| Autor |
Zpráva |
Léna_
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 11:56
- Nahlásit
Mám takový menší dotaz.Potřebuji upravit pogumovaný drátěný náhubek novými pořádnými koženými řemenya tlusty filc na nos, naboku aby si pes nezasekl špičáky tak taky kožené boky a ještě řemeny aby ho nešlo sundat.myslite že by mi todle udělali na zakazku kdekoliv v sedlářství a kde delají z kůže.Poradíte mi kdybyste vedeli kde to udelat.Diky
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:55
- Nahlásit
Léna_
s tím mám špatné zkušenosti, a navíc to vyjde dost draho...........řemen za krk jsem vyřešila menším obojkem z popruhu, a přicvkla nýtky- filc ten prostě obšívám (našiju na to kus staré bundy, nebo i flízový proužëk z mikiny jsem měla-je to měkké)s boky zkušenost nemám, tam to náš pes nepořebuje. Ale když jsem chtěla jen ten řemínek kolem krku,vyšlo by to dráž než nový náhubek (kdyby byl k sehnání) a ještě bych na to čekala ((
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:58
- Nahlásit
ještě dodám,že od doby co jsem vyměnila kůži za popruh se to ani nehlo, nevytahuje se a bezvadně drží- mám to zacvakávací přezku a mě to vyhovuje víc,než kůže,kde jsem furt dělala nový dírky, a měnila jsem to.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:20
- Nahlásit
Já s tímhle chodím do Hofera v Brně ... za pár kaček ...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 11:27
- Nahlásit
reneeska
se někdo má )
|
Léna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:57
- Nahlásit
se tam teda zkusim stavit
|
Léna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:51
- Nahlásit
divala sem se na vselijake sedlarstvi a tak kde delaji kozene kosiky a podobne obojky i na zakazku..tak si myslim,ze by mi to mohli udelat kdyz se domuvime.To Hofero je primo v Brne,to je dobry,to neni daleko.Snad mi to tam udelaji.Nebo ej ejste enco v Brne kde to delaji treba i levnejc?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:19
- Nahlásit
Léna_
Si tam zavolej nebo napiš mejla. Paní Hofírková je zpravidla velice ochotná.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 17:12
- Nahlásit
Léna_
Hofero jj přímo v Brně ve Starým Lískovci
|
Léna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 17:16
- Nahlásit
napisu ji mejla asi.a je to fajn,ze jak je to v brne tak se tam i muzu stavit a nemusim to resit postou.dikec
|