| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:01
- Nahlásit
viky
holka já nevim,jak jsem nakoupila tak prodávám..fakt je že o nich věděla ještě než jsem to já dořekla,jak jsem začla o oboře,povídá..já vim dva bílí kakadu.Ted mi vytanulo na mysli,že před pár lety chodil dole u Libockýho rybníka(což je kousek od tý Obory) kluk a na ruce nosil volně zrovna takovýho ptáka,akorát jen jednoho.Budil docela rozruch,taky jsme s nim dali řeč,pták seděl úpa f poho,voraženej byl jak lázenská veverka a ani se nehnul,akorát udělal na tý ruce kotoul .Možná je to ten samej a dokoupil eště jednoho.Zkusim se poptat po okolí,jestli někdo něco neví...
PetraK
ozdoby z ptačích per. No a páč neni troškař, tak si na tu hlavu narval toho ptáka rovnou celýho
toš se modlete aby nenastala moda žirafích plédů třá...
už nepište,du dřít a pak zas venčit,tak večír koukněte co sem zas vodlovila
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:06
- Nahlásit
davidkova renata
kluk a na ruce nosil volně zrovna takovýho ptáka,akorát jen jednoho.Budil docela rozruch,taky jsme s nim dali řeč,pták seděl úpa f poho,voraženej byl jak lázenská veverka a ani se nehnul,akorát udělal na tý ruce kotoul
Niektory ludia tymto vtaciskom pristrihavaju letky prave preto aby sa nimi mohli chvastat na verejnosti a vtaci neuleteli...
Ale zas uz som pocula aj o pripade kedy mohli jedneho kakadaka normalne vypustat z okna sa preletiet a on vzdy behom hodinky doletel naspet...myslim ze par uz sa takto chovat nebude, kedze su uz viacej naviazany na seba ako na cloveka...ale kakadakom sa casto hovori operene psy takze je to jedna z moznosti..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:17
- Nahlásit
davidkova renata
nebot pták je pro mne přímo ztělesněním svobody a jeho doživotní výskyt v kleci mi způsobuje deprese nejtěžšího rázu
tak tak...a pokud je fakt někdo takto chová a funguje to tak je to fajn..pokud jim to vydrží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:27
- Nahlásit
davidkova renata
toš se modlete aby nenastala moda žirafích plédů třá
já ani tak ne, to Brtnik by se měl modlit, tuhle se bál těch slonů, tak žirafa taky neni nejmenší
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 22:00
- Nahlásit
davidkova renata
Pani, vy za tou slávou jdete nějak tvrdě . Víte, že ten první příspěvěk přišel do všech zverimexů nejméně v Praze a okolí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 22:20
- Nahlásit
kachna_
Pani, vy za tou slávou jdete nějak tvrdě
už neví, jak se zviditelnit, tak to bere přes ptáky.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 22:22
- Nahlásit
PetraK
Ale nezapomeň, že na ptáky sme krátký
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 23:42
- Nahlásit
davidkova renata
Vyslovila názor,že někomu patří a ten je prostě chová tímto napůl volným způsobem s možností se vracet domů.Prý mají dobrý orientační smysl a tenhle druh vydrží i mrazy do -20st.Za celou dobu výskytu jsou prý v dobré kondici a stavu,draví ptáci pro ně prý nepředstavují ohrožení
Ahoj, tihle dva létají i na Ladronku (tam honí jiné ptáky) a po celé Praze 5 a přesně tohle o volném chovu mi o nich bylo už před časem řečeno. Takže to možná je pravda a asi to neřešit.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 07:13
- Nahlásit
Psíček
Asi si založím Helpfták
Hlavně si založ cz-pták.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:04
- Nahlásit
Psíček
ve spojitosti s temi tvymi vyroky na ucet Rudolfa Desenskeho
Bože, už zase. Nejdřív napiš, o které výroky jde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:28
- Nahlásit
Walda
tam honí jiné ptáky)
asi budou drajvoví a na výkon teda .Nicméně asi to tak bude s tim chovem páč nevěřim že by vydrželi tak dlouho bez úhony.Můžem akorát doufat,že se časem nepřeorientujou z útoků na ptáky na útoky na lidi bo tama chodíme na cvíííčák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
jednoho dne přiletí velkej bílej pták, popadne Nuný do pařátů a .... urve si kýlu z tlouštíka vlkošeda
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
na útoky na lidi bo tama chodíme na cvíííčák
Bez obav, na cvičák chodíte před třetí a podle mých informací tam bělouši lítaj dopoledne.
