údajů od lidí a jejich použití pro jiné účely.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:15
- Nahlásit
dejavu
Ty jóóóó! Díky za supertip!!! Už jsem jí poslala objednávku na "Bedřichu", už vím, co chci k narozeninám, doufám, že tostihne do konce měsíce
Hyena
ne, Fler je spolehlivej... Tohle není podvod...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 20:13
- Nahlásit
blanulinka1
ne, Fler je spolehlivej... Tohle není podvod...
Snad ne, ale důvěru to opravdu nevzbuzuje. všude dostaneš potvrzujícíe-mail okamžitě po odeslání registračních údajů Navrch konkrétní kontakt na admina či jinou odpovědnou osobo jsem tam nenašla. jen jakýsi formulář, který po mě opět chtěl osobní údaje.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 20:50
- Nahlásit
Hyena
mne prisel potvrzujici formular hned a zadne potize s tim nemam. kdyz napises na admin@fler.cz nebo info@fler.cz , tak verim, ze mu to ucite dojde. Jinak pokud chces neco od tyhle holky, tak jsem tu nechala jeji stranky i email, tak ji napis tam, pokud se nechces registrovat na Fler.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 20:58
- Nahlásit
blanulinka1
a kdo je Bedricha?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:05
- Nahlásit
dejavu
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:08
- Nahlásit
dejavu
Díky za kontakty, budu raději, když se to vysvětlí. Mě tam zaujaly věci i od jiných lidiček. navrch jsem začala lehce koketovat i s myšlenkou, že bych tam dala svoje vlastní věci.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:34
- Nahlásit
Hyena
tak to jsem zvedava, co vyrabis? muze se stat, ze proste server blbnul a neodeslal to nebo naopak blbne email. Ale taky jsem tam nezaznamenala nejakou levarnu, takze byt tebou se nebojim. Rozhodne to neni o nejakem vycucavani osobnich dat, ale prosty technicky bordel. Mne se vcera vratilo nekolik emailu jako nedorucene az druhy den a predevcirem taky.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:42
- Nahlásit
dejavu
Jo, já jsem vždycky radší, když se mi potvrdí, že " světje ve své podstatě dobrej" Ináč vyrábím obrázky na trička- samozřejmě nejraději ty zvířátkovský. Většinou spíš jako dárek nebo pro kámoše jako různé ceny na akce.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:51 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Hyena
tak nevahej, tech neni nikdy dost a do toho
mas nekde nejaky web, kde mas ukazku teto cinnosti?
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:31
- Nahlásit
dejavu
asi blbej dotaz, ale mám napsat plemeno jaký chci nebo poslat fotku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:34
- Nahlásit
Hyena
Ináč vyrábím obrázky na trička- samozřejmě nejraději ty zvířátkovský. Většinou spíš jako dárek nebo pro kámoše jako různé ceny na akce.
ukaž
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:38
- Nahlásit
MaggieM
nejlepsi je poslat fotku primo toho tvyho, blbej dotaz to neni, jestli mas fotek vic nebo album, tak posli v albu, at ma na vyber, z toho jde pak nejaka inspirace a pokud chces, aby mel nejaky odev, predmet nebo specificky vyraz nebo to bylo podobne necemu, co uz udelala ci mas pozadavek na barvy, tak ji to taky napis.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:43
- Nahlásit
dejavu
děkuji za vyčerpávající info
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 10:59
- Nahlásit
dejavu
Tak bohužel moje špatné zkušenosti s Fler.cz pokračují. Nejen že mi nebyl ani po 14 dnech registrace zaslán potvrzující e-mail. Ale ani na můj dotaz na admina nebylo dosud reagováno. Bohužel pro mě se tím Fler.cz potvrdil jako nesriozní webové stránky, které jsou používány pro zisk osobních údajů. Přiznám se, že jsem hodně naštvaná a přemýšlím, co s tím udělám dál.
|