kožíšek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 14:26
- Nahlásit
On takto vyvádí jen když odejdu. Když jsem kdekoli v bytě (pobíhám, uklízím, spím, pracuju na PC, koukám na TV) může být zavřený v kuchyni a je zticha.. jen jak zavřu dveře od bytu, je zle Kvůli tomu že byl celý víkend při stěhování nervozní, vysloveně vynervovaný, nehnul se ode mně, ztěžka dýchal a funěl, tak jsem ho dnes (po poradě s vetem) dala na diazepam - už jsme ho používali i při té separační úzkosti a pomohl.. Dokud nebude v klidu (max 5 dní) holt bude dostávat prášky no a jinak funguje to okřikování zpoza zavřených bytových dveří, zaklepnutí na dveře s důrazným TICHO... on si odknučí cca půlhodinu ráno (ale v šest hodin je to na ránu palicí do hlavy od sousedů) a pak je zticha klidně do večera a radostně mně vítá....
Už natolik propadám zoufalství že přemýšlím zda to neodnaučit natvrdo s elektrickým obojkem ale bojím se toho a nevím zda by to bylo účinné a na jak dlouho a hlavně ho tím nechci pokazit - krom toho kňučení je fakt zlatej
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 15:21
- Nahlásit
duli
uz knoura jenom trochu...napr kdyz jedem vlakem, nekdy v buse, kdyz nekde dlouho(5nim) cekme.....a tak...
Jé ani nevíš, jak ti rozumím, akorát ten můj magor nekníká, ale poštěkává, ale tak srdceryvně, no na zabití. Vím, že jsem na začátku udělala asi někde chybu já, i když jezdil všemožnými dopravními prostředky aod miništěňátka, ale jednou prostě začal takhle šílet a bohužel už se s ním jiným dopravním prostředkem než autem jezdit nedá. Já bych vydržela, bohužel nevydrží lidi okolo a ani řidič onoho prostředku.
Mám loveckého psa, úžasně lovecky hlasitého, hlasitého až tak, že s ním nikam na hon nemůžu, protože ten magor prostě štěká a kňučí furt, protože ví, co se bude dít a že jsou tam zvířátka a ty se hlásí...a mohla bych ho třebas zabít a stejně to nepomůže, v tu chvíli je vypnutej a nevnímá nic jinýho. Bohužel taková věc na honech cvičit nejde, ty lidi okolo nějak nemají trpělivost
|