Tý jo, a připomnělas mi, že už jsem v Břevnově dlouho nebyl, mám furt něco. Že by tom dalším víkendu?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:38
- Nahlásit
Psíček
ty vis, ze prevychoval 1000psu nebo nejake podobne cislo? Ptam se proto, ze vzhledem k tomu, ze jsi tenkrat uvadel, ze je jedno jestli prevychoval tisic nebo dva tisice, tak ze jsi vychazelk tedy z faktu, ze prevychoval ten tisic.....
Nebo 500, nebo 300, nebo 100...?
Vycházel jsem z faktu (snad..?), že nějaké někdy převychoval.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:36
- Nahlásit
PetraK
jednoho dne přiletí velkej bílej pták
Asi Kan....
Walda
na cvičák chodíte před třetí a podle mých informací tam bělouši lítaj dopoledne.
jako výzvědná služba ses osvědčil
Tak já na Břevnof pudu nejdříf vod tohodle víkendu co bude za 14 dní bo háráme ,ale isdpch prej mermomocí de tak můžete bílým ptákům čelit v jednom šiku .Akorát doufám,že se tam tou dobou nebude taky eště venčit to prase Karkulka bo to by isdpch určo chytil nějakou duševní choropu proti níž je schíza naprosto nevinná záležitost
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:44
- Nahlásit
davidkova renata
Asi Kan....
Tak konecne vysvitlo ze Pantau nebul az taky pako
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
jednoho dne přiletí velkej bílej pták
Asi Kan....
kde se vubec podeli Kan, Pluto, Pantau, pulci, mrtva babicka a zbytek rodiny ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:47
- Nahlásit
Silwuska
viky
kde se vubec podeli Kan, Pluto, Pantau, pulci, mrtva babicka a zbytek rodiny ?
nevim,ale už nějakou dobu na ně myslim,třá se zase zjevjej...,už si dělám starosti
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:49
- Nahlásit
davidkova renata
i ja, nehlede na to ze mi pomahali prezit jinak trapnej a nudnej pracovni den ....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:16
- Nahlásit
Psíček
Pan Tau je argošek?????????????
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:17
- Nahlásit
Psíček
jeziiiiiiiisi kriste a kdo koho nakryval, Pluto babicku nebo Pantau Kana ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
Asi Kan....
esli ste chtěla napsat Káně, tak ta určitě by si tu kýlu na Nuný trhla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 14:57
- Nahlásit
Psíček
essi mi teda rozumíte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 20:12
- Nahlásit
čau lidijové,ty uřvaný fógli se maj k světu a dneska se je povedlo kolegovi ze školy nafotit an seděli na větvi
číhněte
http://renata62.rajce.idnes.cz/Plocha/#album
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
no ty se maj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 22:07
- Nahlásit
davidkova renata
ty jo to sou borci
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 09:37
- Nahlásit
Super. Kde jsou teď dlouho jsem je pozorovala ráno na procházkách s ratly ve Hvězdě.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 09:38
- Nahlásit
davidkova renata
Hustý očividně se jim tam líbí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:12
- Nahlásit
Pincher
Kde jsou teď dlouho jsem je pozorovala ráno na procházkách s ratly ve Hvězdě.
furt tam ,teda maj asi větší akční radius,ale v okolí hvězdy řvou denně,dobrý to bylo v neděli,když jsem tama procházela...lidí jak s*aček a ty potfory řvali jak vo život.Lidi si mohli vykroutit krky a copa že to je?????? (nebyli vidět).Některý i zrychlovali
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:18
- Nahlásit
Já je taky slyšela řvát ale někde dál a neviděla. Do obory chodím ráno a pohled na slunecm zalitou střechu letohrádku a na ní dva kakadu
|