| Autor |
Zpráva |
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 11:11
- Nahlásit
Zdar všem, omlouvám se, že píšu jedno nepsí téma, ale říkala jsem si, že to zkusím taky tady. Nemáte někoho známého a osvědčeného kdo se zabývá stavbou střech? Začátkem října jsme se dali do rekonstrukce střechy s firmou Don Carlos. Do dneška nemáme hotovou střechu a jsou již 14 dní ve skluzu a stále to nevypadá, že by to dodělali. Vypadá to, že to asi skončí soudem což znamená, že nás to zaměstná alespoň na dva roky, že. Potřebovali bychom firmu, která by nám to dodělala co nejdříve. Prosím Vás o pomoc, protože už jsme z toho zoufalí Střecha je hotová tak z 80%.
Díky za každou radu!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 12:53
- Nahlásit
odkud jste?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 13:08 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Helvan1
Mně dělal střechu Krel Dvořák:
http://www.kodl.cz/start.htm
Jezdili k nám do Prahy z jižních Čech a spokojenost.
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 13:35
- Nahlásit
Eda
ze Starý Boleslavi
Walda
díky za tip. Ono je problém v tom, že je to předělávání po někom a trochu se bojím, že se jim do toho nebude chtít. Což chápu. Pro Budějičáky by to asi smysl nemělo, protože kdyby fakt mákli tak to maji za 5 dní hotové, což sem kvůli tomu dojíždět asi nemá smysl. Právě jsem sháněla někoho kdo má vyloženě třeba kamaráda nebo příbuzného, kdo by se nechal do toho ukecat...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 13:56 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Helvan1
Hele, pokrejvači za tohohle počasí asi moc práce nemají, tak Kodlovi zavolej hned, vysvětli mu situaci a uvidíš. Situaci v našem stavebnictví dobře zná a dodělávky po jiných firmách už dělal.
Klidně se na mě odvolej (Ivan Benda, Praha), že jsem ti ho doporučil, když vám teče střechou do baráku.
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 14:31
- Nahlásit
Walda
díky Waldo. Tak já je vyzkouším. Ještě jsme se domluvilï s firmou, že to do příští neděle dodělají, takže mají do příští neděle a pak hnedle volám. Díky moc za tip!!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 14:45
- Nahlásit
Helvan1
OK, držíme vám palce a přejeme vánoce pod střechou.
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 14:48
- Nahlásit
Walda
obávám se, že Vánoce pod střechou asi nebudou, ale snad nám alespoň nebude kapat na dárky
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 15:05
- Nahlásit
Helvan1
Firmu ti neporadím,ale co poradím podívej se do smlouvy o dílo...
V jakém stavu a kdy jste předali firmě staveniště,co jste měli nebo neměli zajišťovat sami...také jak měla probíhat platba...byla zalohová?
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 15:13
- Nahlásit
Erin
Smlouvu máme docela vymakanou, platby jsou dle vykonané práce, penále z prodlení jsou poměrně vysoké a pod. Zatím jsme nezaplatili nic navíc a ještě u nás mají relativně vysoký doplatek. Jenže to nám střechu nedodělá. Prachy z penále z nich můžeme časem dostat (i když bez soudního vymáhání by to asi nebylo), ale mě jde o to, aby se dodělala střecha. Vyrovnání můžeme řešit potom. Teď z nich musím alespoň vyrazit peníze z jejich pojistky za vzniklé škody (protekla nám několikrát voda dovnitř). Nejhorší na tom je to, že oni nejsou podvodníci, ale prostě si jen vzali příliš velké sousto a ten hlavní střechař v tom tak nějak zůstal sám a je na tom psychicky dost špatně.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 16:13
- Nahlásit
Helvan1
Smlouvu máme docela vymakanou, platby jsou dle vykonané práce, penále z prodlení jsou poměrně vysoké a pod. Zatím jsme nezaplatili nic navíc a ještě u nás mají relativně vysoký doplatek.
tak to opravdu na ten kousek nedodělané práce najmněte někoho jiného...pokud seženete...kde nedostavěná střecha stojí?
|
Helvan1
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2008 17:32
- Nahlásit
Erin
ve Staré Boleslavi
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:42
- Nahlásit