| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 15:31
- Nahlásit
Omlouvám se za OT, ale nechtěl by jste někdo kotě? Našim vrhla cizí kočka koťata do kůlny. Jsou tři, zrzavé, bílozrzavé a černě, pohlaví neznám, nejdou k nám. Už vidí a čile běhají, ale věk neodhadnu. Řekla bych, že můžou teď vážit odhadem tak kilo a půl.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 17:13
- Nahlásit
Se pridam, ja mam skladem sest...
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:22
- Nahlásit
možná bych si jednu morouvatou kočičku vzala.... bojuju s manželem - on tvrdí až na jaře.... (koncem léta jsme přišli o kocourka - 9 let a zbyla nám jen jeho 14-ti leté mamča ) ale mám strach jak by ho přijala.
A kde jsou kočičáci? Myslím město.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:38
- Nahlásit
zavrelka
no my jsme z Moravy kousek od Brna a mourecky tu mame.
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:45
- Nahlásit
Odkud presně? Asi trochu zahraju manželovi na city..... je mi po čertíkovi smutno a chybí i děckam.....
Já jsem z Tišnova....
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2008 09:23
- Nahlásit
Ústí nad Labem hlásí též plný sklad koťat, pouze kocouři různé barvy a velikosti... kdo by měl zájem volejte 472775202 momentální stav je asi 12 koťat, každým dnem se mění, bohužel stále spíše do plusu... Dalé máme skladem perského kastrovaného kocoura, asi 3 roky starý, pokud by měl někdo zájem platí číslo co u koťat k vidění je na www.utulek-ul.cz
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2008 13:44
- Nahlásit
Tak koťata už dneska v kůlně nejsou, kočka si je asi odnesla. Ještě to půjdeme jednou zkouknout, ale asi ji vyděsili naši tří psí
|
viky
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2008 14:41
- Nahlásit
zavrelka
Kuparovice, je to cca 8 km od Pohorelic.
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 09:29
- Nahlásit
Taky mám jednoho mourka - 6-7-týdnů. Moc mazlivej, už si zvyknul na velké psy a zatím ho mám doma. Jsme z Tábora tak kdyby někdo měl zájem....
|
Luca a Maxik
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:38
- Nahlásit
taky Ústí a taky koťata
|