Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Člověk nejlepší přítel psa.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:01
- Nahlásit

Psíček
Nebo myslíš, že chytneš rozdováděněho telecího ričbouna za levou přední packu, zavrčíš mu do úsměvu, on se zamyslí, ty uděláš píp,

no asi tak nějak . No nevim, vůbec nevim, možná že ale třeba by se tam člověk přeci jen něco dozvěděl, co by mohl použít????

Sandokan.....pokud s´jsi to teda videla...

to sem neviděla, páč Sandokáč nebyl můj typ - koukala na to kámoška mojí ségry a byla z toho přičmoudlíka celá vyplesklá. Já odmala nesnášim, když je někdo z někoho vyplesklej, takže jsem to bojkotovala a skorem nekoukala , takže mám mezeru ve zdělání , proto bych taky šla na ten kurs co bude Benda pořádat

No ale máš pravdu v tom, že těch možností, když ten čokl je fakt prevít není. Vezmu-li to na toho rížbejka, tak kdyby to vzal fakt nahusto, jako že tehdy to tak ještě úplně nahusto nebylo. Nebyla by šance. Protože - přemýšlela jsem o tom co jsi psal - i kdybych měla zbraň-bála bych se jí použít, protože bych se bála, že zastřelím Ešusa -opravdu bych se bála, ten paralizér do toho nepůjdu-sám jsi psal jeho nevýhody. Pepřák mi přijde asi funkčně nastejno jako ten sprej či lak na vlasy do kabelky. Takže to vidím tak, že se díky tomuhle fóru snad po tom začnu koukat pořádně. Myslím, že kdybych to tomu čoklovi dokázala naprat do vočí - spešl ten lak na vlasy, že ho to snad rozhodí

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:25
- Nahlásit

Psíček
jj urco ho tim poradne naééééonuješ a pak už ti zbyde jen čekat, na kom to svý naééénování vybije, jeslivá na Ešuskovi nebo na tobě,

híml, to mě nenapadlo! Předpokládala bych, že podle reakcí svejch, že když mu to do těch očí naperu, nebude vědět která bije a hlavně nebude vidět. Myslíš, že to není dobrej nápad? Huš sis někdy omylem zasprejoval očička?
Tož ale potom co? Fakt nevím?

ze tim spejikem bys mu nakonec mohla ublizit vic nez tim peprakem
musím hnusně říct, že to by mi bylo fuk. Kdyby to Ešusa nebo mě zachránilo, tak to do něj narvu bez rozmyšlení.

Ale myslíš, že by to bylo kontraproduktivní?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:26
- Nahlásit

janika
nechce se mi to číst celý...Kde tam

Benda navrhoval, že by nebylo špatný, kdyby byly kurzy , kde by se lidi naučili jak v takových situacích jednat a kdyby ty kurzy vedli psovodi odborníci. No, tak tam.

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:49
- Nahlásit

Kurzy pro širokou veřejnost - jak zlikvidovat útočícího psa - nevidím jako ideální, vždyť široká veřejnost prd ví, co to je útočící pes.

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:56
- Nahlásit

Stačí to, jak hned onálepkují psa jako agresivního , ráno chodím venčit na tzv. psí louku, jsou tu i tři "agresivní rváči" , kterým se ostatní vyhýbají, jdou raději jinam , když je vidí .....v životě s nimi moji psi ( oba samci) neměli sebemenší problém, ti psi "agresoři" vůbec žádní agresivní rváči nejsou . Většina lidí a to i pejskařů o psech nic moc neví, kolika pejskařům jsem vysvětlovala, že se moji psi nervou, když spolu zápasili a "kočkovali se" a blbli.....a stejně moc nechápali.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:08
- Nahlásit

mac1
Stačí to, jak hned onálepkují psa jako agresivního
bud f klidu,víš co mám já...no a všichni vlčácííí sou zlý,zákeřrný a koušou,to je přeci jasná věc lidi sou hovada

Sára Wolf
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:46
- Nahlásit

ahoooj všem, tak jsem vás našla, vidím pár známých nicků akorát se ještě moc neorientuju, ale ono se to poddá..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:57
- Nahlásit

Sára Wolf
tady
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_1828.html

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 18:27
- Nahlásit

Psíček
vlaystně psíčku - co že ses vrátil? už tě pustili z blázince? O (ajajaj to bude pruser )

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání