Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / CZ pet net-zkusenosti + cip a PP
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:30
- Nahlásit

Po cipovani jsem psa bez problemu zaregistrovala v Narodnim registru, ale k čipu jsme dostali kartu do CZ pet net. Tak jsem si rekla, ze tech 160Kc obetuju, kartu jsem vyplnila a odeslala (veterinarka taky), tech 160 jsem zaplatila a.....nic! Uz je to pres dva tydny, na mail nikdo nereaguje, tak by me zajimalo, jestli tady nekdo nema podobnou zkusenost.
Dotaz c. 2 - lepi se cislo cipu i do PP? Mame je v pasu, ockovaku, tak me napadlo, jestli by se nedalo vylepit jeste nekam jinam

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:43
- Nahlásit

corgi
To je adresa někde v Brně? Máme tam tuším Draka, nebo jsem tam měla Ašu a nikdy jsem s nimi nijak nekomunikovala, tak ti o tom nic neřeknu, ale taky mi nic neposlali, nějaká podpora apod., nic.

Eny
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:54
- Nahlásit

corgi
já ti nevím, psa čipovaného nemám, ale co k nám chdí lidi s čipovanými psy na akce, tak mají vylepené čísla čipů i v PP a v přílohách k PP (výkonostní knížka...)

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 13:57
- Nahlásit

Já mám fenu s čipem Trovan a jsem taky registrovaná v Národním registru (za úplatu, protože Trovan není nikde automaticky registrován jako např. Datamars).

Nálepku s čipem mám i v PP.

Mar
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

my mame c.cipu taky nalepeno uz v PP (od chovatele primo)

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:55
- Nahlásit

Trosku jsem prohledala poradnu na webu CMKU a bylo tam neco o tom, ze cislo cipu ma vlepit vet do PP a majitel pak poslat kopii PP na plemennou knihu. Pak bude cislo cipu zapsano v plemenne knize. No, tak jdu na to, ted jen zjistit, kam to zatraceny numero nalepit

Mar3
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:15
- Nahlásit

corgi
bych erkla ze tam, jak je napsany "Tetovaci cislo(tattoo/chip)" tak pod to tetovaci cislo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:40
- Nahlásit

corgi
No, tak jdu na to, ted jen zjistit, kam to zatraceny numero nalepit
To ti poradi nejlepe ve vasem klubu, ja mam jednu cubu tetovanou i cipovanou uz od chovatele, cip ma nalepen v PP (tech CMKU, ne plachtach od CKS) na rubu v Ostatnich zaznamech uplne dole, to samy mlada fena, ktera je jen cipovana.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:59 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

corgi
No, tak jdu na to, ted jen zjistit, kam to zatraceny numero nalepit
v rodokmenu z ČMKU - jeden papír A4 bez výkonostky se čip lepí do ostatních záznamů dole je přímo přihrádka na mikročip, v rodokmenu od ČKS se čip lepí na zadní stranu do veterinárních záznamů. Každopádně ti to musí potvrdit veterinář, který ti psa čipoval s datumem, razítkem a podpisem

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:14
- Nahlásit

Alexa
Jojo, uz to vidim. Mam rodokmen od CMKU a je to na zadni strane v ostatnich zaznamech. Veterinar, ktery psa cipoval, mi rekl, ze mam PP s sebou zbytecne, ze se to tam nelepi. Jsem se mela informovat driv, za blbost se plati, ted ho budu dohanet a chtit zpetne razitko a podpis. Jeste ze nejde o nic duleziteho

corgi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

Aktualizuju: CZpetnet nás zaregistroval, jen jim to trvalo "trošku" dlouho. Sice mailem nekomunikujou, ale aspoň něco dělají
Z ČMKU mi sdělili, že číslo čipu můžu do PP nalepit sama, tedy bez potvrzení veterináře. Pak stačí kopi PP poslat na plemennou knihu s žádostí o registraci čísla čipu v plemenné knize.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 12:15
- Nahlásit

corgi
Z ČMKU mi sdělili, že číslo čipu můžu do PP nalepit sama, tedy bez potvrzení veterináře. Pak stačí kopi PP poslat na plemennou knihu s žádostí o registraci čísla čipu v plemenné knize.
Díky, to je pro mě důležitá info, uvažuju čipovat tosu, páč tetování už není vidět, i když ho nikdo nikdy vidět nechtěl, ani u rtg, ani na výstavě, nikdy, což mi přijde moooc divné.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání